osho Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 aaaaa, nie no małpy w czerwonym to się tu nie spodziewałem buhaha
Isadora7 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 majqa napisał(a):A jeśli tylko mu się wypsnęło??? :roll: Chciałabyś tak od razu zjarać biednego człowieka za jedną małpę (no może dwie, biorąc pod uwagę moje podliczenie)? A pamiętasz z tiwi "małpę w czerwonym"??? I co? Winowajca nawet wstydem nie zapłonął! :evil_lol: A tam nie ma tłumaczenia, a wypsnąć to się może Pixie, aby Gonia mogła z rozczuleniem o tym pisać.
osho Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 isadoor, no nie bądź taka okrutna, obiecuję, przerobię moją krowę na jamnika!
Isadora7 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='osho']isadoor, no nie bądź taka okrutna, obiecuję, przerobię moją krowę na jamnika! O proszę i fałszywki robi :grins::grins::grins:
osho Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 suma summarum co byś nie powiedział, obróci się przeciwko tobie :diabloti: ale wiesz że niektóre podróby są lepszej jakości od oryginału ? :eviltong:
Isadora7 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='osho']suma summarum co byś nie powiedział, obróci się przeciwko tobie :diabloti: ale wiesz że niektóre podróby są lepszej jakości od oryginału ? :eviltong: Wiem kupuje czasem na stadionie (teraz na Błoniach) :evillaug::evillaug:
MonikaP Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='osho']isadoor, no nie bądź taka okrutna, obiecuję, przerobię moją krowę na jamnika! Wprawdzie nie wiem, o jaką krowę chodzi, ale chciałabym zauważyć, że podobieństwo krowy do jamnika jest uderzające z racji tego, iż przodek krowy - tur, miał 0,5 metra wysokości oraz 4 metry długości, o czym parę miesięcy temu doniosła, powołując się na rozmowę ze specjalistą, Gazeta Wyborcza. Stąd osho ma wszelkie prawa i powody ku temu, by przerabiać jakąkolwiek krowę na jamnika i vice versa, ponieważ będzie to jedynie działanie mające na celu wzbogacenie genotypu wyżej wymienionych, a nie - jak niektórzy insynuują, podróbka.
Isadora7 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Dobra chyba zaraz ściągnę ciotki jamnicze tutaj i damy popalić :evil_lol:
majqa Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 MonikaP napisał(a):(...) Stąd osho ma wszelkie prawa i powody ku temu, by przerabiać jakąkolwiek krowę na jamnika i vice versa (...) Nie mogę się doczekać tej drugiej przemiany! Czy jamnik po metamorfozie da się wydoić i to bez względu na płeć wyjściową?
Isadora7 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 majqa napisał(a):Nie mogę się doczekać tej drugiej przemiany! Czy jamnik po metamorfozie da się wydoić i to bez względu na płeć wyjściową? I Ty Brutusie? :megagrin::megagrin::megagrin:
MonikaP Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 majqa napisał(a):Nie mogę się doczekać tej drugiej przemiany! Czy jamnik po metamorfozie da się wydoić i to bez względu na płeć wyjściową? 1. przecież nie określiliśmy płci zwierząt ulegających przemianie. Mój błąd - powinnam była napisać o bydle mlecznym lub mięsnym, zamiast o krowach :diabloti:. 2. aczkolwiek przy pewnych manipulacjach na poziomie chromosomalnym podczas zamiany jednego na drugie, nie jest wykluczone, że... :cool3:
Isadora7 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='MonikaP']1. przecież nie określiliśmy płci zwierząt ulegających przemianie. Mój błąd - powinnam była napisać o bydle mlecznym lub mięsnym, zamiast o krowach :diabloti:. 2. aczkolwiek przy pewnych manipulacjach na poziomie chromosomalnym podczas zamiany jednego na drugie, nie jest wykluczone, że... :cool3: ???????? :mad::mad::mad::mad:
MonikaP Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Isadora7 napisał(a):???????? :mad::mad::mad::mad: ....że przyjdzie czas, gdy gospodarstwo domowe każdego posiadacza jamnika będzie miało szansę stać się samowystarczalne pod względem zaopatrzenia w nabiał 8).
majqa Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 MonikaP napisał(a):1. przecież nie określiliśmy płci zwierząt ulegających przemianie. (...) 2. aczkolwiek przy pewnych manipulacjach na poziomie chromosomalnym podczas zamiany jednego na drugie, nie jest wykluczone, że... :cool3: Jak to nie określimy? Albo ma fujarkę albo nie! :diabloti: Pomysł z manipulacją mi się podoba. :thumbs: Ja bym jamniskowi rozplotła podwójną helisę, może wtedy by i rosomak wyszedł.
