Wiedźma Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Cudna wiadomość! :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: Quote
maja602 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Czy ktoś wie, jak się żyje Sokołowi w nowym domu? Quote
maja602 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='Lara']Niestety nie mam dobrych wiesci... Sokolowi udalo sie wreszcie przeskoczyc przez ogrodzenie i pojsc w swiat... albo za TM :-( Niestety poszukiwania nie przyniosly rezultatow. Sokol zostawil swoja rodzine w smutku i rozgoryczeniu, ze to juz 2gi ostatnio przygarniety przez rodzinę pies z taka żądzą wyjscia na wolnosc. Sokol jeszcze do tego z żądza zamordowania jakiegos samochodu. Czasem te psy sa takie niemadre... :shake: :-([/QUOTE] Jakoś od samego początku miałam złe przeczucia jeśli chodzi o ten dom dla Sokoła. Na 36 stronie napisałaś, że poprzedni pies zginął. na moje pytanie Zginął??? napisałaś, że żle się wyraziłaś i zmieniłaś na odszedł szczęśliwy. Czy tak jak Sokół? Naprawdę wszystkiego się odechciewa, a ten dom to trzeba na "czarne kwiatki" bo wezmą kolejnego psa i kolejny "ODEJDZIE SZVCZĘŚLIWY". Quote
maja602 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='maja602']Zginął ?????[/QUOTE] To było moje pytanie. Quote
maja602 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='Lara']Zle sie wyrazilam, "odszedl szczesliwy" :cool1:[/QUOTE] To była odpowiedż po której nastąpiła zmiana tekstu w poprzednim poscie. Quote
maja602 Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 No więc jak było? Borys zginął, czy szczęśliwy odszedł? Według mnie, to nie ci ludzie mają pecha do psów, tylko psy mają pecha do tych ludzi. Z twojej wypowiedzi wynika, że śmierć jest najlepszym rozwiązaniem dla psów, które nie mają domu. To dlaczego tak wiele osób walczy o ich życie? Nie mam nic więcej do powiedzenia. Pies był piękny i wiem od osób, które go dobrze znały, że miał wspaniały charakter. Quote
Recommended Posts