Jump to content
Dogomania

Pixie - Pit bull - Sweet bull - nasz SKARB ma DOM!!!

Recommended Posts

Posted

GoniaP napisał(a):
Toś mnie pocieszyła :shake::shake::shake: A ja ju myślałam, że to z górki będzie...

A nie mówiłam/ pisałam??? :evil_lol: Błagam Goniu, nie demonizujmy...To, co najgorsze, jest już za Wami i Pixie! Naprawdę!!!

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

majqa napisał(a):
A nie mówiłam/ pisałam??? :evil_lol: Błagam Goniu, nie demonizujmy...To, co najgorsze, jest już za Wami i Pixie! Naprawdę!!!
Obiecujesz?????????????:roll::roll::roll:
A za jaki czas te kości się "ukostnią"??

Posted

agaga21 napisał(a):
chciałam dodać drugi obrazek pod swoim tekstem ale ten poprzedni zniknął -zamienił się z tym co jest teraz.jak wy to robicie że macie po kilka obrazków?

Prawa myszka na banerek - kopiuj, wchodzisz w edycję podpisu i robisz wklej, potem zapisz. Tak się dodają kolejne banerki.

Posted

Megi3 napisał(a):
Isadora i maqja czółko chylę do podłogi(...) jestem Waszą najgorętsza fanką :eviltong:. (...).

Nie ma bata, czas na fan club!!! :razz: Buziaki Megi! Dziękujemy!!! :loveu:

Posted

GoniaP napisał(a):
EEEEEEE, a Ty sama głosujesz na swój własny fun club?????????

No jasne, że tak :) uważam to za genialny pomysł :megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

dziękuję:multi:,udało się z tymi podpisami...trochę mi głupio że taka gapa ze mnie bo to takie proste było,ale wiecie-jestem nowa:oops:
pozdrawiem i życzę spokojnej nocy pixomaniaczki!

Posted

Plakacik ściągnięty, czas na sen , jestem w domu od 1.5 godziny, a jedyne co zrobiłam to sobie herbatę, czuję ,że popadam w uzależnienie :evil_lol: od dogo. Dobrej i spokojnej nocki:loveu:.

Posted

majqa napisał(a):
Ba...nie ma to jak autoreklama! :evil_lol:
No właśnie widzę :diabloti: I pewności siebie na pewno Paniom nie brakuje :evil_lol: I tak trzymać!!! :multi:

Posted

Dobranoc wszystkim Piximaniakom, "pańcia" Pixie zmęczona przez Pixie i idzie złożyć główkę na podusi przytulając, dla odmiany, ukochanego kocurka :loveu: Bo jakieś futro na dobranoc trzeba zaliczyć :evil_lol:

Posted

majqa napisał(a):
O seee wypraszam...jam skromna niewiasta, toć ino Isadorka się wychynęła z tym głosowaniem na samą siebie! :obrazic:
No już nie dąsaj się , bo znów mi się węże będą śniły przez Ciebie :diabloti:

Posted

GoniaP napisał(a):
No już nie dąsaj się , bo znów mi się węże będą śniły przez Ciebie :diabloti:

Cmokusie w oczka Goniusie!!! :loveu: Futro zaliczyć, powiadasz! :evil_lol: Zabrzmiało obiecująco, też pójdę poszukać futra do zaliczenia! :eviltong:

Posted

[quote name='majqa']Ba...nie ma to jak autoreklama! :evil_lol:
[quote name='GoniaP']No właśnie widzę :diabloti: I pewności siebie na pewno Paniom nie brakuje :evil_lol: I tak trzymać!!! :multi:
[quote name='majqa']O seee wypraszam...jam skromna niewiasta, toć ino Isadorka się wychynęła z tym głosowaniem na samą siebie! :obrazic:

No cóż Bozia na Świat mnie wrzuciła w najbardziej lwiej dekadzie, w dniu w który urodzili sie inni wielcy i znani: Madonna, polska pianistka i mecenas sztuki Maria Kalergis, niemiecki malarz i grafik Emil Nolde, hinduski pisarz Rabindranath Tagore, holenderska tancerka - szpieg Mata Hari, etiopski lekkoatleta, maratończyk, mistrz olimpijski Abebe Bikila, rosyjski pisarz Władimir Sorokin, amerykański aktor David Duchovny, amerykański biznesmen i założyciel Wikipedii Jimmy Wales, amerykańska aktorka Charlize Theron., jamnikomanka Isadora....:grin::grin::grin:

Opis pochodzi z reprintu książki Jana Starży - Dzierżbickiego Pod jaką gwiazdą urodziłeś się - horoskopy na każdy dzień roku, Warszawa 1938 r. Kto urodził się 7 sierpnia

Robi doskonały użytek ze swych zdolności.

Jest to człowiek wyższy, świadomy swych sił i zdolności, oraz zdający sobie sprawę ze swej przewagi nad innymi ludźmi. Świadomy swej potęgi, pełen ambicji - ze swych zdolności czyni jak najlepszy użytek.

Najczęściej okazuje zdolności w jakimś kierunku całkiem specjalnym. Okazuje też wielką zdolność do panowania nad innymi. Spełnia to dzięki specjalnemu wrodzonemu poczuciu, jakiego nie mają w sobie inni ludzie - ma zatem jakby nad nimi pewną przewagę.

Dobra bo mi chyba dzisiaj odbija palma :huh::huh:

Poczytali? Bo usuwam bo naprawde ktoś pomysli że mi odwala.

Posted

Isadora, to jedyny wątek , który jest tak pogodny i radosny mimo tragedii dziewczynki. Tylko brak intelektu pozwoli komuś pomyśleć ,że Tobie odbiło :evil_lol:.

Posted

:loveu::loveu::loveu:Serdeczne pozdrowienia dla Pixie i Jej Opiekunek a także dla całego PIXIE-FAN-KLUBU!!!
Śledzę wątek cichaczem(ooogieńki coraz bliżej...:oops: :roll: ) i mój pogląd na temat : "psy-mordercy" legł w gruzach....
I dobrze!!!:evil_lol:
Widzę też,że na dogo panuje epidemia TUOD...Ofiarami stają się nawet najnowsi dogomaniacy,którzy nie napisali jeszcze 100 postów..A to już wygląda groźnie...:cool3:

PIXIE-TRZYMAM KCIUKI !!!

Posted

jakby ktoś potrzebował to ma plakacik zrobiony w wordzie (700KB) do wysyłania i jpg. szybciej się otwiera i można zasypać trochę znajomych i znajomych znajomych:evil_lol:. pozdrawiam

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...