Isadora7 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Uśmiech "mordercy", a może... morderczy uśmiech :) http://images31.fotosik.pl/365/062a2a9e2c10690dmed.jpg
majqa Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Goniu, zmodyfikujcie na chwilę tytuł - Latająca Pixie i jej 8 cegiełek ku zdrowiu! ...lub coś w podobie.
Isadora7 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 8 z 200 wystawionych Do końca: 2 dni :loveu::loveu::loveu:
GoniaP Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 majqa napisał(a):Goniu, zmodyfikujcie na chwilę tytuł - Latająca Pixie i jej 8 cegiełek ku zdrowiu! ...lub coś w podobie. Sęk w tym, że Paulina może, jako jedyna, edytować pierwszy post, a nie zagląda tu...
Isadora7 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 GoniaP napisał(a):Sęk w tym, że Paulina może, jako jedyna, edytować pierwszy post, a nie zagląda tu... Może napisz do moda. Wydaje mi się że może zrobić tak abyś ty mogła edytować i zmieniać tytuł. Piexie wątek będzie potrzebowała nadal i nieraz warto natychmiast "zagrać" tytułem. Aukcja kończy się o północy nadal jeszcze jest: 5,00 zł za sztukę Dostępna liczba sztuk: 8 z 200 wystawionych
Inez de Villaro Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 na niewypróznianie się - zdecydowanie czopek glicerynowy....mojemu synowi jak nie chciał się w dzieciństwie wypróżnić tylko to pomagało...poślizg był ale bez biegunki!!! Goniu- spróbuj!
majqa Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Isadora7 napisał(a):Może napisz do moda.(...) Oczywiście, że napisz do moda/ modów.
GoniaP Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Melduję, że kupka zrobiona bez pomocy czopka, choć te nabyliśmy :lol: Czy mogę Was prosić o wyręczenie mnie w napisaniu do moda? Muszę lecieć do Pixie, bo dziś mam dyżur cały dzień prawie, a tam wiadomo, jestem bez netu. Pixie śle całuski!
Inez de Villaro Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 maupy nie ma wyjechała robic adopcje bulwy :(
Azir Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 GoniaP napisał(a):I ostatnie na tę chwilę wpływy: Katarzyna R-L - Warszawa - 10,- Katarzyna K - Poznań - 10,- Michał Z - Kraków - 11,68 Andrzej Z - Ostrowie - 10,- Magdalena B - Jarosław - 5,- [SIZE="3"]Elżbieta B - Poznań - 52,- Radosław C - Głuchołazy - 5,- Milena K - Gołdap - 20,- Artur K - Gołdap - 10,- Przemysław K - Kraków - 15,- Justyna K - Radom - 25,- Moniak S - Ruda śl - 10,- Agnieszka M - Wojkowice - 20,- I czy można stracić wiarę w dobroć i wrażliwość ludzkich serc??? Dziękujemy!!! Ja tylko chciałam dodać, że przekazana przeze mnie suma pochodzi z bazarku przeprowadzonego na rzecz Pixie, na przekazie było to zaznaczone Wpłaty pochodzą od Agi i Eto, Kuby P i Ocelota :) Bardzo dziękuję za udział w aukcji :).
Helga&Ares Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Inez de Villaro napisał(a):maupy nie ma wyjechała robic adopcje bulwy :( ok, już załatwione. Wątek został przepisany na Gonię i teraz będzie mogła go edytować.
Wiedźma Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Gwoli uściślenia: 123 zł, wpłacone przez Z.G., są z bazarku od Ra_duni i Helgi :)
MonikaP Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Goniu, nie dotarłam dziś z książką, bo bardzo źle się czuję, jakaś grypa mnie łapie...jutro albo się zawezmę i przyjdę sama, albo kogoś wyślę. A tymczasem takie małe...niuniuniu...jak to ładnie w naszym poznańskim schronie...pieski są zdrowe, śliczne i mają fuuuullllll dobrego żarcia. http://poznan.naszemiasto.pl/wydarzenia/890180.html I jeszcze taki drobiażdżek http://poznan.naszemiasto.pl/wydarzenia/874814.html Pozwolę sobie wspomnieć,że pan Lachowicz, roztkliwiając się nad złymi ludźmi podrzucającymi swoje zwierzaki przed wakacyjnymi wyjazdami do schroniska, zapomniał wspomnieć o swoim osobistym "ukochanym" psie i osobistym "ukochanym" kocie, które sam oddał "na przechowanie" do schroniska na czas swojego wakacyjnego wyjazdu. O tym, jak to przeżywały (zwłaszcza kot, rzucony "na pożarcie" stadu kotów w kociarni) nie muszę chyba mówić... P.S. Przy okazji pozdrawiam wszystkich znajomych i nieznajomych ze schronu i "okolic", czytających po kryjomu ten wątek :diabloti:.
ab-agnieszka Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Gonia przesylamy gorace buziaki dla Ciebie i Pixie odemnie i Bialej:loveu::loveu::loveu: Kiedy przyjezdzacie na SPA do nas????
Helga&Ares Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 ab-agnieszka napisał(a):Gonia przesylamy gorace buziaki dla Ciebie i Pixie odemnie i Bialej:loveu::loveu::loveu: i ja się przyłączam :loveu: Dopiero zauważyłam, że aukcja allegro zakończona sukcesem:multi: (5 ostatnich cegiełek kupionych dosłownie w ostatniej sekundzie:lol:)
majqa Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Witaj maleńka...:loveu: Dla chwili niedzielnego uśmiechu wklejam Wam offujący link ;): http://patrz.pl/mp3/lord-vader-dzwoni-do-laboratorium
Helga&Ares Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 a co tu tak cicho? Pixie:loveu:, szczeknij co u Was nowego ?
Isadora7 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Helga&Ares napisał(a):a co tu tak cicho? Pixie:loveu:, szczeknij co u Was nowego ? Popieram. Gonia zaszcze.... uuupsss Pixie zaszczekaj coś powiez co u Goni i Halinki. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
lilith27 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 jak zastój to i ja się dołączam całuski dla rudej i czekamy dalej na coś do poczytania
MonikaP Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Więc...Pixie jest piękna, łagodna, ma bardzo mądre, miodowe oczy - godzinę temu ją widziałam 8).
Recommended Posts