Jump to content
Dogomania

Pixie - Pit bull - Sweet bull - nasz SKARB ma DOM!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Isadora7']Gonia jak wpadnie to da nam popalić :evil_lol::evil_lol:
Gówno Duch - czujesz, że gówno wyszło, ale nie ma go w kiblu
Gówno Czyste - czujesz, że gówno wyszło, widzisz je w kiblu, ale nie zostawia śladów na papierze toaletowym
Gówno Mokre - podcierasz się 50 razy, ale wciąż czujesz, że trzeba jeszcze raz, więc musisz włożyć trochę papieru do gaci, żeby się nie pobrudziły
Druga Fala - kiedy się wysrasz i podciągasz spodnie, zdajesz sobie sprawę, że musisz się jeszcze wy srać
Gówno Pękająca Żyła na Ciemieniu - ciśniesz tak mocno, że praktycznie dostajesz apopleksji
Gówno Gigant - wysrywasz tyle, że tracisz 15 kg
Gówno Kłoda - tak długie, że boisz się spłukać bez wcześniejszej fragmentacji za pomocą szczotki do kibla
Gówno Gazowe - jest głośne i każdy w zasięgu słuchu śmieje się z Ciebie
Gówno Kukurydza - jak sama nazwa wskazuje
Gówno Jak Chciałbym Się Wysrać - kiedy chcesz się wysrać, ale wszystko, co możesz zrobić, usiąść na kiblu, cisnąc i pierdnąć kilka razy
Gówno Naciąganie Kręgosłupa - takie bolesne, że powiedziałbyś, że wysrywasz kręgosłup
Gówno Mokry Pośladek (Uderzenie Mocy) - wychodzi tak szybko, że spadając do wody ochlapuje Ci dupę
Gówno Płynne - żółtobrązowa ciecz wystrzeliwuje z dupy i opryskuje całą muszlę
Gówno Meksykańskie Żarcie - tak śmierdzi, że trzeba wietrzyć
Gówno Wysokiej Klasy - nie śmierdzi
Gówno Spławik - kiedy jesteś w kiblu publicznym i czeka w kolejce dwóch ludzi, srasz, spuszczasz dwa razy, ale kilka kulek wielkości piłeczek golfowych pływa nadal po powierzchni wody
Gówno Zasadzka - nigdy nie zdarza się w domu, ale zazwyczaj na imprezie albo w czasie gry w golfa. Jest rezultatem próby pierdnięcia delikatnie i cicho, ale ostatecznie kończy się zabrudzeniem gaci i do końca dnia chodzisz ze skrzyżowanymi nogami
Gówno Pijackie (Kac kupka) - następuje rankiem po pijackiej nocy. Najbardziej zauważalne są znaki ześlizgiwania się na dnie muszli
Gówno Szampańskie - masz takie zatwardzenie, że kiedy korek się odblokuje, z dupy wypływa gazowana ciecz
Gówno Przylgnięte - kiedy chcesz się podetrzeć, ono czeka na brzegu dupy
Gówno Artyleryjskie - gdy srasz dalej niż widzisz
Gówno Wybuch - poprzedzone pierdnięciem tak okropnym, że po wysraniu się sprawdzasz, czy na muszli nie ma spękań
Gówno Zabawa w Chowanego - wychodzi do połowy, wraca, wychodzi, wraca...
Gówno Królicze - wychodzi w zgrabnych, okrągłych porcjach (duże ilości). Właściwie nigdy się nie kończy, ale człowiek sam przestaje srać z nudów.
Gówno Pochodnia - gówno, które tak pali dupę, że przysiągłbyś, że jest łatwopalne (zazwyczaj zdarza się rankiem po zjedzeniu dzień wcześniej WIELKIEJ ilości ostrego żarcia)
Gówno Dualnej Gęstości - jedna część gówna jest ciekła, podczas gdy druga jest ciałem stałym
Gówno Betonowe - gówno, które zostawiasz po 2 tygodniach nie chodzenia do kibla
Gówno Chirurgiczne - następuje po Gównie Betonowym - musisz iść do chirurga, ponieważ dupa jest rozdarta.

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

agaga21 napisał(a):
Gonia! jako szefowa weź no zrób tu w końcu porządek bo ten temat zaczyna już śmierdzieć!:ices_bla:

No fakt, Goniuś zaprowadziła istny porządek, by nie powiedzieć, że uporządkowała temat. :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

gówno zasadzka - inaczej pierd z kleksem :diabloti:.
no to się przyznam (i po tym rozpoznaja mnie wszyscy znajomi....:oops:) -kiedys na sylwka zrobiłam koope w kształcie listka kanadyjskiego (bez ruszania tyłkiem :evil_lol:). cuda i dziwy, gdyz anatomicznie nie różnię sie od przeciętnego posiadacza odbytu... :cool1:

Posted

To ja dołożę wykładzik o bączkach...

