Jump to content
Dogomania

Pixie - Pit bull - Sweet bull - nasz SKARB ma DOM!!!

Recommended Posts

Posted

GoniaP napisał(a):
Boszsz...:shake: Biedny Arystoteles się w grobie przewraca jak słyszy te Twoje przepisy :shake:

To już drżę, co by pomyślał Mr Platon. :razz:

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

GoniaP napisał(a):
Że myślisz brzuchem :evillaug::evillaug::evillaug:

Boć mi się mózg obniżył do poziomu pępka... :evil_lol:
Goniuś, co u Pixelka? Jak minęła nocka?

Posted

Dziś małpiszona jeszcze nie widziałam, ale wiem od Halinki, że jedna z zakupionych zabawek jest już w strzępach. :mad: Czyli chyba nasza dziewczynka ma się całkiem dobrze ;)

Posted

taaaak, nie ma nic lepszego na poranne polepszenie humorku niż wejście na wątek pixie, obiecuję sobie na przyszłość - absolutnie żadnych przemyśleń przed napisaniem czegokolwiek :diabloti:

co do genetycznych dywagacji - moja krowa to psia krowa (i nie ma fujarki) więc musicie sprawdzić w wyborczej albo płomyku czy się da...

Posted

[quote name='osho']taaaak, nie ma nic lepszego na poranne polepszenie humorku niż wejście na wątek pixie, obiecuję sobie na przyszłość - absolutnie żadnych przemyśleń przed napisaniem czegokolwiek :diabloti:

co do genetycznych dywagacji - moja krowa to psia krowa (i nie ma fujarki) więc musicie sprawdzić w wyborczej albo płomyku czy się da...

Osho - Ty chyba wątpisz w umiejętności Pixie fanek :mad: Wszystko się da :evil_lol:

Posted

arjuna, tak ja pisałem (niestety) dawno - koszulki były i są gotowe, tyle, że chciałem do nich dorobić mały dodatek - i nie mogłem się za to zabrać ... i nie mam na to żadnego wytłumaczenia, po prostu dałem plamę jak do tej pory,

w tej chwili /prawie dosłownie/ jestem w trakcie i do piątku je wyślę.

Posted

sleepingbyday no cóż będzie tobą po Warszawie :)
Inez masz rację zaczyna sie i jeszcze dokuczają biednej, niezaradnej i nieśmiałej Isadorze.
Majqa ... :mad::mad::mad:

Posted

A propos wstawki Isadorki...Nie uważacie, że śmiało można powiedzieć na tej podstawie, że policja zeszła na psy??? :roflt::roflt::roflt:

Posted

Zaległości od dnia wczorajszego nadrobione, przez Dogo nie ma czasu na czytanie innych pozycji:razz:. wiadomości dobre,można spać spokojnie. Pozdrawiam

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...