Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 360
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 months later...
  • 5 months later...
Posted

[quote name='Lara']Niestety nie mam dobrych wiesci... Sokolowi udalo sie wreszcie przeskoczyc przez ogrodzenie i pojsc w swiat... albo za TM :-( Niestety poszukiwania nie przyniosly rezultatow. Sokol zostawil swoja rodzine w smutku i rozgoryczeniu, ze to juz 2gi ostatnio przygarniety przez rodzinę pies z taka żądzą wyjscia na wolnosc. Sokol jeszcze do tego z żądza zamordowania jakiegos samochodu. Czasem te psy sa takie niemadre... :shake: :-([/QUOTE]

Jakoś od samego początku miałam złe przeczucia jeśli chodzi o ten dom dla Sokoła. Na 36 stronie napisałaś, że poprzedni pies zginął. na moje pytanie Zginął??? napisałaś, że żle się wyraziłaś i zmieniłaś na odszedł szczęśliwy. Czy tak jak Sokół? Naprawdę wszystkiego się odechciewa, a ten dom to trzeba na "czarne kwiatki" bo wezmą kolejnego psa i kolejny "ODEJDZIE SZVCZĘŚLIWY".

Posted

No więc jak było? Borys zginął, czy szczęśliwy odszedł?
Według mnie, to nie ci ludzie mają pecha do psów, tylko psy mają pecha do tych ludzi. Z twojej wypowiedzi wynika, że śmierć jest najlepszym rozwiązaniem dla psów, które nie mają domu. To dlaczego tak wiele osób walczy o ich życie?
Nie mam nic więcej do powiedzenia. Pies był piękny i wiem od osób, które go dobrze znały, że miał wspaniały charakter.