Gazy, które wydalamy z siebie, są rzeczą jak najbardziej naturalną. Ba - posiadają one także swoje plusy. Informują bowiem statystycznego Kowalskiego, że nadchodzi właśnie ten moment, by zasiąść na tronie i wyrzeźbić figurkę w ubikacji. Niestety, jak donoszą empiryczne obserwacje, wielu ludzi ma problemy z bezstresowym wydalaniem z siebie gazu o wdzięcznej nazwie “bąk”. Wiąże się to z przyjętymi w obecnej kulturze normami, które rozpowszechniają teorię, iż publiczne pierdzenie jest wyrazem braku wychowania. Jedyną reakcją redakcji kupaonline na takie zjawisko może być tylko i wyłącznie stanowcze NIE. Nikt nie powinien wkładać człowieka w ramy konwenansu. Nie psujmy sobie samopoczucia tylko i wyłącznie ze względu na innych ludzi, którzy także pierdzą. Nie powinno być problemem pierdnięcie sobie w miejscu publicznym. Jedyną normą, jaką należałoby przestrzegać, jest unikanie rozpowszechniania gazów w małych pomieszczeniach, których objętość jest mniejsza niż 50 m³.

Przytrzymywanie w organiźmie gazów może szkodzić naszemu zdrowiu. Zatrzymujemy bowiem w naszym wnętrzu substancje, które są tylko i wyłącznie niechcianym produktem przemiany materii. Każdy dobrze wie, że nie czuje się zbyt komfortowo, nie mogąc legalnie wypuścić z siebie gazu. Najczęściej objawia się to bulami w podbrzuszu, których tylko dzięki lekkiej zmianie nastawienia można by uniknąć. Proszę zatem zadać sobie pytanie, czy warto cierpieć tylko po to, by nie wychodzić poza ramy konwenansu?

Posted

sleepingbyday napisał(a):
(...) kiedys na sylwka zrobiłam koope w kształcie listka kanadyjskiego (bez ruszania tyłkiem :evil_lol:). cuda i dziwy (...)

Przypuszczałam, że jesteś niezwykła. :loveu: Teraz mam pewność. Widzę również, że rzuciłaś nowe tematy - cuda i dziwy. Jeśli dziwy się nie obrażą, jestem za nimi!!! :sg168::roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='sleepingbyday']gówno zasadzka - inaczej pierd z kleksem :diabloti:.
no to się przyznam (i po tym rozpoznaja mnie wszyscy znajomi....:oops:) -kiedys na sylwka zrobiłam koope w kształcie listka kanadyjskiego (bez ruszania tyłkiem :evil_lol:). cuda i dziwy, gdyz anatomicznie nie różnię sie od przeciętnego posiadacza odbytu... :cool1:

Majqa masz rację gówniany temat już przerobiony czas na rozrywkę a co za tym idzie... dziwy :evil_lol::evil_lol:

Posted

Wiem, że to wątek Pixie ale powinniśmy sobie pomagać. Właśnie dostałam rozpaczliwego maila, że ten pan potrzebuje opiekuna dla swego pupila.
Kto pomoże???

Posted

Gonia! co za doświadczenie(chylę czoła) ...z przykrością muszę stwierdzić ze co najmniej połowa rodzajów gówien jest mi obca...ale pocieszam się że jeszcze tyle możliwości przede mną.

Posted

[quote name='majqa']Wiem, że to wątek Pixie ale powinniśmy sobie pomagać. Właśnie dostałam rozpaczliwego maila, że ten pan potrzebuje opiekuna dla swego pupila.
Kto pomoże???

zgłaszam się na ochotnika! dam maleństwu dom stały!

Posted

Isadora7 napisał(a):
Wiesz ta karpatka.... mniam... ale moze to być odczytane jako przekupstwo:evil_lol::evil_lol:

a! i mam jeszcze czerwone wino półsłodkie!

Posted

agaga21 napisał(a):
no dobra,zapraszam,właśnie robię karpatkę:eviltong: więc można mi zrobić "nalot" przedadopcyjny

Wiesz ta karpatka.... mniam... ale moze to być odczytane jako przekupstwo:evil_lol::evil_lol:

Posted

majqa napisał(a):
No fakt, Goniuś zaprowadziła istny porządek, by nie powiedzieć, że uporządkowała temat. :diabloti: :diabloti: :diabloti:
Chciałas powiedzieć: WYCZERPAŁA :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Wracając do Pixuni, to miałam dziś telefon od chłopaka, który wypatrzył Pixie na Naszej Klasie! Rozmowa była długa i wydawało się, że konkretna, jednak na razie nie dostałam obiecanego maila. Szkopuł w tym, że ma już 2 sunie RN i jedną Amstaffkę - miłośnicy TTB. Nie wiem jednak, czy o tak przepełniony dom nam chodzi. Mnie się marzy, by Pixie była wyniesiona na przysłowiowe piedestały i zbierała 100% czułości od nowych właścicieli...

Posted

Tengusia napisał(a):
Gonia wyslalam ci wczoraj pw dostalas :roll:
Dostałam, i spróbuję to zrobić dziś. Tengusiu, mnie prawie w ogóle nie ma w domu, bo siedzę przy Pixie, gdzie nie mam dostępu do kompa :shake:

Posted

GoniaP napisał(a):
Dostałam, i spróbuję to zrobić dziś. Tengusiu, mnie prawie w ogóle nie ma w domu, bo siedzę przy Pixie, gdzie nie mam dostępu do kompa :shake:

rozumiem cie :calus:poczekam wiec spokojnie ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...