Jump to content
Dogomania

Pixie - Pit bull - Sweet bull - nasz SKARB ma DOM!!!

Recommended Posts

Posted

MonikaP napisał(a):
No :loveu:. uff, uff, ufff...

Gosia, a drW. coś mówił o rehabilitacji? Doradził Ci, co i jak robić?
Tak, ma chodzić w lekkiej asekuracji, za 5 dni, po zdjęciu opatrunku, mamy zginać łokieć od 50 do 100 razy do granicy bolu, w dwóch sesjach dziennie. To na początek.

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

wygląda na to że Pixie jest już prawie gotowa do adopcji...jeszcze dużo pracy z tą rehabilitacją ale bardzo się cieszę że jest już lepiej i wszystko się goi i zrasta.
czy coś się ruszyło w sprawie nowego domku?jakieś chociaż telefony były...czy nadal nic?

Posted

agaga21 napisał(a):
wygląda na to że Pixie jest już prawie gotowa do adopcji...jeszcze dużo pracy z tą rehabilitacją ale bardzo się cieszę że jest już lepiej i wszystko się goi i zrasta.
czy coś się ruszyło w sprawie nowego domku?jakieś chociaż telefony były...czy nadal nic?
Agatko, miałam 2 zapytania na maila. Jeden, to dt na już, przez miesiąc - ale po co? a druga, to była oferta domu. Pokorespondowaliśmy sobie, i obopólnie doszliśmy do wniosku, że za dużo schodów...

Posted

dorota w-l napisał(a):
Może z innej beczki ;) Chciałam zapytać czy dla małej słodkiej nie chciałabyś karmy .Mam 15 kg takiej ze środkowej półki dla szczeniąt ras ogromnych - wzbogacona o glukozaminkę i inne takie - może w przypadku jej biednych kosteczek mogłaby jeść coś takiego . Jeżeli nie to może znasz kogoś w Poznaniu kto ma np. na DT piesiorka z takim zapotrzebowaniem - chętnie oddam (Poznań-Szamotuły te okolice) ale ze wskazaniem konkretnego psiaka .
:wolfie:
Dorotko, dziękuję za ofertę. Pixie dostaje obecnie RC i mamy zapas. Nie pogardziłabym Twoją karmą, ale żadnych szczeniorów Gigantów pod naszą opieką nie mamy. Mamy szczeniaki (a w zasadzie podrostki) Onkopodobne, więc jeśli chciałabyś im tę karmę sprezentować, byłabym wdzięczna. Ale uszanuję Twój wybór i Twoją wolę. U nas karma na pewno wypelni psie brzuszki, tylko tyle mogę Ci zagwarantować ;)

Posted

GoniaP napisał(a):
Agatko, miałam 2 zapytania na maila. Jeden, to dt na już, przez miesiąc - ale po co? a druga, to była oferta domu. Pokorespondowaliśmy sobie, i obopólnie doszliśmy do wniosku, że za dużo schodów...

zdradzisz szczegóły,co zdyskwalifikowało nowy dom?

Posted

[quote name='osho']ufff, chcę już zobaczyć minę tej małpy jak zacznie chodzić :diabloti:
Nie no, musiałam na chwilkę tu wrócić. To...Gonia ma jeszcze sparaliżowaną małpę??? :-o :-o :-o

Posted

[quote name='majqa']Nie no, musiałam na chwilkę tu wrócić. To...Gonia ma jeszcze sparaliżowaną małpę??? :-o :-o :-o

Ja bym dodała pytanie, czy małpa to Pixie, która zacznie chodzić czy małpa to Gonia,która będzie miała minę, ew. na odwrót, czy też jest tam jeszcze zupełnie inna małpa ??? :cool3:

Posted

Temat wywołał Osho więc na pewno wie najlepiej. Hm...Moniko...Sądzę, ba...pewna wręcz jestem, że o Pixie tak by się nie wyraził :shake: w obawie publicznego linczu. Pozostają więc tylko pozostałe dwie opcje (osobno lub jednocześnie). :diabloti: :grin: :grin: :grin:

Posted

[quote name='osho']no tak, powinienem był się domyślić, że to będzie woda na młyn :diabloti:

Załatwiaj sprawy, pisz testament, masz chwile czasu zanim Gonia sie pojawi i rozpocznie sabat. :megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

szantażuje ? osho się kaja, że tego jeszcze nie zrobił choć powinien już dawno a tu śmierć zagląda w oczy i taaaaki obsuw:grab:

Posted

majqa napisał(a):
No chiiiba, że tak...Sądzę, że albo zostanie Ci darowane albo stos zapłonie dopiero po wysyłce koszulek! ;) :loveu:

Eee tam, na stos z nim, na stos :evil_lol:

Posted

Isadora7 napisał(a):
Eee tam, na stos z nim, na stos :evil_lol:

A jeśli tylko mu się wypsnęło??? :roll: Chciałabyś tak od razu zjarać biednego człowieka za jedną małpę (no może dwie, biorąc pod uwagę moje podliczenie)?
A pamiętasz z tiwi "małpę w czerwonym"???
I co? Winowajca nawet wstydem nie zapłonął! :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...