pati-c Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Że mój Pepko to erotoman,to wiedziałam od dawna..ale ,że aż taki... :crazyeye: Zastanawiam się tylko, ile jeszcze Remik zniesie tych nachalnych zalotów.. Masakra co się u mnie dzieje...:-? I to dwa dorosłe psy...:puppydog: Quote
pati-c Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 No to jeszcze trochę fot z remikowych spacerków ;) Quote
jayo Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 pati-c napisał(a):Ciotka,psiak jest odjazdowy :-D tylko chetnych na niego nie ma...... PILNE!!! DT dla cudnego spaniela/setera/francuskiego/angielskiego !!!! Quote
pati-c Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Taki ładny i fajny.. gdzie ludzie mają oczy..? :roll: Quote
pati-c Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Normalnie mnie dziś trafiło..:angryy: Jeżdżę z psiakami w (wydawałoby się) stosunkowo dzikie miejsca, gdzie działalność człowieka jest ograniczona. I co..? Wszędzie to samo- potłuczone butelki, puszki i inne śmieci.. :angryy::angryy: I jaki efekt- znowu rozcięta łapa -tym razem u Remika. Niedawno Pepe chodził w skarpecie.. Normalnie nogi z d..powyrywałabym tym prymitywom rozwalającym szkło i inne odpady po krzakach, chaszczach i innych zaroślach :angryy::angryy: Quote
pati-c Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 POMOCY!!! Remik nie może już u mnie siedzieć- zaczął się rzucać na Pepe. Do tej pory kilka razy na siebie warczały,a teraz wystartował na poważnie na niego z zębami. On chyba za bardzo się poczuł moim psem :shake: Quote
pati-c Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Kurcze,autem jeżdżą razem jak dwa aniołki, na spacerach super współpraca... w domu też było znośnie (nawet po spacerach gdy padało później się nawzajem lizały,żeby się "wysuszyć").. a teraz odbiło chłopakom :shake: DT na gwałt potrzebny!!!!! Quote
pati-c Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Syt.chwilowo opanowana- Remik jest u mnie,Pepe u przyjaciela -DO JUTRA!! Jutro Remik musi zmienić lokum!!!! Quote
pati-c Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Cholera,szkoda psiaka.. On jest naprawdę przekochany.. Pozwala wszystko ze sobą robić, przytulaśny (wywala brzuchol do głaskania,ładuje się na kolana) i strasznie wpatrzony w człowieka. Na spacerach bezkonfliktowy, w domu nie szczeka, idealnie chodzi na smyczy, bez smyczy pilnuje się rewelacyjnie, nie biega za rowerzystami... Tylko zaborczy drań jeden... Quote
brazowa1 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 i nikt z ogloszen nie dzwonił? :crazyeye:taki piekny... Quote
jayo Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 brazowa1 napisał(a):i nikt z ogloszen nie dzwonił? :crazyeye:taki piekny... nikt nie dzwonil z ogloszen... jestem w dolku juz.. psow ogrom, domow jak na lekarstwo .. Quote
madzia828 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 w gorę napisałam na seterach może ktoś pomoże:roll: Quote
joaaa Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 Pomocy, to już dziś musimy coś znaleźć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :placz: Quote
pati-c Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Do góry!!! Psiak jest super! Jakbym nie miała Pepka,to bym go przygarnęła :placz: -wogóle nie ma z nim problemu!! Quote
Recommended Posts