Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 203
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Waszeczko jutro / bo jest tam teraz na moim koncie pudelek a nie wiem jak mogę dać więcej ogłoszeń , musze pokombinować /wrzucę info o boxi na rybnicki ...może akurat

Posted

Kurcze, nie moge znalezc tego numeru gdzie sie wysyla sms, zeby wyroznic ogloszenie :oops: Przeszukalam cala alegratke.pl i nie znalazlam :oops:
Malawaszko, mozesz tutaj wkleic?

Posted

Inez jest najwyraźniej za mało rasowa bo dziś dostałam takiego maila od idioty z rodowodem:

Dlaczego wypisujesz takie bzdury? Jak to jest bokser, to ja jestem dog de bordeaux i mam na to rodowód. Nie nazywaj kundelka bokserem , bo to zwyczajne kłamstwo!!!

Posted

Ja tez czasem dostaje takie maile, dlatego zawsze wpisuje mix bokser, mix owczarek, itd. A adresy mailowe od takich palantow, ktorzy jeszcze walą na ty jakby nigdy nic, trzeba wpisywac na czarna liste i blokowac :angryy:

Inez na pewno znajdzie dom, trzeba tylko poczekac... :kciuki:

Posted

jakbym wpisała mix bokser to wejść na aukcję byłoby może 200 a jak jest napisane bokser to jest 1000 - większa szansa, że ktoś się zakocha - a koń jaki jest każdy widzi :lol: na zdjęciach

Posted

Debil jakis sie odezwał, nie ma co sie przejmowac,po weekendzie zadzwonie do jednej hodowczyni bokserow rodowodowych ( normalnej, znajdywala domy tez zwyklym bokserom), moze ona cos wynajdzie w Krakowie dla Inez, i plakat ze zdjeciami by sie przydal. do powieszenia w lecznicy.

Posted

a ja się dowiedziałam że nie powinnam szukać domków TYLKO np boxerom ...bo inne to też psy .... bosh jacy ludzie są ograniczeni ...i to w wieku 27 lat ....nie kumają nawet że istnieją strony adopcyjne konkretnych ras :shake:psiaków w typie