GoniaP Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 MonikaP napisał(a):No :loveu:. uff, uff, ufff... Gosia, a drW. coś mówił o rehabilitacji? Doradził Ci, co i jak robić? Tak, ma chodzić w lekkiej asekuracji, za 5 dni, po zdjęciu opatrunku, mamy zginać łokieć od 50 do 100 razy do granicy bolu, w dwóch sesjach dziennie. To na początek.
agaga21 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 wygląda na to że Pixie jest już prawie gotowa do adopcji...jeszcze dużo pracy z tą rehabilitacją ale bardzo się cieszę że jest już lepiej i wszystko się goi i zrasta. czy coś się ruszyło w sprawie nowego domku?jakieś chociaż telefony były...czy nadal nic?
GoniaP Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 agaga21 napisał(a):wygląda na to że Pixie jest już prawie gotowa do adopcji...jeszcze dużo pracy z tą rehabilitacją ale bardzo się cieszę że jest już lepiej i wszystko się goi i zrasta. czy coś się ruszyło w sprawie nowego domku?jakieś chociaż telefony były...czy nadal nic? Agatko, miałam 2 zapytania na maila. Jeden, to dt na już, przez miesiąc - ale po co? a druga, to była oferta domu. Pokorespondowaliśmy sobie, i obopólnie doszliśmy do wniosku, że za dużo schodów...
GoniaP Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 dorota w-l napisał(a):Może z innej beczki ;) Chciałam zapytać czy dla małej słodkiej nie chciałabyś karmy .Mam 15 kg takiej ze środkowej półki dla szczeniąt ras ogromnych - wzbogacona o glukozaminkę i inne takie - może w przypadku jej biednych kosteczek mogłaby jeść coś takiego . Jeżeli nie to może znasz kogoś w Poznaniu kto ma np. na DT piesiorka z takim zapotrzebowaniem - chętnie oddam (Poznań-Szamotuły te okolice) ale ze wskazaniem konkretnego psiaka . :wolfie: Dorotko, dziękuję za ofertę. Pixie dostaje obecnie RC i mamy zapas. Nie pogardziłabym Twoją karmą, ale żadnych szczeniorów Gigantów pod naszą opieką nie mamy. Mamy szczeniaki (a w zasadzie podrostki) Onkopodobne, więc jeśli chciałabyś im tę karmę sprezentować, byłabym wdzięczna. Ale uszanuję Twój wybór i Twoją wolę. U nas karma na pewno wypelni psie brzuszki, tylko tyle mogę Ci zagwarantować ;)
agaga21 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 GoniaP napisał(a):Agatko, miałam 2 zapytania na maila. Jeden, to dt na już, przez miesiąc - ale po co? a druga, to była oferta domu. Pokorespondowaliśmy sobie, i obopólnie doszliśmy do wniosku, że za dużo schodów... zdradzisz szczegóły,co zdyskwalifikowało nowy dom?
Inez de Villaro Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 No to są naprawdę pierwsze tutaj dobre wieści!!!!:) Gratuluję Wam ciotki!
osho Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 ufff, chcę już zobaczyć minę tej małpy jak zacznie chodzić :diabloti:
majqa Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='osho']ufff, chcę już zobaczyć minę tej małpy jak zacznie chodzić :diabloti: Nie no, musiałam na chwilkę tu wrócić. To...Gonia ma jeszcze sparaliżowaną małpę??? :-o :-o :-o
MonikaP Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='majqa']Nie no, musiałam na chwilkę tu wrócić. To...Gonia ma jeszcze sparaliżowaną małpę??? :-o :-o :-o Ja bym dodała pytanie, czy małpa to Pixie, która zacznie chodzić czy małpa to Gonia,która będzie miała minę, ew. na odwrót, czy też jest tam jeszcze zupełnie inna małpa ??? :cool3:
majqa Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Temat wywołał Osho więc na pewno wie najlepiej. Hm...Moniko...Sądzę, ba...pewna wręcz jestem, że o Pixie tak by się nie wyraził :shake: w obawie publicznego linczu. Pozostają więc tylko pozostałe dwie opcje (osobno lub jednocześnie). :diabloti: :grin: :grin: :grin:
Isadora7 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Oooo leżę ze śmiechu, Gonia wpadnie i pokaże kto tu jest małpą. O rany ale będzie jazda :roflt::roflt::roflt:
majqa Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 ...bo to wszystko przez Osho...:oops: :oops: :oops: ;)
osho Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 no tak, powinienem był się domyślić, że to będzie woda na młyn :diabloti:
majqa Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 ...a gdzież tam...ino żarna poszły w ruch! :evil_lol:
Isadora7 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='osho']no tak, powinienem był się domyślić, że to będzie woda na młyn :diabloti: Załatwiaj sprawy, pisz testament, masz chwile czasu zanim Gonia sie pojawi i rozpocznie sabat. :megagrin::megagrin::megagrin:
majqa Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Dzięki, że rzuciłaś hasło! Idę przepucować miotłę, bo mnie zostawicie w tyle! :diabloti:
osho Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 o ja, a koszulki dla pixie nadal nie wysłane :razz: gdyby nie te żarna to ten wątek nie byłby tym czym jest
majqa Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Gonia, Goniaaa, a Osho nas szantażuje koszulkami!!! :-x :wink: Zupełnie nie wiem, cemuuu...:niewiem: Czas się poobrażać...:obrazic:
osho Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 szantażuje ? osho się kaja, że tego jeszcze nie zrobił choć powinien już dawno a tu śmierć zagląda w oczy i taaaaki obsuw:grab:
majqa Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 No chiiiba, że tak...Sądzę, że albo zostanie Ci darowane albo stos zapłonie dopiero po wysyłce koszulek! ;) :loveu:
Isadora7 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 majqa napisał(a):No chiiiba, że tak...Sądzę, że albo zostanie Ci darowane albo stos zapłonie dopiero po wysyłce koszulek! ;) :loveu: Eee tam, na stos z nim, na stos :evil_lol:
majqa Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Isadora7 napisał(a):Eee tam, na stos z nim, na stos :evil_lol: A jeśli tylko mu się wypsnęło??? :roll: Chciałabyś tak od razu zjarać biednego człowieka za jedną małpę (no może dwie, biorąc pod uwagę moje podliczenie)? A pamiętasz z tiwi "małpę w czerwonym"??? I co? Winowajca nawet wstydem nie zapłonął! :evil_lol:
Recommended Posts