Jump to content
Dogomania

POMOCY!! Potrzebny dom natychmiast dla setera. MA DOM :))

Recommended Posts

• Replies 301
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale historia...Stefcia to niesamowita szczęściara- u tanitki to każdy psiak ma jak w raju :-D

A u nas całkiem spokojnie...
Jeszcze żeby jakiś extra domek pojawił się na horyzoncie,to byłaby pełnia szczęścia...

Posted

tanitka napisał(a):
oooo jak miło, ze tu mnie kolezanki tak miło wspominają:loveu: a Remik ma allegro?:cool3:

a na wyzly moznaby go wstawic - mowia, ze on nie seter, tylko munsterlander :evil_lol:

Posted

buuu jestem upierdliwa, mogę go ogłosić ale dajcie wszystkoooo, bo tak to wyjdzie w tekście seter angielski a w tytule wyżeł, prosze wymyslcie tytuł. I czy na stronach w których sa do wyboru rasy dawać go w 'wyżły' ?
może allegro wyroznione by pomoglo, jesli nie ma?

Posted

pidzej napisał(a):
buuu jestem upierdliwa, mogę go ogłosić ale dajcie wszystkoooo, bo tak to wyjdzie w tekście seter angielski a w tytule wyżeł, prosze wymyslcie tytuł. I czy na stronach w których sa do wyboru rasy dawać go w 'wyżły' ?
może allegro wyroznione by pomoglo, jesli nie ma?

qrdem, pojecia nie mam !!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Dawać w munsterlandera, jak nie ma to w setera angielskiego, a co :cool3:

Remik jest psem w typie małego munsterlandera. Ma fantastyczny charakter, jest zrównoważony, łagodny, posłuszny.
Ma bardzo rozwinięty instynkt myśliwski. Potrzebuje dużo ruchu w dzikim
terenie. Nie nadaje się na psa kanapowego, wychodzącego 3 razy na dwór
dookoła domu, ani na psa siedzącego w ogrodzie.
Remik to idealny przyjaciel dla aktywnej rodziny.
Jest młody, ma około 1,5 roku.

Kontakt do pati-c i jayo

Posted

Sorry za ciszę,ale musiałam wyjechać.

Jestem umówiona dziś na 19" z potencjalnymi chętnymi. Mieli irlanda, który odszedł po 15 latach 2tyg.temu. W domu rozpacz i poszukują nowego psiaka.
Mieszkają w domu z ogrodem.

Trzymajcie kciuki!

Posted

Remik jest w nowym domu :-D

B.mili państwo, mieli już dwa setery, ostatni umarł tydzień temu i bardzo to przeżyli.
Porozmawialiśmy z 2godz.,w tym czasie Remik zwiedził dom i ogród-mocno się chłopak stresował..jakby wyczuł,że coś się święci..:-( Bidulek strasznie był spięty, podchodził do mnie i patrzył mi się w oczy takimi przestraszonymi ślepkami :-(:-( Uprzedziłam państwa,że może strasznie rozpaczać jak wyjdę.. Na szczęście nie było tak tragicznie,a dziś rano dostałam taką wiadomość:
"P.Patrycjo noc ok,spał z mamą w łóżku, denerwuje się jeszcze trochę, szuka pani. Ale nie piszczał,ani nie szczekał, mam nadzieję,że szybko się przyzwyczai." :)