Jump to content
Dogomania

Pixie - Pit bull - Sweet bull - nasz SKARB ma DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

majqa napisał(a):
Goniu, zmodyfikujcie na chwilę tytuł - Latająca Pixie i jej 8 cegiełek ku zdrowiu! ...lub coś w podobie.
Sęk w tym, że Paulina może, jako jedyna, edytować pierwszy post, a nie zagląda tu...

Posted

GoniaP napisał(a):
Sęk w tym, że Paulina może, jako jedyna, edytować pierwszy post, a nie zagląda tu...

Może napisz do moda. Wydaje mi się że może zrobić tak abyś ty mogła edytować i zmieniać tytuł. Piexie wątek będzie potrzebowała nadal i nieraz warto natychmiast "zagrać" tytułem.

Aukcja kończy się o północy nadal jeszcze jest:

5,00 zł za sztukę Dostępna liczba
sztuk: 8 z 200 wystawionych

Posted

Melduję, że kupka zrobiona bez pomocy czopka, choć te nabyliśmy :lol:
Czy mogę Was prosić o wyręczenie mnie w napisaniu do moda? Muszę lecieć do Pixie, bo dziś mam dyżur cały dzień prawie, a tam wiadomo, jestem bez netu.
Pixie śle całuski!

Posted

GoniaP napisał(a):
I ostatnie na tę chwilę wpływy:
Katarzyna R-L - Warszawa - 10,-
Katarzyna K - Poznań - 10,-
Michał Z - Kraków - 11,68
Andrzej Z - Ostrowie - 10,-
Magdalena B - Jarosław - 5,-
[SIZE="3"]Elżbieta B - Poznań - 52,-
Radosław C - Głuchołazy - 5,-
Milena K - Gołdap - 20,-
Artur K - Gołdap - 10,-
Przemysław K - Kraków - 15,-
Justyna K - Radom - 25,-
Moniak S - Ruda śl - 10,-
Agnieszka M - Wojkowice - 20,-
I czy można stracić wiarę w dobroć i wrażliwość ludzkich serc??? Dziękujemy!!!

Ja tylko chciałam dodać, że przekazana przeze mnie suma pochodzi z bazarku przeprowadzonego na rzecz Pixie, na przekazie było to zaznaczone

Wpłaty pochodzą od Agi i Eto, Kuby P i Ocelota :)
Bardzo dziękuję za udział w aukcji :).

Posted

Goniu, nie dotarłam dziś z książką, bo bardzo źle się czuję, jakaś grypa mnie łapie...jutro albo się zawezmę i przyjdę sama, albo kogoś wyślę.

A tymczasem takie małe...niuniuniu...jak to ładnie w naszym poznańskim schronie...pieski są zdrowe, śliczne i mają fuuuullllll dobrego żarcia.

http://poznan.naszemiasto.pl/wydarzenia/890180.html

I jeszcze taki drobiażdżek
http://poznan.naszemiasto.pl/wydarzenia/874814.html

Pozwolę sobie wspomnieć,że pan Lachowicz, roztkliwiając się nad złymi ludźmi podrzucającymi swoje zwierzaki przed wakacyjnymi wyjazdami do schroniska, zapomniał wspomnieć o swoim osobistym "ukochanym" psie i osobistym "ukochanym" kocie, które sam oddał "na przechowanie" do schroniska na czas swojego wakacyjnego wyjazdu. O tym, jak to przeżywały (zwłaszcza kot, rzucony "na pożarcie" stadu kotów w kociarni) nie muszę chyba mówić...

P.S. Przy okazji pozdrawiam wszystkich znajomych i nieznajomych ze schronu i "okolic", czytających po kryjomu ten wątek :diabloti:.

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Gonia przesylamy gorace buziaki dla Ciebie i Pixie odemnie i Bialej:loveu::loveu::loveu:

i ja się przyłączam :loveu:

Dopiero zauważyłam, że aukcja allegro zakończona sukcesem:multi: (5 ostatnich cegiełek kupionych dosłownie w ostatniej sekundzie:lol:)

Posted

Helga&Ares napisał(a):
a co tu tak cicho?
Pixie:loveu:, szczeknij co u Was nowego ?

Popieram.
Gonia zaszcze.... uuupsss Pixie zaszczekaj coś powiez co u Goni i Halinki.

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...