GoniaP Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Helga&Ares napisał(a)::klacz: a jak z kasą? Majg przelała 100zł, moja przyjaciółka da 100zł, ktoś z forum Ast będzie przelewał pieniążki bazarkowe, ale więcej nic...a potrzeby przeogromne!
paros Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Majqa, po Twoim telefonie napisałam do poznanianek :roll:
majqa Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 paros napisał(a):Majqa, po Twoim telefonie napisałam do poznanianek :roll: I bardzo Ci za to dziękuję w imieniu swoim i suni!!! :Rose: Dziękuję również za przesympatyczną rozmowę. Miło było Cię poznać Paros!!! :lol:
GoniaP Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Ulżyło mi, że jutro będzie bezpieczna... że trafi do domu za moją ścianą... Ale to ulga na chwilę. Ona tam zostać na dłużej nie może. Szukajcie dla niej miejsca...............
majqa Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Isadora7 napisał(a):widzę ze nie tylko ja nie śpię :p Ja się kiwam ale jeszcze nerwy trzymają. Jutro na skorupie ślimaka chyba zajadę do pracy. Idę sobie uskrobać tynku ze ściany na kolację.:evil_lol:
majqa Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 http://vegie.pl/topics166/1825.htm http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1633628_pixie_finezja_okrucienstwa_zadanego.html
Isadora7 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Allegro cegiełkowe dla Piexie. Bardzo ważne jest teraz (specjalnie do rana trzymałam) aby jak najszybciej była choć jedna wpłata. To działa w ten sposób (sprawdzone) że inni widza że ktoś wpłacił tak szybko, że ktoś już uwierzył. Nie lubimy wszak pierwsi wierzyć. Proszę więc o rozsyłanie linka do aukcji, dodawanie do opisów na GG, naszej klasie itd http://upload.allegro.pl/show_item.php?item=423531178 :cool1:
arjuna Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 wystawiłam 1 bazarek, moze ktoś sprawdzić, czy nie pokręciłam niczego? http://www.amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewtopic.php?p=381995#381995 być może już dzisiaj będę miała inne koszulki, to też wystawię. potrzebuję jakiejś osoby, która założy ten bazarek tutaj na dogo, i która bywa tu na tyle często by mogła go pilotować.. czy na forum jest ktos z fundacji emir? towar wysyłam po wpłacie na konto, tak wiec będę musiała mieć potwierdzenie od kogoś mającego wgląd w konto fundacji: czy dana osoba wplaciła kasę.
GoniaP Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Dramat, własnie miałam telefon ze schroniska - cały boks we krwi! Chyba w nocy sobie wyciągnęła wenflon. Ratują ją. Wet w kontakcie ze schronem. Nie umieraj malutka!
Kamila_s Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 O MATKOOOOOOOOOOOOOOOOO:placz::placz::placz: majga dopiero teraz weszlam..dalam ja 10min.temu na profil...ale teraz czytam co za tragedia................:placz::placz:
Kasia Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Isadora7'] Allegro cegiełkowe dla Piexie. Bardzo ważne jest teraz (specjalnie do rana trzymałam) aby jak najszybciej była choć jedna wpłata. To działa w ten sposób (sprawdzone) że inni widza że ktoś wpłacił tak szybko, że ktoś już uwierzył. Nie lubimy wszak pierwsi wierzyć. Proszę więc o rozsyłanie linka do aukcji, dodawanie do opisów na GG, naszej klasie itd http://upload.allegro.pl/show_item.php?item=423531178 :cool1: Zapoczątkowałam... Sunieczko wytrzymaj!
Kamila_s Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Kasiu ja juz dodaje na profil te cegielki!!!!!!!!!!!!!
GoniaP Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 arjuna napisał(a): czy na forum jest ktos z fundacji emir? towar wysyłam po wpłacie na konto, tak wiec będę musiała mieć potwierdzenie od kogoś mającego wgląd w konto fundacji: czy dana osoba wplaciła kasę. Ja jestem z fundacji Emir. Wet jedzie do suni...
teapot Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Trzymaj się maleńka! Jeśli chodzi o bazarki tu na dogo - mogę pilotować...Choć nie dam rady wziąć teraz rzeczy do siebie i robić ich wysyłki (remont). Mogę wystawić, aktualizować, podnosić... Niestety tylko tyle...:-(
Jenny19 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Ogłoszenia dla Pixie: www.adopcje.org www.animalia.pl www.bono-polska.pl www.etablica.com www.drobne.centrumofert.pl www.gieldaogloszen.pl www.gumtree.pl www.kupiepsa.pl www.ogloszenia.24polska.pl www.psy.pl/adopcje www.polskastrefa.eu www.dwukropek.pl www.alegratka.pl www.eoferty.com.pl www.kupsprzedaj.pl www.pajeczyna.pl www.pineska.pl www.ogloszenia.interpress.net.pl
Ra_dunia Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Porozsyłałam zapytania po znajomych. Na razie deklarują wsparcie finansowe... Zobaczymy co dalej... Kupiłam 5 cegiełek. Pieniążki pójdą wieczorem.
Paulina87 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 GoniaP napisał(a):http://img181.imageshack.us/img181/7480/p1030109mr1.jpg Straszne :placz:
Ra_dunia Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 GoniaP napisał(a):Udało się..... Pewna wspaniała osoba, moja najbliższa sąsiadka weźmie sunię na dt. Ale nie może tam zostać długo. Opiekę nad sunią podzielimy między siebie. Ale błagam, szukajmy dalej, bo przecież proces jest długotrwały. Na jak długo sunia ma ten tymczas? Od kiedy musi mieć następny? Biedactwo - trzymaj się!
majqa Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Ra_dunia napisał(a):Na jak długo sunia ma ten tymczas? Od kiedy musi mieć następny? (...) Pod znakiem zapytania jest jej 1 operacja (termin). Tak naprawdę dopiero wtedy wet będzie w stanie stwierdzić, czy się udała, po jakim czasie do zdjęcia będą opatrunki, kiedy kolejna operacja i powtórka z procedury postępowania.
majqa Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Dla nadążenia za napływem kolejnych newsów do forum vegie (+fotka), alegratki (+fotka) i do aukcji allegro (+fotka, względnie mała modyfikacja treści, nie dobiegająca sensem od tego, co poniżej) została dodana informacja wyglądając tak: "W miarę możliwości i napływających informacji będziemy Państwa powiadamiać o sytuacji suni i postępowaniu wyjaśniającym zaistniały wypadek. Info z dnia 22.08.08 - w dniu dzisiejszym Pixie miała przejść jedną z 2 poważnych operacji. Ta stoi pod znakiem zapytania. Sunia w schronisku wyciągnęła wenflon i straciła dużo krwi. Lekarz weterynarii, który objął ją opieką jedzie w tej chwili do schroniska. Kolejne novum dotyczące okoliczności wypadku. Osobą adoptującą psa była kobieta. Przekazała ona sunię pod opiekę kolegi. Tak powstał łańcuszek kolejnych ogniw. Matką ostatniego z nich była kobieta, która jako ostatnia przyłożyła rękę do tej tragedii."
Recommended Posts