Jump to content
Dogomania

Pixie - Pit bull - Sweet bull - nasz SKARB ma DOM!!!

Recommended Posts

Posted

GoniaP napisał(a):
(...) Dziś u nas brzydka pogoda i zanosi się na deszcz. Pixie będzie dzisiaj biedna, bo z leżenia w ogrodzie nici :shake: A ona tak nienawidzi swojego kojca :shake:

U nas też mało ciekawie choć cieplutko. Mam nadzieję, że uda Wam się coś uszknąć z dworku. Czekam Pixie na informacje, że i kicie pokochałaś! :razz:

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

majqa napisał(a):
Czekam Pixie na informacje, że i kicie pokochałaś! :razz:

Kto wie? Kto wie? ;) W końcu jak się kogoś dobrze pozna, to nawet wąsy nie przeszkadzają i pazurki też nie :lol: Pixie z Rufikiem tworzą zgrany team, dziś miałam okazję widzieć, jak razem czuwają nad spokojem domu :). Przy czym Rufik bardziej ;).

Posted

Biedulka nasza mała... :( (niby groźny pies... ta... jasne...)
Mam nadzieję, że lepiej się czuje. Ja już wreszcie wróciłam po wyjazdach więc jakby co, to w godzinach wieczornych mogę służyć transportem ;)
Helga, Wiedźma - wielkie dzięki za wystawienie książek :)
Wiedźma - przy drugiej edycji zostaw z 1 post pusty, to podeślę jeszcze parę pozycji, wysyłkę będę robiła już od siebie, ale pieniążki, żeby nie było zamieszania niech zostaną przelane do Ciebie (może być?)

Isadora - cegiełka super :) Czekam na 2gą aukcję ;)

Posted

Haha jak można ją nazwaĆ "kobietą" to jest .. nawet brak słÓw :angryy::angryy::angryy: niech ona sobie skoczy w wieżowca !! Biedny psiak :*:*:*:* :-(

Posted

Wet-siostra napisał(a):
Pytanie tylko,jak ją wyciągnąć z komputera???:roll: Bo pewnie ona jest do wydrukowania...:oops:

Pixuniu-zdrowiej...:loveu:

musisz sobie otworzyc załącznik - pdf i wydrukować!;)
Ja też bardzo dziekuję za super-cegiełkę:loveu::loveu::loveu::loveu:

Pixuniu zdrowiej i......zostan u dziewczyn jak najdłuzej, bo lepszych opiekunek to raczej nie znajdziesz!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Wet-siostra napisał(a):

Przed chwilą dotarła do mnie na e-mail cegiełka-ślicznie dziękuję!:loveu:Pytanie tylko,jak ją wyciągnąć z komputera???:roll: Bo pewnie ona jest do wydrukowania...:oops:

Zapisujesz załacznik jak kazdy inny który dostajesz. Cegiełka jest zapisana jako dokument *pdf. Czytnikiem jest acrobat reader, darmowym zresztą, w zasadzie w chili obecnej standard. Niemniej jednak jak nie masz wystarszy sciągnąć (kliknij w obrazek)

Drukujesz tradycyjnie jak każdy inny plik (np worda).

Posted

Isadora7 napisał(a):
Cegiełka wysyłana do uczestników 1 edycji. Plakat "Pokochać Morderce" tylko dla wybranych wrzuce na wątek wieczorem. Teraz porzadkuje komentarze\, wysyłam cegiełki i szykuję do "odpalenia" 2 edycje aukcji dla Piexe.

:modla::modla:
Pełen profesjonalizm.
Chapeau bas!

Posted

Ra_dunia;10842692]Wiedźma - przy drugiej edycji zostaw z 1 post pusty, to podeślę jeszcze parę pozycji, wysyłkę będę robiła już od siebie, ale pieniążki, żeby nie było zamieszania niech zostaną przelane do Ciebie (może być?)

