Jump to content
Dogomania

Pixie - Pit bull - Sweet bull - nasz SKARB ma DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Isadora7 napisał(a):
To istne Gniazdo Rozpusty. Jakie teksty tu leca, Ojciec R. łapałby się za ... (...).

Co się certolisz, antenkę masz pewno na myśli...:evil_lol:

Posted

Się allegro skończyło. Czekam na decyzje. Jak jeszcze nic się nie wyklarowało to wieczorem podmieniamy troszkę fotki, coś tam zmieniamy jeszcze i puszczamy kolejne.

Posted

Pozdrawiam Wszystkich, niestety brak czasu nie pozwala mi odwiedzać Dogo tak jakbym tego chciała i potrzebuję :(. Anioły Kochane może macie bliższe kontakty z Najwyższym i by się udało wydłużyć tydzień oraz dobę. Całusy dla Fanów oraz Bohaterki tego wątku od tęskniącej Megi.

Posted

Tak sobie zajrzałam na wątek i co? I trafiłam na goownianą sprawę :evil_lol: Ech...

Mam nadzieję, że Pixie wktórce będzie równie radosna w swoim domku :)

Posted

Margo05 napisał(a):
Tak sobie zajrzałam na wątek i co? I trafiłam na goownianą sprawę :evil_lol: Ech...

Mam nadzieję, że Pixie wktórce będzie równie radosna w swoim domku :)

Ale w tym g... przyjemnie się tarzać, w przeciwieństwie do innych tu i ówdzie

Posted

To już nie jest watek Pixie...tylko jakichś psów o imionach ORGAN...CZŁONEK...to może i PISIOR-ek ???;)
btw kiedyś ktoś "roboczo" wyratowane psy nazwał kuciapa i pisior...nie pamiętam na jakim watku to było...trochę jaj było przy wołaniu na spacerze ...he he...
Całuję Pixie mimo wszystko:loveu:

Posted

Inez de Villaro napisał(a):
(...) PISIOR-ek ???;)
btw kiedyś ktoś "roboczo" wyratowane psy nazwał kuciapa i pisior...nie pamiętam na jakim watku to było...(...)

PISIOR-ek nie, źle mi się kojarzy politycznie! :shake: Wspomniane psiaki ratowała, o ile pamiętam, Greven.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Ale w tym g... przyjemnie się tarzać, w przeciwieństwie do innych tu i ówdzie

A żebyś wiedziała :loveu:

Nie wiem, czy wklejka to to właśnie, ale co tam :evil_lol:

Posted

GoniaP napisał(a):
Cześć Pixiefani :loveu: Wpadam na moment, by dać CZŁONKOM pożywkę :evil_lol:(...)

To członki wymagają pożywki? :roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...