Isadora7 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Pixie czemu nie ma jeszcze od ciebie wiadomości?
polciuaa Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Ja również się ostrożnie raduje! :Cool!: ;DD. Ps. Isadorko-Twoje avatary mnie dobijają.:grin: :diabloti:
agaga21 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 dodałam kilka zdjęć Pixie z linkiem do aukcji i do tego tematu-tutaj w dogomanii do mojej galerii na Garnek.pl - Strona na zdjęcia, fotoblogi, fotofora przez parę dni będą widoczne na głównych stronach. agagaagaga - archiwum - Garnek.pl
agaga21 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 przepraszam że nie na temat ale może mi pomożecie...chce założyć nowy post w dziale weterynarii i nie moge dodać zdjęć.nie mam pojęcia jak to zrobić a właśnie zdjęcia muszą być.
Inez de Villaro Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 a masz gg? to bedzie szybciej wyjasnić :)
madcat1981 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Megi3 napisał(a):Niepokojąca ta cisza, czekamy na wieści. Cóż, jak to mówią, czasami brak wiadomości to dobra wiadomość...:bigok:
agaga21 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 moje gg.7972720 jakby ktoś z was mógł mi wyjaśnić to będę wdzięczna.:lol:
Ra_dunia Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Dziewczyny sobie po prostu wreszcie odpoczywają ;) Albo Gonia zacałowuje brzusio Pixuliny, w związku z czym nie ma czasu podjeść do komputera :eviltong: Spróbujcie całować brzuszek jakiejś sweetbullki i jeszcze równocześnie pisać posta :cool1: (zaczynam podejrzewać, że Gonia od tych całusków się uzależniła ;) może powinniśmy już zacząć zbierać na pokrycie kosztów terapii brzuskowo-całuskowo-odwykowej? Takie odwyki bywają bardzo kosztowne :cool3:)
MonikaP Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 No cóż, drogie Panie. Proszę o wystawienie kolejnej aukcji charytatywnej allegro. Tym razem zbieramy na nowy komputer dla GoniP. Proszę o propozycje cegiełek :cool3:. Może.....? albo....? chyba, że na przykład....? Słowem Gonia popsuła kolejny komputer i nie może się kontaktować ze światem zewnętrznym. Pixie czuje się dobrze, ale coraz mniej chętnie wychodzi na dwór (zimno i mokro!). Łapka też OK, wygląda lepiej, niż wczoraj :-).
Helga&Ares Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 MonikaP napisał(a): Słowem Gonia popsuła kolejny komputer i nie może się kontaktować ze światem zewnętrznym. jak to:mdleje:
MonikaP Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Helga&Ares napisał(a):jak to:mdleje: Aaaa, nie wiem. Tak mi powiedziała przez telefon. Ja również zapytałam "jak to?" i usłyszałam coś o jakimś włączniku albo innym guziku.
DuDziaczek Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Goniu ja nabieram podejzen ze Ty z komputerami to niezbyt dobre masz układy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Isadora7 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 DuDziaczek napisał(a):Goniu ja nabieram podejzen ze Ty z komputerami to niezbyt dobre masz układy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bo po brzuszku nie można pomiziać i pocałować, a i spać się z tym nie da :megagrin::megagrin::megagrin:
Megi3 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 MonikaP napisał(a):No cóż, drogie Panie. Proszę o wystawienie kolejnej aukcji charytatywnej allegro. Tym razem zbieramy na nowy komputer dla GoniP. Proszę o propozycje cegiełek :cool3:. Może.....? albo....? chyba, że na przykład....? Słowem Gonia popsuła kolejny komputer i nie może się kontaktować ze światem zewnętrznym. Pixie czuje się dobrze, ale coraz mniej chętnie wychodzi na dwór (zimno i mokro!). Łapka też OK, wygląda lepiej, niż wczoraj :-). MonikaP dzięki za info. Szkoda,że Gonia daleko:-(, bo bym jej wysłała informatyka . Buziaki
majqa Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 DuDziaczek napisał(a):Goniu ja nabieram podejzen ze Ty z komputerami to niezbyt dobre masz układy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: My tu śmichy, a pomyślcie, jak Gonią targa. Współczuję...
Asia & Ginger Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 MonikaP napisał(a):Pixie czuje się dobrze, ale coraz mniej chętnie wychodzi na dwór (zimno i mokro!). Łapka też OK, wygląda lepiej, niż wczoraj :-). Kombinezonik do Pixulinki jeszcze nie dotarł? :roll: Cieszę się, że z Pixuniową łapką coraz lepiej. :multi: :p
Azir Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Widziałam dziś Gonię. Komputer się wysypał, toteż z Gonią nie ma specjalnie kontaktu, a sytuacja nie wygląda dobrze. :-( [SIZE="5"]3 grudnia Pixie musi zmienić dom tymczasowy!!!!! Nie może zostać u Pani Halinki z powodu sytuacji rodzinnej. Już i tak długo miała okazję tam zdrowieć. Tak więc, moi kochani - [SIZE="3"]ALARM!!!! [SIZE="2"]3 grudnia to naprawdę [SIZE="2"]za chwilę. Trzeba koniecznie coś wymyślić, poinformować kolejne osoby, które mogłyby przygarnąć Pixie. Sprawa nie wygląda dobrze. [SIZE="3"]Nie zostawiajmy Goni samej z tym problemem! :shake:
Isadora7 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Ja na pewno Goni nie zostawię (nawet jak dostanę bana albo Gonia). Allegro dla Pixie idzie i będzie szło. Choć przyznam że ma bardzo dużo wejść i kilkunastu obserwatorów więc może się uda w 1 edycji.
majqa Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 [quote name='Azir'](...) 3 grudnia Pixie musi zmienić dom tymczasowy!!!!!(...)[/quote] Boże, sytuacja robi się podbramkowa. :-(
Isadora7 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 [quote name='majqa'][quote name='Azir'](...) 3 grudnia Pixie musi zmienić dom tymczasowy!!!!!(...)[/quote] Boże, sytuacja robi się podbramkowa. :-( Jutro będa tez plakaciki dla Pixie
ab-agnieszka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Oj jejku jejku oby znalazl sie odpowiedni domek
majqa Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Isadorko, bardzo, bardzo Ciem upraszam :mdleje: o 3-5 pomniejszonych fotek Pixelka (na mail), to ją poogłaszam.
Recommended Posts