Dzidtka_Gl Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 na drugiej Międzynarodowej wystawie w Wilnie w ten weekend :loveu: FRENCH FAIRNESS z Czańca :loveu: ponownie Zwycięstwo Młodzieży, Najlepszy Junior w Rasie oraz BEST IN SHOW Junior GOLDEN CUP Vilno 2008 Quote
EwikB Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Ok , to sie pochwalimy i My W miniony wekend prezentowały sie 2 lhasa z mojej hodowli , ale za to jak :-) Za wschodnią granicą na Ukrainie moja Mł.Zw.Europy , Mult.J.Ch , Ch Wind of Hope Azurowa Amhara zgarnęła CAC , CACIB , BOB i uzyskała tytuł Ch.Ukrainy. W niedzielę z takim samym wynikiem ukończyła Grand Championa Ukrainy i jest to jej 8 Championacik :lol: Natomiast na zachodzie prezentował sie młodziutki Zeus Ti La Shu Azurowa Amhara i w Rostocku zgarnął CAC , CACIB , BOS. Jest to jego 3 Cacib z 3-ciego kraju na 3 kolejnych wystawach ;) Quote
Diablica Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 :loveu:Gratukacje Ewik:loveu: ZEus idzie jak burza:loveu: Quote
Nasza Sfora Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Witam dwie foteczki z Vilna http://img442.imageshack.us/img442/8027/french111nv8.jpg http://img80.imageshack.us/img80/6954/french122ey6.jpg :Dog_run: Quote
macsow1 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Nasza Sforo wielkie gratulacje :):) French szaleje:loveu: a całe podium w Wilnie dla POLSKI :loveu::loveu: Quote
EwikB Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Tak prezentowała sie Hipi na Ukrainie Quote
sylv Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Czyli dziewczyna ładnie się prezentowała :lol:. Oczywiście gratuluję wszystkim sukcesów na zagranicznych ringach. Quote
EwikB Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Była mama teraz córka. :razz: Safi na podwójnej cacibowej - 2 x JCAC , 2 x BOB Junior, 2 x BOB , BOG IV - ukończyła Młodzieżowy Championat Macedoniii. Natomiast moja Koka czyli LIMOR AZUROWA AMHARA - 2 x CAC , 2 x CACIB i tym ukończyła Championat Macedonii oraz INTERCHAMPIONAT ;);) Quote
sylv Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 No to,:lol: wielkie gratulacje dla dziewczynek :lol:. Quote
Baha Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Ewa jestes niesamowita - piękne lhasa:loveu:, piękne wygrane:crazyeye:, piękne tyluły :crazyeye:- GRATULUJE!!!!:loveu: Quote
nefesza Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Gratulacje Ewa, szczegolnie dla Koki :) Quote
EwikB Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Dziekujemy ;) W tym samym czasie wystawiała sie również Hipi na Białorusi i : Ch. Wind of Hope Azurowa Amhara - CAC , BOB ( jest to jej 15 Zwycięstwo Rasy ) Na finałach wybiegała [FONT=palatino linotype]BEST OF GROUP II [/FONT]</I> Quote
Baha Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Witajcie Dzisiaj w Nitrze, Carmelek - MUNDSHAKE CARMEL Mały Bydda otrzymał CAC, CACIB oraz BOS - INTEREK coraz bliżej....:loveu::loveu: WIELKIE GRATULACJE!!! jak wróci Diablica może będa i fotki;) Quote
EwikB Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 [quote name='Baha']Witajcie Dzisiaj w Nitrze, Carmelek - MUNDSHAKE CARMEL Mały Bydda otrzymał CAC, CACIB oraz BOS - INTEREK coraz bliżej....:loveu::loveu: WIELKIE GRATULACJE!!! GRATULACJE :lol::lol: i czekamy na więcej ;) Quote
Diablica Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 :loveu:Dziękujemy za Gratulacje:loveu: Fotka narazie jedna,później będzie więcej;) Pozdrawiam:evil_lol: Quote