Isadora7 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Oświadczenie W związku z tym, że powstał spisek ogłaszam stan woj.... upsss jamniczy. Wzywam cały jamniczy świat na pomoc. Niech staną w szeregu jamniki którym pomogłam, a powstanie armia godna walczyć z Pyrami i Włókniarkami. :biggrina::biggrina::biggrina:
sleepingbyday Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 matko. osho, nie wstyd ci? jedna nieprzemyślana wypowiedź i na wątku głupawka :eviltong:. wiadomo, dlaczego wybuchła -bo pixie ma nowe, czerwone dodatki i wszyscy się cieszymy :evil_lol:. czy w końcu wiadomo, kto to jest małpa w czerwonym :razz:?
MonikaP Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 majqa napisał(a):Jak to nie określimy? Albo ma fujarkę albo nie! :diabloti: Pomysł z manipulacją mi się podoba. :thumbs: Ja bym jamniskowi rozplotła podwójną helisę, może wtedy by i rosomak wyszedł. Nie napisałam "nie określimy" (bo wiadomo, że metodą wzrokową da się to określić), a "nie określiliśmy" - płci osobników biorących udział w naszym eksperymencie. Majqa, rozpleść helisę dobry pomysł, ale teraz pomyślmy, co do niej dopleciemy?.... Bydło bydłem, ale może by tak dopleść coś od...owieczki? :cool3: Odpadnie kupowanie jamnikom kurteczek, a i właściciel sobie jakieś rękawiczki udzierga :multi:.
majqa Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 MonikaP napisał(a):(...) Majqa, rozpleść helisę dobry pomysł, ale teraz pomyślmy, co do niej dopleciemy?.... Bydło bydłem, ale może by tak dopleść coś od...owieczki? :cool3: Odpadnie kupowanie jamnikom kurteczek, a i właściciel sobie jakieś rękawiczki udzierga :multi:. :hmmmm: Hm...chociaż jednego gena od żyrafy żeby im się zawieszenie podniosło? Pomysł z owieczką jest też max! Pomyślmy i o walorze dźwiękowym - meczące jamniki!!! :cool1:
majqa Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Isadora7 napisał(a):(...) Niech staną w szeregu jamniki którym pomogłam (...) Chcesz z nich zrobić płotek??? :eviltong: :-o
majqa Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 sleepingbyday napisał(a):matko. osho, nie wstyd ci? jedna nieprzemyślana wypowiedź i na wątku głupawka :eviltong:.(...) Niedobly Osho, niedobly!!! :shake: :evil_lol: Znów mi się przypomniało, za co kocham ten wątek!!! :loveu:
sleepingbyday Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 kochasz ten wątek dlatego, iż pełno na nim wielce inteligentnych osób z poczuciem humoru o wyjatkowej subtelności :cool3:. nie brak tu też żyraf, jamników (z tego rządku jamników proponuję utworzyć jednostkę bojową do zwalczania wybryków ludzkich), owiec i zapalonych genetyków. możemy sie wszyscy razem przeprowadzić na wyspe wolin i przemianować ja na wyspe doktora caligari :diabloti:
Ra_dunia Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 majqa napisał(a):Niedobly Osho, niedobly!!! :shake: :evil_lol: Znów mi się przypomniało, za co kocham ten wątek!!! :loveu: Jak to przypomniało?? To zapomniałaś? :evil_lol: Gonia przyjdzie i was wszystkich posadzi na karnego jeżyka. o! Jamnikokrowy, małpy w czerwonym... bosz... :-o
sleepingbyday Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 hihihi/ majqa, masz wyjatkowo dla mnie zrozumiały tok myślenia :eviltong: EDIT: moja odpowiedź na post poniżej została umieszczona nad tym postem :crazyeye:
majqa Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Ra_dunia napisał(a):(...) Gonia przyjdzie i was wszystkich posadzi na karnego jeżyka.(...) Jeśli pozwoli się na nim powiercić to kcemmm tej karrry!!! :multi: :multi: :multi:
MonikaP Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Protestuję. W innych wątkach Gonia woła w obronie jeżyków, a tu będzie Was sadzać na tym niewinnym zwierzątku???? Nie pozwolę i zrobię interwencję, a dokładną fotorelację z filmik zamieszczę tu na Dogo i w innych miejscach, zawołam Polsat i Teleskop :angryy: :diabloti:.
Recommended Posts