Jump to content
Dogomania

Pixie - Pit bull - Sweet bull - nasz SKARB ma DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dziś wydrukowałam i pokazałam Halince tekst Majgi... Zaczęła czytać płynnie, ale zaraz głos Jej się zaczął łamać, no i nie skończyła na głos, ale w milczeniu - łkając... Nie było mnie przy tym, ale tak samo zareagowała Jej córka...
A przed pół h poszłam dać Sweetbullowi buzi na dobranoc... Wycałowałam główkę i brzuszek. Potem poszłam do Halinki do kuchni, zagadałyśmy się a propos harmonogramu kolejnych dni... I co??? I Pixie do nas przykuśtykała :roll:
No i przyjechał zaraz jej kocyk, i cała szczęśliwa leżała u naszych stóp. A nasza nowa zabawa? Gryzę Pixika w gardło wydając dziwne dźwięki, ona mnie szczypie po rękach i liże po buzi, oczywiście wszystkie te akrobacje, do góry brzusiem (GRUBYM brzusiem) :eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='GoniaP']Dziś wydrukowałam i pokazałam Halince tekst Majgi... Zaczęła czytać płynnie, ale zaraz głos Jej się zaczął łamać, no i nie skończyła na głos, ale w milczeniu - łkając... Nie było mnie przy tym, ale tak samo zareagowała Jej córka...

Absolutnie powalający, wiadomo, kto stworzył..

A nasza nowa zabawa? Gryzę Pixika w gardło wydając dziwne dźwięki, ona mnie szczypie po rękach i liże po buzi, oczywiście wszystkie te akrobacje, do góry brzusiem (GRUBYM brzusiem) :eviltong::evil_lol:

o nie!:evil_lol: domagam się filmiku:multi:

Posted

Helga&Ares napisał(a):

o nie!:evil_lol: domagam się filmiku:multi:
Chyba się nie doczekasz :shake: Sama, siłą rzeczy, nie sfilmuję, a Halinka jest z tych, co to" trochę techniki i już się gubi" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Wspaniale Goniuś, że zdobyłaś się na podgryzanie Pixolka!!! :loveu:
To już jest COŚ!!! Mnie też było ciężko zdobyć się na to z moją Jolką ale teraz weszło mi w krew! Inna sprawa, że ten podlec nie jest mi dłużny,
a co...niech i ona ma chwilę triumfu. :loveu:

Posted

majqa napisał(a):
To już jest COŚ!!! Mnie też było ciężko zdobyć się na to z moją Jolką ale teraz weszło mi w krew! Inna sprawa, że ten podlec nie jest mi dłużny,

No proszę nie bullek podgryza tylko bullka podgryzają

Posted

majqa napisał(a):
Nawet nie wiesz jaka dumna z siebie jestem :multi: A Pixikowi "w to mi graj" jest :lol: A jak zbyt mocno mnie ugryzie to piszczę, i momentalnie puszcza :loveu: Cyrk na kółkach :evil_lol: Swoją drogą jest mi rażniej, że nie tylko ja podgryzam za gardło TTB i nie tylko ja mam p...rdolca :diabloti:

Posted

majqa napisał(a):
Chciałabym mieć wyłącznie tę końcówkę pomnożoną razy wiele, czyli...dolca. :evil_lol:
To ja Ci życzę, byś miała obie te rzeczy :eviltong: Dolce bez p'..........dolcy nudne by były ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...