Jump to content
Dogomania

Pixie - Pit bull - Sweet bull - nasz SKARB ma DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Inez de Villaro napisał(a):
Nie uważacie ciotki, że jakby troszeczkę odbiegamy od tematyki watku???:)

Ja tego nie widzę, jakby nie patrzeć Piexie tez ruda:grins::grins::grins:

Posted

Inez de Villaro napisał(a):
ciotka ...czy Ty na każde pytanie masz taka ripostę??? :) :) ;)
nie podskoczę Ci z moim IQ.....

Isadorki w żaden sposób nie zagniesz cioteczko.:diabloti:

Posted

[quote name='Inez de Villaro']ciotka ...czy Ty na każde pytanie masz taka ripostę??? :) :) ;)
nie podskoczę Ci z moim IQ.....

[quote name='dogomanka_']Isadorki w żaden sposób nie zagniesz cioteczko.:diabloti:

Ktoś o mnie tutaj rozmawia?
Inez całe życie miałam kłopoty przez te swoje riposty :) i tak już chyba zostanie, przynajmniej w tym wcieleniu.
Dogomanka jest parę sztuk w mensie co mnie zagną :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Isadora7']Ktoś o mnie tutaj rozmawia?
Inez całe życie miałam kłopoty przez te swoje riposty :) i tak już chyba zostanie, przynajmniej w tym wcieleniu.
Dogomanka jest parę sztuk w mensie co mnie zagną :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
No to jednak znalazł się jakiś śmiałek co Cię zagiął.:evil_lol:
Patrz na to Isadorko : http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Jamnik :diabloti:

Posted

[quote name='dogomanka_']No to jednak znalazł się jakiś śmiałek co Cię zagiął.:evil_lol:
Patrz na to Isadorko : http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Jamnik :diabloti:

Znam to i potwierdzam to co tam napisane :)

[quote name='DuDziaczek']Wpadne pokazac ze zyje i sledze losy Pixie :lol::lol: watek oczywiscie nadrobiony :cool3:

No i dobrze, że listę obecności podpisałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gonia sprawdza to codziennie.

Posted

Pixuniu - jak dobrze, że trafiłaś na Gonię i na Panią Halinkę :) Wiem, wiem... powtarzam się... ale to na prawdę cudowny traf, że mała trafiła w tak opiekuńcze i kochające ramiona.

Posted

Isadora7 napisał(a):

No i dobrze, że listę obecności podpisałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gonia sprawdza to codziennie.
A dziwisz mi się?? :eviltong:
DuDziaczek napisał(a):
Wpadne pokazac ze zyje i sledze losy Pixie :lol::lol: watek oczywiscie nadrobiony :cool3:
Grzeczna dziewczynka :loveu:

Aga i Eto napisał(a):
no jak sprawdza to i ja się zamelduję :) jestem codziennie i naa bierząco :)
Cieszy mnie to :loveu:
Sweetbull coraz bardziej niepokorny się staje :roll: No swędzi ją ten kuperek tak, że aż strach się bać :diabloti: Wczoraj położyłam się obok niej na kanapce i dałam jej kość jelitową do obgryzania, żeby dziewczyna się czymś zajęła. Spokojnie oglądałam sobie telewizję, prawym uchem rejestrując jedynie dźwięki chrupania... Aż tu nagle dźwięki chrupania bardzo płynnie przeszły w dźwięki ...darcia :shake: No i zerwałam się na równe nogi, i co widzę? No co? Dziurę w opatrunku :mad: I tym razem, ponieważ złapałam tego darmozjada na gorącym uczynku, tak się wydarłam, że biedna Pixie skurczyła się do rozmiaru jamnika :diabloti: No to uklękłam przy tym "jamniku", którego mordka się cała pomarszczyła w konsternacji i wstydzie, blabrami wywracała, rzęsami trzepotała, jęzor oblizywał moje dłonie, a zaraz potem odsłonił się wygrzany pod kocykiem, goły brzusio.... Cóż tu wiele dodawać... Gniew się ulotnił, a nastała miłość :evil_lol:

Posted

No nie nadążam odpisywać no!

