Jump to content
Dogomania

Pixie - Pit bull - Sweet bull - nasz SKARB ma DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

przepraszam że nie na temat ale może mi pomożecie...chce założyć nowy post w dziale weterynarii i nie moge dodać zdjęć.nie mam pojęcia jak to zrobić a właśnie zdjęcia muszą być.

Posted

Dziewczyny sobie po prostu wreszcie odpoczywają ;)
Albo Gonia zacałowuje brzusio Pixuliny, w związku z czym nie ma czasu podjeść do komputera :eviltong:
Spróbujcie całować brzuszek jakiejś sweetbullki i jeszcze równocześnie pisać posta :cool1:
(zaczynam podejrzewać, że Gonia od tych całusków się uzależniła ;) może powinniśmy już zacząć zbierać na pokrycie kosztów terapii brzuskowo-całuskowo-odwykowej? Takie odwyki bywają bardzo kosztowne :cool3:)

Posted

No cóż, drogie Panie. Proszę o wystawienie kolejnej aukcji charytatywnej allegro. Tym razem zbieramy na nowy komputer dla GoniP. Proszę o propozycje cegiełek :cool3:. Może.....? albo....? chyba, że na przykład....?

Słowem Gonia popsuła kolejny komputer i nie może się kontaktować ze światem zewnętrznym.
Pixie czuje się dobrze, ale coraz mniej chętnie wychodzi na dwór (zimno i mokro!). Łapka też OK, wygląda lepiej, niż wczoraj :-).

Posted

Helga&Ares napisał(a):
jak to:mdleje:

Aaaa, nie wiem. Tak mi powiedziała przez telefon. Ja również zapytałam "jak to?" i usłyszałam coś o jakimś włączniku albo innym guziku.

Posted

DuDziaczek napisał(a):
Goniu ja nabieram podejzen ze Ty z komputerami to niezbyt dobre masz układy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Bo po brzuszku nie można pomiziać i pocałować, a i spać się z tym nie da :megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

MonikaP napisał(a):
No cóż, drogie Panie. Proszę o wystawienie kolejnej aukcji charytatywnej allegro. Tym razem zbieramy na nowy komputer dla GoniP. Proszę o propozycje cegiełek :cool3:. Może.....? albo....? chyba, że na przykład....?

Słowem Gonia popsuła kolejny komputer i nie może się kontaktować ze światem zewnętrznym.
Pixie czuje się dobrze, ale coraz mniej chętnie wychodzi na dwór (zimno i mokro!). Łapka też OK, wygląda lepiej, niż wczoraj :-).

MonikaP dzięki za info. Szkoda,że Gonia daleko:-(, bo bym jej wysłała informatyka . Buziaki

Posted

DuDziaczek napisał(a):
Goniu ja nabieram podejzen ze Ty z komputerami to niezbyt dobre masz układy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

My tu śmichy, a pomyślcie, jak Gonią targa. Współczuję...

Posted

MonikaP napisał(a):

Kombinezonik do Pixulinki jeszcze nie dotarł? :roll:

Cieszę się, że z Pixuniową łapką coraz lepiej. :multi: :p

Posted

Widziałam dziś Gonię. Komputer się wysypał, toteż z Gonią nie ma specjalnie kontaktu, a sytuacja nie wygląda dobrze. :-(
[SIZE="5"]3 grudnia Pixie musi zmienić dom tymczasowy!!!!!
Nie może zostać u Pani Halinki z powodu sytuacji rodzinnej. Już i tak długo miała okazję tam zdrowieć.

Tak więc, moi kochani - [SIZE="3"]ALARM!!!!
[SIZE="2"]3 grudnia to naprawdę [SIZE="2"]za chwilę. Trzeba koniecznie coś wymyślić, poinformować kolejne osoby, które mogłyby przygarnąć Pixie. Sprawa nie wygląda dobrze.
[SIZE="3"]Nie zostawiajmy Goni samej z tym problemem! :shake:

Posted

Ja na pewno Goni nie zostawię (nawet jak dostanę bana albo Gonia). Allegro dla Pixie idzie i będzie szło. Choć przyznam że ma bardzo dużo wejść i kilkunastu obserwatorów więc może się uda w 1 edycji.

Posted

[quote name='majqa'][quote name='Azir'](...) 3 grudnia Pixie musi zmienić dom tymczasowy!!!!!(...)[/quote]
Boże, sytuacja robi się podbramkowa. :-(

Jutro będa tez plakaciki dla Pixie

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...