Oczywiście. Możesz wysłać same fotografie książek, możesz książki - jak Ci wygodniej. Bazarek wystawię pewnie we wtorek, robię w domu remanent - może coś się znajdzie, żeby dorzucić.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Cegiełka wysyłana do uczestników 1 edycji. Plakat "Pokochać Morderce" tylko dla wybranych wrzuce na wątek wieczorem. Teraz porzadkuje komentarze\, wysyłam cegiełki i szykuję do "odpalenia" 2 edycje aukcji dla Piexe.
.......................

Isadora, ale w cegiełce zmieniłaś imię suni - powinno być Pixie :cool3:

Posted

paros napisał(a):

To było mówione strone wcześniej. Skupiłam się na tym aby błędu w tekscie nie było. Sądze że czy jet Piexe czy Piexie to nie dyskwalifikuje cegiełki. 95% nawet nie zauważy.

Trudno się mówi, ten się nie myli co nic nie robi :)

Posted

paros napisał(a):

Isadora pisała już o tym, że zauważyła i przeprasza. Ja się dziwię, że tylko taki błąd zrobiła, biorąc pod uwagę nawał aukcji, jakie obskakuje. Zmęczenie robi swoje, dziewczyna nie jest nie do zdarcia. :shake:

Posted

majqa napisał(a):
Wet-siostro, wyślij to komuś znajomemu na mail z prośbą o wydruk.

Wyższa szkoła jazdy...:oops: :roll:
Jak na razie umię mailem wysyłac tylko fotki...:oops:
Poczekam,może za jakieś 500 lat kupię sobie drukarkę...:evil_lol:
Na razie odwiedziłam allegro...;) (zgodnie z obietnicą...:loveu:)

Posted

Isadora7 napisał(a):
To było mówione strone wcześniej. Skupiłam się na tym aby błędu w tekscie nie było. Sądze że czy jet Piexe czy Piexie to nie dyskwalifikuje cegiełki. 95% nawet nie zauważy.

Trudno się mówi, ten się nie myli co nic nie robi :)

majqa napisał(a):
Isadora pisała już o tym, że zauważyła i przeprasza. Ja się dziwię, że tylko taki błąd zrobiła, biorąc pod uwagę nawał aukcji, jakie obskakuje. Zmęczenie robi swoje, dziewczyna nie jest nie do zdarcia. :shake:

To przepraszam :oops: ale ostatnio byłam bardzo zajęta i dopiero dziś zajrzałam i jeszcze nie zajrzałam na ostatnie strony :cool3:

Cegiełka jest śliczna :lol:

Posted

paros napisał(a):
To przepraszam :oops: ale ostatnio byłam bardzo zajęta i dopiero dziś zajrzałam i jeszcze nie zajrzałam na ostatnie strony :cool3:

Cegiełka jest śliczna :lol:

Ależ nikt w tym na pewno ja nie mam pretensji - rzuciłam informację po prostu :)

Posted

Wet-siostra napisał(a):
Wyższa szkoła jazdy...:oops: :roll:
Jak na razie umię mailem wysyłac tylko fotki...:oops:
Poczekam,może za jakieś 500 lat kupię sobie drukarkę...:evil_lol:
Na razie odwiedziłam allegro...;) (zgodnie z obietnicą...:loveu:)

każdy plik wysyła się mailem tak samo, więc jeśli umiesz fotki, to i pdf'a da radę - po prostu wskaż plik który dostałaś (ten z cegiełką) wybierając załącznik i to wszystko...

arjuna, potwierdzam przybycie koszulek :diabloti: zaczynam dzisiaj ciąć szablony w takim razie ...

Posted

Wpis na życzeni Goni:
Pixie jedzie dziś do weta. Odpowiedni usztywniacz na łapeńkę zakupiony.
Wyprawie towarzyszyć będzie Donvitow, co osobiście uważam za strzał
w 10tkę. Nie ma to jak pogaducha dwóch fachowców. Sunieńka ma mieć dziś ponowiony RTG, między innymi dla sprawdzenia, na jakim etapie jest samowolny zrost łapki tej, która czeka na operację i co dalej z tym fantem.
Z dobrych wieści - kwitnie miłość, idylla, nazwijcie to jak chcecie ;) Pixie
i Rufika (Rufinka? :???:). Niunia coraz bardziej obojętnie traktuje koty, czyli idzie ku dobremu. :multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...