Jump to content
Dogomania

Pixie - Pit bull - Sweet bull - nasz SKARB ma DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

JEJKU!
jakie jej oczy kolorowe powychodziły!
śliczna jest ta nasza sunia kochana.
mój pies przedwczoraj zaczął jeść taką samą kość która leżała cały rok nienaruszona na jego posłaniu:eviltong:

Posted

agaga21 napisał(a):
JEJKU!
jakie jej oczy kolorowe powychodziły!
śliczna jest ta nasza sunia kochana.
mój pies przedwczoraj zaczął jeść taką samą kość która leżała cały rok nienaruszona na jego posłaniu:eviltong:
A ja na tych kościach zbankrutuję :shake:
Pixie pożera jedną dziennie :lol: z namaszczeniem i prawdziwą ekstazą, dodam ;)

Posted

Na Allegro Pixie ma 1800 wyświetleń, a dziś miałam jeden telefon.
Dzwoni facet i pyta co to za rasa. To mu mówię że pittek red nose... A on na to "ojej"! I pyta czy łagodna, ja na to tak, łagodna. "To dobra" mówi, "jutro po nią przyjadę". A ja: "Panie, a czy Pan wie, że ten pies jest połamany?" A on na to: "nie, a niby skąd"? "To niech Pan najpierw przeczyta tekst"... "Dobra, to zadzwonię jak przeczytam". To było rano, chyba jeszcze czyta :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

GoniaP napisał(a):
Dzwoni facet i pyta co to za rasa. To mu mówię że pittek red nose... A on na to "ojej"! I pyta czy łagodna, ja na to tak, łagodna. "To dobra" mówi, "jutro po nią przyjadę". A ja: "Panie, a czy Pan wie, że ten pies jest połamany?" A on na to: "nie, a niby skąd"? "To niech Pan najpierw przeczyta tekst"... "Dobra, to zadzwonię jak przeczytam". To było rano, chyba jeszcze czyta :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jeeeezu,aż mi serce na sekunde stanęło jak to czytałam.

Posted

lilith27 napisał(a):
agata21 banerek Ci nie działa

jak to nie działa?
ja chyba nie rozumiem...czy banerek to jest ten obrazek pod tekstem?(w moim przypadku pixie i pogrzebany żywcem)
bo jeśli tak to ja widzę że u mnie jest więc jak to nie działa?

Posted

Banerek działa, jeśli klikając na niego, przenosisz się bezpośrednio do wątku ;) Twoje banerki, są 'martwe', tzn. to tylko obrazki, a nie linki.

Posted

Teraz już wszystkie 3 Ci działają, tylko ustaw je w jednej lini, bo jak wysokość podpisu przekroczy normę, to moderator będzie krzyczał ;)

Posted

Greven napisał(a):
Teraz już wszystkie 3 Ci działają, tylko ustaw je w jednej lini, bo jak wysokość podpisu przekroczy normę, to moderator będzie krzyczał ;)

teraz już chyba dobrze?

Posted

Greven napisał(a):
Wydaje mi się, że dobrze.
Dziękuję, że dołączyłaś MamęPitbullową do swoich bannerków.

bullowate siedzą głęboko w moim sercu-najbardziej ze wszystkich psów kocham właśnie je, chociaż kocham wszystkie psy i każda ich krzywda boli mnie niemalże fizycznie:placz:

Posted

GoniaP napisał(a):

Padłam :evil_lol:. Do mnie napisał kiedyś facet w związku z aukcją zdjęciową staruszków schroniskowych....treść maila była mniej więcej taka : "słuchaj, koleś, jak ci nie wstyd w takich warunkach psy trzymać. Zaraz zawiadomię allegro i policję,i będziesz miał ze mną do czynienia". Pewnie nie rozumiał, biedaczek, dlaczego bardzo serdecznie mu podziękowałam za tę wypowiedź i bardzo grzecznie wytłumaczyłam, że koleś, co trzyma tak psy, nazywa się Grzegorz L.... :diabloti:.

Posted

O, dogo mnie w końcu wpuściło.
Proszę nie zwracać uwagi na błędy, program graficzny sam poprzedzielał wyrazy, a ja zorientowałam się za późno

Ach, ach jaka pyszna kosteczka:loveu:
Buziaki, Goniu, przy chwili czasu podeślij mi te zdjęcia;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...