Jump to content
Dogomania

Pixie - Pit bull - Sweet bull - nasz SKARB ma DOM!!!

Recommended Posts

Posted

Wracając do młódki Pixie ;)
Właśnie leży za mną na kanapie, chrapie i puszcza bąki :cool1:
Kupki dziś nie było, bo pada :cool1:
A jutro mamy ważny i ciężki dzień, mianowicie jedziemy na konsultację do dr Wąsiatycza... Trzymajcie kciuki, bo to będzie dzień prawdy...

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Z zazdrością patrzę, jak kot toleruje Pixie, ja moją kotkę musiałam oddać, mimo,ze była pierwsza przygarnięta. Po dwóch latach mieszkania z Daisy(ona wcale jej nie atakowała, to kot się czaił i wbijał pazura w pupę psa) kotka zaczęła wariować, najpierw atakowała dzieci potem mnie.Jest mi strasznie smutno i brakuje mi jej, ale nie było wyjścia mogło dojść do tragedii:placz:. Pozdrawiam

Posted

GoniaP napisał(a):
Wracając do młódki Pixie ;)
Właśnie leży za mną na kanapie, chrapie i puszcza bąki :cool1:
Kupki dziś nie było, bo pada :cool1:
A jutro mamy ważny i ciężki dzień, mianowicie jedziemy na konsultację do dr Wąsiatycza... Trzymajcie kciuki, bo to będzie dzień prawdy...

Nazbieraj sobie tych bączków w słoiczki bo będzie ich brakować jak Pixunia do domku pójdzie
:megagrin::megagrin::megagrin:

sorry nie mogłam sie powstrzymać :laugh2_2:

Posted

Isadora7 napisał(a):
Nazbieraj sobie tych bączków w słoiczki bo będzie ich brakować jak Pixunia do domku pójdzie
:megagrin::megagrin::megagrin:

sorry nie mogłam sie powstrzymać :laugh2_2:

hahahaha!ale mnie rozbawiłaś!:evil_lol:
jak mój misio bąka puści to wszyscy się ewakuują-łącznie z nim!

Posted

agaga21 napisał(a):
(...)jak mój misio bąka puści to wszyscy się ewakuują-łącznie z nim!

I to świadczy o niezwykłej inteligencji Misia! :razz: Pixolku, oczywiście kciuki zaciśnięte za dzionek prawdy!

Posted

GoniaP napisał(a):
A tu zebrałam historię Pixie w zdjęciach - moim zdaniem - najładniejszych.
Muszę dodać tylko początek, ale to z drugiego kompa, którego dziś odzyskałam :multi:
Picasa Web Albums - Małgorzata - Pixie zebrane

piękne i smutne zarazem...ale widać jaka Pixie jest spokojna i wyciszona(czy to tylko pozory?)
podejrzewam, że jak dodasz początek jej historii to będzie jeszcze smutniejsza galeria.

Posted

majqa napisał(a):
Goniu, jak Pixie zagości na stałe w swoim domku docelowym, trzeba będzie wykołować Ci kolejną bullkę! :loveu: ;)

mi się wydaje że Goni by się przydał urlop...tylko jak ona wytrzymałaby bez pomagania psiaczkom?

Posted

majqa napisał(a):
Goniu, jak Pixie zagości na stałe w swoim domku docelowym, trzeba będzie wykołować Ci kolejną bullkę! :loveu: ;)
Ty mi chyba źle życzysz :mad:

Posted

...a wręcz przeciwnie! Życzę Ci jak najlepiej! :loveu:Co do bullka, to życzę Ci w najdogodniejszym dla Ciebie czasie, bulleczka takiego do zakochania na zabój, na zawsze, na własność, który nigdy Cię nie opuści i idealnie wpasuje się w Twoje ognisko psio - ludzko - domowe! :loveu:

Posted

majqa napisał(a):
...a wręcz przeciwnie! Życzę Ci jak najlepiej! :loveu:Co do bullka, to życzę Ci w najdogodniejszym dla Ciebie czasie, bulleczka takiego do zakochania na zabój, na zawsze, na własność, który nigdy Cię nie opuści i idealnie wpasuje się w Twoje ognisko psio - ludzko - domowe! :loveu:
Nie będzie drugiej Pixie :shake::shake::shake:

Posted

Uzupełniłam tę galerię o pierwsze zdjęcia... Aż dreszcze mnie przechodzą na wspomnienie minionych dni :-( Ile ta bidulka sie nacierpiała... Doprawdy trudno zrozumieć dlaczego ma tak wielkie pokłady miłości wobec człowieka...

Posted

GoniaP napisał(a):
Doprawdy trudno zrozumieć dlaczego ma tak wielkie pokłady miłości wobec człowieka...

Bo to pitbull po prostu jest. One tak mają.

Posted

Jak dobrze, że Pixie została wyrwana z tego koszmaru. Jak dobrze, że trafiła na Gonię i Panią Halinkę...
A teraz super ekstra fantastyczny domek potrzebny :razz:
3mam kciuki za dobre wyniki!

Posted

Może z innej beczki ;) Chciałam zapytać czy dla małej słodkiej nie chciałabyś karmy .Mam 15 kg takiej ze środkowej półki dla szczeniąt ras ogromnych - wzbogacona o glukozaminkę i inne takie - może w przypadku jej biednych kosteczek mogłaby jeść coś takiego . Jeżeli nie to może znasz kogoś w Poznaniu kto ma np. na DT piesiorka z takim zapotrzebowaniem - chętnie oddam (Poznań-Szamotuły te okolice) ale ze wskazaniem konkretnego psiaka .
:wolfie:

Posted

[quote name='Isadora7']Jeszcze dzisiaj dodam/pozmieniam fotki aczkowliek nie wiem czy jest potrzeba jednak. Są galerie, linki do filmó, hmmm jaieś pomysły? Może propozycje którą fotkę dodać?

Droga ku szczęściu ofiary człowieka? Pixie. (469836171) - Aukcje internetowe Allegro

:loveu: Jak dla mnie - BOBMA :loveu:
Może dodaj tylko Isadorko tę galerię zdjęć, którą utworzyłam wczoraj...
"Historia Pixie w obrazach" albo cuś. "Wytłuściłabym" też link z reportażu TV.
I nic, tylko czekać na domek!

Posted

GoniaP napisał(a):
Jak dla mnie - BOBMA :loveu:
Może dodaj tylko Isadorko tę galerię zdjęć, którą utworzyłam wczoraj...
"Historia Pixie w obrazach" albo cuś. "Wytłuściłabym" też link z reportażu TV.
I nic, tylko czekać na domek!

Ja tą galerie zamierzam dodać ale na zasadzie tych co są na dole aukcji. Tylko musze sformatować zdjatka i otagować. A te co są galerie usunę. Wiczorem powinno być gotowe, połowe juz mam zrobionych. A wytłuszczanie już lece i zrobię :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...