Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

na sesji modelka prezentuje sie przeslicznie (na zdjeciu 2,3 nawet juz łape uczy sie sama dawac:cool3: madra psina)

naprawde uderzajace podobienstwo do Catahoula Leopard Dog

znalazlam w necie Catahoula o podobnym umaszczeniu i wstawiam zdjecie dla porownania

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jayo napisał(a):
Czy udalo sie powrzucac gdziekolwiek ogloszenia?

ja moge nawet teraz porobic ogloszenie. Tylko co w nich wkleiac, ten tekst gemsi:

gemsi napisał(a):

Młoda, około roczna suka, wychowała się w schronisku, nie czuje lęku przed ludzmi, jest bardzo zyczliwa do ludzi innych psów. Towarzystwo kotów ywraźnie ją intryguje, ale nie traktuje ich w kategorii wroga numer 1.
Suka nie lubi być w kojcu, uwielbia byc głaskana, pieszczona i przytulana.
Jest bardzo zywiołowa, lubi biegać, w zasadzie nie uznaje innego spospbu przemieszczania sie :). Jest pojetna i szybko sie dogaduje z ludzmi, w ciagu 10 minut zrozumiała do czego słuzy smycz.

no i nie znam zadnych danych kontaktowych do podania

Posted

[quote name='EKx96']ja moge nawet teraz porobic ogloszenie. Tylko co w nich wkleiac, ten tekst gemsi:

no i nie znam zadnych danych kontaktowych do podania

Moze byc tekst gemsi i kontakt: adopcjepsow@gmail.com
tel. 667 72 38 38

Dzieki wielkie.
Joaa, nie wysylalam do kolezanki...

Posted

sunia na pewno uwielbia biegac - to juz wiemy :-) jak jest wypuszczona - to szaleje po trawniku.
A poza tym jest najbardziej stonowana w zachowaniu ze wszystkich kojcowych - nie szczeka na wszelakich przybyszow - znaczy do pilnowania na pewno sie nie nadaje ;-)

Posted

oki to ja jeszcze od siebie dołożę ogłoszenia na innych portalach niż podane. W jakim województwie lub miescie jest sunia?? (nie doczytałam??) Nadajcie jej jakieś imię i znieńcie tytuł. czekam na info

Posted

scarlet napisał(a):
oki to ja jeszcze od siebie dołożę ogłoszenia na innych portalach niż podane. W jakim województwie lub miescie jest sunia?? (nie doczytałam??) Nadajcie jej jakieś imię i znieńcie tytuł. czekam na info

:cool3:

Ma na imię Dalma, jest pod Warszawą.
Dziękujemy!

Posted

scarlet napisał(a):

a ja jestem slepa i nie widze co joaa pisze :-)

Posted

No właśnie, a Dalma jest około kolana. Waży pewnie koło 20kg.
Ale bardzo dziękujemy za czujność.
I oczywiście za wstawienie ogłoszeń :)