Jump to content
Dogomania

Pixie - Pit bull - Sweet bull - nasz SKARB ma DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

MonikaP napisał(a):
O Boże, biedna Halina :-(. Jak Ona się dziś czuje?
Halina w porządku ;)

MonikaP napisał(a):
A Pixie? Czy jest już spokojniejsza? Bardzo ją jeszcze boli?
Pixie jest smutna, dużo śpi, oczy takie przygaszone, chyba zatem ją boli. Do tego dziś rozlizała sobie szew powyżej bandaża i niestety sączy się osocze. Zrobiłyśmy jej domowy opatrunek i do jutra musi w nim wytrzymać :shake::shake::shake:

Posted

GoniaP napisał(a):
Piękny bazarek :loveu: Bardzo dziękujemy!

Cała przyjemność po naszej stronie :)

Dla Piksiątka dobro i zło dotarły niemal jednocześnie, ale to, co dla niej robicie... Powiem kolejny raz: to, że świat nie zdziczał do reszty, to zasługa takich jak Wy.

Posted

Boziu, wszyscy ze strachem :-(:-(
I Michał, i Halinka i Ty Gosiu przez tel. no i Pixunia :shake:
Tyle, że człowiek wszystko może sobie wytłumaczyuc, powiedziec , zrozumiec ale Pixi :-(
Ale się porobiło.Mam nadzieje, ze teraz już jest trochę lepiej, że Michał odtajał, że halinke już tak nie boli i że Pixi usmiechnięta choc troszkę....

Całuski dla wszystkich dziewczyn i chlopaków.

Posted

przepraszam za off topic, ale właśnie rozpoczął się bazarek na rzecz kalekiej suki amstaffa, którą pobito..młotkiem...co zaowocowało trwałym uszkodzeniem mózgu...
potrzebne są pieniążki na jej dlug i utrzymanie..
potrzebny tez jest jej dom:(

jeśli ktoś ma akurat kilka groszy na zbyciu, zapraszam:

http://www.amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewtopic.php?t=15223&highlight=
http://www.amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewtopic.php?t=15208&highlight=
http://www.amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewtopic.php?t=15215&highlight=

dostępne są różne rozmiary koszulek: podałam tylko 3 linki z 20 wystawionych aukcji.

bardzo prosimy o pomoc: bo inaczej suczkę czeka eksmisja z hotelu, a z uwagi na stan zdrowia w schronisku czeka ją...śmierć.

Posted

dzisiaj musiałam jechać 600 km, po drodze spsuł mi się samochód - ale jakos dojechałam...cały czas myślałam o tym co Gonia wczoraj napisała - ze p. Halinka w szpitalu, Pixi u weta i wyobrażałam sobie ...ech...

Trzymam mocno kciuki, zeby już nic więcej się nei wydarzyło....i żebyani weci ani inni wracie już więcej nie byli potrzebni:loveu:

Posted

Dostaję dużo maili w związku z aukcją cegiełkową, ale ten mi się bardzo spodobał :)
"Witam. Mój Boże, jak można tak potraktować psa!! Popłakałem się jak bóbr. Nie przystoi to facetowi,ale aż mi się serce krajało. Tego, kto to zrobił powiesiłbym za jajka na drzewie. Okropne!! Moje wyrazy uznania dla ludzi takich jak Wy."

Posted

To znak, że ludzie mają serca i nie utracili swojej wrażliwości. Nie bez znaczenia jest dla nich postawa taka jak Twoja, Goniu i Pani Haliny.

Posted

Dobranoc wszystkim wielbicielom Pixie.
Dziś nie dało jej się namówić na koooopkę... Mam nadzieję, że wytrzyma do rana i nie przysporzy Halince kłopotu w nocy.

Posted

[quote name='Azir']Ciekawe, jak tam nasza Pixie...
Złe wieści. Gonia bez netu, przynajmniej na ten moment. Dzwoniła. :-(
Do rany wdała się infekcja. Już jest podawany antybiotyk. Leczenie potrwa 2 tygodnie. Teraz trzeba 3mać kciuki, modlić się, odczyniać czary, whatever, by nie została zaatakowana kość. :placz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...