sylv Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Diablica, wielkie gratulacje dla Ciebie i Carmelka. Czekamy na więcej fotek. Quote
Dzidtka_Gl Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Gratki ja czekam na pełne wyniki i fotki klasę młodziezy wtgrał synek mojego DJa :) Quote
Diablica Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Dzidtka_Gl napisał(a):Gratki ja czekam na pełne wyniki i fotki klasę młodziezy wtgrał synek mojego DJa :) Pełnych wyników nie znam,niestety Cacib ( o ile sie nie myle ) to Sayonara Co-Co Chanel i ona tez BOB Bob Junior podejrzewam ze Orleane's All Too Rasy poniewaz Synek Djka nie chciał chodzic Pozdrawiam Quote
Dzidtka_Gl Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 juz Radek ( od Ally ) do mnie napisał więc albo nie było BOB Jun. albo dostał syn DJa ( z tego co zrozumiałam ) ogólnie to wiem tyle : PSY młodzieży ??? Johnnie Walker Ivpet I CAJC Sayonara Orient Ohh'La'La pośrednia ??? Jim Beam Ivpet otwarta I CAC, CACIB Mundshake Carmel Mały Budda SUKI baby I WO Kja-La Agata Lux szczeniąt Ka-Khi-La Ivpet Kharma Ivpet młodzieży I CAJC Orleane's All Too Easy pośrednia III Aswana Zamocka Zahrada I CAC Boxadan Once Upon a Bitch II Federika Agata Lux otwarta Geshe Gema-Roses Kontesa Stara Basta championów I CAC, CACIB , BOB Sayonara Co-Co Chanel Ti La Shu O'Ivpet weteranów Gina Agata Lux nie wiem kto res,CACIB Quote
McDzik Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Jeszcze raz gratki dla Carmelka i handlerki ! :loveu: Miałam okazje sukces oglądac na żywo :loveu: Fotki są, ale marne, bo to na hali i oświetlenie takie... jakie przez okno wpadło :lol: .. Quote
Diablica Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='Dzidtka_Gl']juz Radek ( od Ally ) do mnie napisał więc albo nie było BOB Jun. albo dostał syn DJa ( z tego co zrozumiałam ) ogólnie to wiem tyle : PSY młodzieży ??? Johnnie Walker Ivpet I CAJC Sayonara Orient Ohh'La'La pośrednia ??? Jim Beam Ivpet otwarta I CAC, CACIB Mundshake Carmel Mały Budda SUKI baby I WO Kja-La Agata Lux szczeniąt Ka-Khi-La Ivpet Kharma Ivpet młodzieży I CAJC Orleane's All Too Easy pośrednia III Aswana Zamocka Zahrada I CAC Boxadan Once Upon a Bitch II Federika Agata Lux otwarta Geshe Gema-Roses Kontesa Stara Basta championów I CAC, CACIB , BOB Sayonara Co-Co Chanel Ti La Shu O'Ivpet weteranów Gina Agata Lux nie wiem kto res,CACIB Jim Beam Ivpet CAC,Res.CACIB Boxadan Once Upon a Bitch Res.CACIB Quote
Dzidtka_Gl Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 masz może fotki Boxadan Once Upon a Bitch ? wiadomo linie Szweckie ( Whisborne ) ale ciekawa jestem ta hodowla głównie słynie z afganów, kosmetyków no i hodowczyni jest sedziną ; ) nie chce mi sie szukać w necie Quote
Diablica Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='Dzidtka_Gl']masz może fotki Boxadan Once Upon a Bitch ? wiadomo linie Szweckie ( Whisborne ) ale ciekawa jestem ta hodowla głównie słynie z afganów, kosmetyków no i hodowczyni jest sedziną ; ) nie chce mi sie szukać w necie Niestety nie mam,nie mam dużo fotek Tylko Carmela ,Jim Beat Ivepet,synka Djka noi porównanie o BOB-a Quote
Diablica Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Wklejam kilka fotek:loveu: Carmelek porównanie o Rasę Za obrobienie fotek baaardzo dziękuje Bognie:loveu: Pozdrawiam;) Quote
Recommended Posts