GoniaP Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 [quote name='DuDziaczek']http://picasaweb.google.pl/Bolutojo/Pixie041008# Tych nikt nie wstawił? Tych, i tych z wczoraj :shake:
DuDziaczek Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 To te wcześniejsze, zaraz będą wczorajsze ;) :lol::lol: Mam nadizeje ze mnie mod nie zabije za te +2 fotki w tym poście:oops::oops:
DuDziaczek Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Wczorajsze :lol::lol::lol: A jutro maj być fotki cioteczko KONIECZNIE oczywiście je wstawię :loveu::loveu::loveu:
MonikaP Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='DuDziaczek'] To teraz już wyszła prawda na jaw. Halinka szkoli Rufika do walk psów :mad: :diabloti:.
GoniaP Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Nieoceniony Dudziaczku - dziękuję :calus: Zgłaszam jednak reklamację... Nie odwróciłaś pierwszych 2 zdjęć :diabloti::eviltong:
DuDziaczek Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Prosze :cool3::cool3::cool3: hehe ide się pouczyć teraz troche ale jutro czekam na fotki :cool3: Dobranoc cioteczki :loveu:
Helga&Ares Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Jak miło popatrzeć na sweeciaka, opatulona kocykami, na słoneczku.. i taka zamyślona, jest jej tak dobrze:loveu: Brakuje tylko Rufisia:eviltong:
majqa Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Widać, że Rufik, to główny prowodyr wariacji! :evil_lol:
GoniaP Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 3 zdjęcia z dziś... http://picasaweb.google.pl/Bolutojo/Pixie081008# .
GoniaP Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Ale się zdublowałyście :evil_lol: Są tylko 2, a filmik się wgrywa ;) Dziękuję :multi:
GoniaP Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Dziś wydrukowałam i pokazałam Halince tekst Majgi... Zaczęła czytać płynnie, ale zaraz głos Jej się zaczął łamać, no i nie skończyła na głos, ale w milczeniu - łkając... Nie było mnie przy tym, ale tak samo zareagowała Jej córka... A przed pół h poszłam dać Sweetbullowi buzi na dobranoc... Wycałowałam główkę i brzuszek. Potem poszłam do Halinki do kuchni, zagadałyśmy się a propos harmonogramu kolejnych dni... I co??? I Pixie do nas przykuśtykała :roll: No i przyjechał zaraz jej kocyk, i cała szczęśliwa leżała u naszych stóp. A nasza nowa zabawa? Gryzę Pixika w gardło wydając dziwne dźwięki, ona mnie szczypie po rękach i liże po buzi, oczywiście wszystkie te akrobacje, do góry brzusiem (GRUBYM brzusiem) :eviltong::evil_lol:
GoniaP Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Helga&Ares napisał(a):Filmik też widziałam;) Jest, choć b. krótki Zaczekaj, ładuje się dłuższy ;)
Helga&Ares Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='GoniaP']Dziś wydrukowałam i pokazałam Halince tekst Majgi... Zaczęła czytać płynnie, ale zaraz głos Jej się zaczął łamać, no i nie skończyła na głos, ale w milczeniu - łkając... Nie było mnie przy tym, ale tak samo zareagowała Jej córka... Absolutnie powalający, wiadomo, kto stworzył.. A nasza nowa zabawa? Gryzę Pixika w gardło wydając dziwne dźwięki, ona mnie szczypie po rękach i liże po buzi, oczywiście wszystkie te akrobacje, do góry brzusiem (GRUBYM brzusiem) :eviltong::evil_lol: o nie!:evil_lol: domagam się filmiku:multi:
GoniaP Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Helga&Ares napisał(a): o nie!:evil_lol: domagam się filmiku:multi: Chyba się nie doczekasz :shake: Sama, siłą rzeczy, nie sfilmuję, a Halinka jest z tych, co to" trochę techniki i już się gubi" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
majqa Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Wspaniale Goniuś, że zdobyłaś się na podgryzanie Pixolka!!! :loveu: To już jest COŚ!!! Mnie też było ciężko zdobyć się na to z moją Jolką ale teraz weszło mi w krew! Inna sprawa, że ten podlec nie jest mi dłużny, a co...niech i ona ma chwilę triumfu. :loveu:
Isadora7 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 majqa napisał(a):Wspaniale Goniuś, że zdobyłaś się na podgryzanie Pixolka!!! :loveu: To już jest COŚ!!! Mnie też było ciężko zdobyć się na to z moją Jolką ale teraz weszło mi w krew! Inna sprawa, że ten podlec nie jest mi dłużny, a co...niech i ona ma chwilę triumfu. :loveu: No proszę nie bullek podgryza tylko bullka podgryzają
GoniaP Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 majqa napisał(a):Wspaniale Goniuś, że zdobyłaś się na podgryzanie Pixolka!!! :loveu: To już jest COŚ!!! Mnie też było ciężko zdobyć się na to z moją Jolką ale teraz weszło mi w krew! Inna sprawa, że ten podlec nie jest mi dłużny, a co...niech i ona ma chwilę triumfu. :loveu: Nawet nie wiesz jaka dumna z siebie jestem :multi: A Pixikowi "w to mi graj" jest :lol: A jak zbyt mocno mnie ugryzie to piszczę, i momentalnie puszcza :loveu: Cyrk na kółkach :evil_lol: Swoją drogą jest mi rażniej, że nie tylko ja podgryzam za gardło TTB i nie tylko ja mam p...rdolca :diabloti:
majqa Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Chciałabym mieć wyłącznie tę końcówkę pomnożoną razy wiele, czyli...dolca. :evil_lol:
GoniaP Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 majqa napisał(a):Chciałabym mieć wyłącznie tę końcówkę pomnożoną razy wiele, czyli...dolca. :evil_lol: To ja Ci życzę, byś miała obie te rzeczy :eviltong: Dolce bez p'..........dolcy nudne by były ;)
Recommended Posts