Jump to content
Dogomania

Pixie - Pit bull - Sweet bull - nasz SKARB ma DOM!!!

Recommended Posts

Posted

GoniaP napisał(a):
Swoją drogą jest mi rażniej, że nie tylko ja podgryzam za gardło TTB i nie tylko ja mam p...rdolca :diabloti:

jak to było? że niby ludzie się do psów upodabniają, czy tam psy do ludzi:hmmmm:

:grab:

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Helga&Ares napisał(a):
jak to było? że niby ludzie się do psów upodabniają, czy tam psy do ludzi:hmmmm:

:grab:
Nabrechtałaś sobie :mad: Adekwatna ikonka na końcu :eviltong::diabloti:

Posted

majqa napisał(a):
Nie sposób było zrozumieć to inaczej! :grin: :ices_bla: :grin: :wink:
Oj, oj, niedobra Majga, Nasza Gonia, nie wolno ruszać Goni :shake: :eviltong::evil_lol::diabloti:

Posted

GoniaP napisał(a):
nie wolno ruszać Goni :shake: :eviltong::evil_lol::diabloti:

co oznacza: " nie rusz Goni"

Gonia już po psiemu potrafi:razz:

Dobranoc wszystkim Sweetwalniętym:loveu:

Posted

Helga&Ares napisał(a):
co oznacza: " nie rusz Goni"
"Gonia nie jest kot" ;)

Helga&Ares napisał(a):
Gonia już po psiemu potrafi:razz:
Zeszłam na psy b:shake:

Helga&Ares napisał(a):
Dobranoc wszystkim Sweetwalniętym:loveu:
Hihi!!! Nie czuję się sama :multi::multi::multi::multi: Sweetnight :loveu:

Posted

...a mnie się po obejrzeniu filmiku zrobiło smutno i łza poleciała...bo jak sobie pomyślę, że ten tandem ma być w przyszłości rozdzielony to...eh...
Te psiaki są dla siebie stworzone. :loveu:

Posted

tak to prawda, ta myśl zasmuca, ale zaraz pojawia się drugą,że tak mądrą, przyjacielską dziewczynką zainteresuje się ktoś , kto jest pełen empatii, miłości i innych przyjemnych emocji oraz zasobnego portfela:loveu:. Zdradzę tajemnice, że ja osobiście modlę się do Tadeusz Judy (to facet od spraw beznadziejnych), by Pixie mogła pozostać gdzie jest, by kolejny raz nie doznała uczucia odrzucenia. Przecież cuda się zdarzają.

Posted

Majga, Megi, proszę nie uderzajcie w te tony, bo robi mi się strasznie przykro :-( Wielokrotnie pisałam, że to niemożliwe, i ja też żałuję, że tak właśnie jest:-( ale takie jest życie...

Posted

[quote name='GoniaP']No to na dobranoc :loveu:

na dzieńdobry, nie wytrwałam:oops:

Filmik jak zwykle jedyny, najlepszy moment jest, kiedy Rufiś wylizuje Pixunie, a to z kolei leży w bezruchu:loveu: 'Para' jak z marzeń:diabloti:

Posted

Chciałabym Wam opowiedzieć o dzisiejszym dniu Pixie, ale w zasadzie nie mam co :shake: Bo Pixie postanowiła dziś spać, jak zabita, przez calusieńki dzień. Śpi i chrapie obok mnie na kanapie :roll: Ile to już godzin śpi? Ano przynajmniej od 11, czyli już 8 godzin :roll:

Posted

GoniaP napisał(a):
Chciałabym Wam opowiedzieć o dzisiejszym dniu Pixie, ale w zasadzie nie mam co :shake: Bo Pixie postanowiła dziś spać, jak zabita, przez calusieńki dzień. Śpi i chrapie obok mnie na kanapie :roll: Ile to już godzin śpi? Ano przynajmniej od 11, czyli już 8 godzin :roll:

Myślę, że to magiczny wpływ kanapy :evil_lol:.

Posted

Ale zapodam Wam z innej beczki...
Coś mnie dziś skrajnie zbulwersowało i zezłościło. Mianowicie zadzwonił dziś do mnie pracownik schroniska, który poprosił mnie, bym zgłosiła się do schroniska celem podpisania umowy adopcyjnej Pixie i uiszczenia opłaty w wysokości 20zł, ponieważ to zostało zaniedbane. Przypomnę, że w dniu przejęcia Pixie, czyli 22 sierpnia br. został podpisany protokół przejęcia psa przez Fundację Emir, pod czym podpisałam się ja oraz kierownik schroniska, pan Lachowicz....

Posted

GoniaP napisał(a):
Ale zapodam Wam z innej beczki...
Coś mnie dziś skrajnie zbulwersowało i zezłościło. Mianowicie zadzwonił dziś do mnie pracownik schroniska, który poprosił mnie, bym zgłosiła się do schroniska celem podpisania umowy adopcyjnej Pixie i uiszczenia opłaty w wysokości 20zł, ponieważ to zostało zaniedbane. Przypomnę, że w dniu przejęcia Pixie, czyli 22 sierpnia br. został podpisany protokół przejęcia psa przez Fundację Emir, pod czym podpisałam się ja oraz kierownik schroniska, pan Lachowicz....

O f.......ck :angryy::angryy::angryy::angryy: To może się zgłoś i zostaw im na pamiątkę ksero z faktur za dotychczasowego leczenia Pixie :angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='MonikaP']O f.......ck :angryy::angryy::angryy::angryy: To może się zgłoś i zostaw im na pamiątkę ksero z faktur za dotychczasowego leczenia Pixie :angryy::angryy::angryy:

z uwagą,że to powinno być zrobione podczas pobytu pixie w schroniskowym szpitalu...

Posted

Kto byłby tak miły, przekopał się przez wątek i podał mi nr postu lub link do ostatniego rozliczenia. Dostałam wyciąg i chciałabym uzupełnić, ale mam jeszcze mnóstwo innych rzeczy, które przez Pixika zaniedbałam i muszę nadgonić. Proszę jak umiem najładniej ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...