Jump to content
Dogomania

POMOCY!! Potrzebny dom natychmiast dla setera. MA DOM :))

Recommended Posts

• Replies 301
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

brazowa1 napisał(a):
jak to gdzie,jayo? na lancuchu obok,przeciez ogrod jest duzy.

cholerka, przez moment musialam sie zastanowic co Ty piszesz...:crazyeye:
adrenalina mi sie podniosla :evil_lol: - a na forum to nigdy nie wiadomo, kiedy blisko do awantury ;)

mysle, ze mozliwe, ze Pani przez moment tak pomyslala nawet, ale zaczelam sie zbyt dokladnie dopytywac, wiec lekko zwatpila i zapytala, czy byc moze nie znajde czegos lepszego :roll:
Jesli nie znajde - podjechac mozna potestowac - ale szkoda mi tych pawich jajek :diabloti:

Posted

Jesteśmy z powrotem cali i zdrowi ;)
Remik niestety jednak ma nadal chorobę lokomocyjną,co mocno "urozmaiciło" wyjazd :roll: Poza tym było całkiem ok. Psiaki nabiegały się, popływały..i okropnie wybrzydzały przy jedzeniu- jaśnie hrabiostwo najchętniej to by tylko mięsko już jadło :roll:

jayo rozmawiała dziś z potencjalnymi chętnymi i właśnie czekam na tel.- oby wyszło z tego coś dobrego...

Posted

Ze wzgl.na Remika plany wyjazdowe uległy zmianie i zamiast nad morzem wylądowaliśmy na suwalszczyźnie -mam tam super miejscówkę u faceta dla którego nie ma znacznia czy przyjadę do niego z jednym psem ,czy z trzema ;)

Posted

pati-c napisał(a):
Ze wzgl.na Remika plany wyjazdowe uległy zmianie i zamiast nad morzem wylądowaliśmy na suwalszczyźnie -mam tam super miejscówkę u faceta dla którego nie ma znacznia czy przyjadę do niego z jednym psem ,czy z trzema ;)

Kurcze, szkoda, że nie wiedziałyśmy, dołożyłybyśmy Ci trzeciego. :diabloti:

Posted

Domek się rozmyślił.

Udało mi się ubłagać przyjaciela,że jeśli nie znajdzie się dziś dom stały,to przechowa Remika na czas mojej nieobecności (czyli max.do śr.)
Remik zna jego i jego dom,więc będzie mu tu lepiej niż w zupełnie obcym dt.
Będzie miał do dyspozycji dom i ogród (teren zamknięty)

Tak więc SZUKAMY DS!!

Posted

Spotkałam się dziś z Panią (powiązaną chyba z setery-adopcje) zainteresowaną Remikiem- dzięki Niej poznałam kilka osób,którym los psiaka nie jest obojętny. Może.....

Z tego spotkania nasuwa mi się jeden wniosek- Remik NIE mieszkał w mieście- bardzo się chłopak stresował gwarem i ruchem miejskim..i był bardzo grzeczny :) super dogadywał się ze wszystkimi napotkanymi psami i sukami, pilnował się rewelacyjnie,do ludzi -uosobienie łagodności..

I nadal ma chorobę lokomocyjną :sad:

Posted

dla mnie też dziwne,bo psiak nie dość,że piękny (oj,ludzie zwracają na niego uwagę :p ) to jeszcze charakter ma super :)

jayo-chyba nie umiem robić zdjęć "wystawowych"- jakoś krzywo tu wyszedł :[