[quote name='Inez de Villaro']to ja podpisze listę obecności z rana i idę ćwiczyć riposty żeby nie dać sie zagiąć..:) Inez :loveu: Ile byś nie ćwiczyła, jak Isadora z Majgą dostaną głupawkę, i tak Cię zagną wielokrotnie jak plastikowy drucik ;):evil_lol:

[quote name='Ra_dunia']Pixuniu - jak dobrze, że trafiłaś na Gonię i na Panią Halinkę :) Wiem, wiem... powtarzam się... ale to na prawdę cudowny traf, że mała trafiła w tak opiekuńcze i kochające ramiona. Miło Ra_dunia, że tak myślisz, ale dla Pixie zaczyna się teraz czas musztry, bo inaczej sobie z Nią nowy ludź nie poradzi. Ta dopiero ma IQ :cool1: W świecie psów biłaby wszelkie rekordy. Powinna nazywać się Szelma :mad:

[quote name='Isadora7']

Witaj Goniu - klonie Piexie:evil_lol:
Nie zgadzam się z tym stwierdzeniem :mad: Ani ja ruda, ani słodka, ani brzucha nie odsłaniam, no więc niby dlaczego jestem klonem?? :razz:

[quote name='Isadora7']hasło dnia:
Na dzień dobry z rana - sweetbull lepszy niż śmietana

A co? Podrinkowałaś wczoraj?? :p

Posted

No nie nadążam odpisywać no!

Inez :loveu: Ile byś nie ćwiczyła, jak Isadora z Majgą dostaną głupawkę, i tak Cię zagną wielokrotnie jak plastikowy drucik ;):evil_lol:

Dobra niech się tylko majqa objawi to my się za Was weźmiemy, głównie za Gonie oczywiście:scream_3::scream_3::scream_3:. No i będzie mecz trójstronny > Poznań-Łódź-Warszawa

Nie zgadzam się z tym stwierdzeniem :mad: Ani ja ruda - a ileż to roboty? londa i po sprawie, ani słodka - dlatego sie do ciebie przyczepiłam, sama nie lubię landrynek bo mnie mdlą, ani brzucha nie odsłaniam - no to musiałabym sprawdzić, od kogoś Piexie się nauczyła, no więc niby dlaczego jestem klonem?? - wiesz jednak Piexie ma recepty od weta i ty też :razz:

A co? Podrinkowałaś wczoraj?? :p no niestety nie, no chyba ze kawe nazwiemy dinkiem

Posted

[quote name='Wet-siostra']O,mamusiu,co się tu wyprawia na tym wątku???? :crazyeye:
Modzie,widzisz i nie grzmisz??? :cool3: :eviltong: :diabloti:

Jak tam nasza słodziutka Pixie???:loveu::loveu::loveu:

pssst nie wywołuj wilka.... ups moda z lasu
ja mam farta każde przekroczone 10 pikselków w podpisie jest zauważone, a tymczasem obok leża podpisy na pół strony wywalone. No a teraz brakuje mi 9 pikseli do regulaminu - zawsze to brak w regulaminie.:grin::grin::grin:

Posted

[quote name='Isadora7']

DzieńDoberek Piexie:loveu:
Witaj Goniu - klonie Piexie:evil_lol:
Witajcie Cioteczki:lol:

hasło dnia:
Na dzień dobry z rana - sweetbull lepszy niż śmietana

hahahaha.:grin::grin::grin: dobre.:diabloti:

[quote name='Inez de Villaro']to ja podpisze listę obecności z rana i idę ćwiczyć riposty żeby nie dać sie zagiąć..:)
a ćwicz ćwicz...podobno praktyka czyni mistrza.:razz:

Posted

[quote name='Inez de Villaro']Isadora a ja widzę że Ty w avatarku mysli masz kosmato-rude ...z długim pyszczkiem w dodatku;)
Dogomanko, mam nadzieję, że miałaś na myśli nie wybryk natury tylko 8 cud świata. :mad: Isadorko, czy Ty wszędzie jesteś kosmato - ruda? :razz:

Posted

[quote name='Isadora7'](...)Dobra niech się tylko majqa objawi to my się za Was weźmiemy, głównie za Gonie oczywiście:scream_3::scream_3::scream_3:. (...)
"Ma się rozumieć", powiedział Prosiaczek i powiódł Krzysia przez Zaczarowany Las. :iloveyou: :klacz:

Posted

[quote name='majqa']Dogomanko, mam nadzieję, że miałaś na myśli nie wybryk natury tylko 8 cud świata. :mad: Isadorko, czy Ty wszędzie jesteś kosmato - ruda? :razz:

Oj nie, wiesz płynie we mnie nieco egzotyczna krew i na pewno nie nordycka, więc wszelkie blondi i rudosci nie sa u mnie mozliwe.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...