joaaa Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Suka średniej wielkosci (jak foksterier ), około 2 lat, szczeniaki około 8 tygodni, puszyste i milusie do zabrania już. Maluchy już w nowym domu, suczka została sama w kojcu, bardzo tęskni i płacze :placz: Może ktoś znajdzie kącik, zeby przytulić zbolałą mamusię!!!!!!!!!! Quote
agnieszkal2 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Ale PIĘKNE!!!!!!!! I mamusia i dzieciaczki!:loveu: Quote
jayo Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Lisiczke zabralismy dwa dni temu - jest w platnym kojcu .. Dopiero co trafila do schronu i nie bylo dla niej wolnego boksu zadnego, zeby mogla sie schowac z maluchami... Byla przerazona, nie pozwalala sie dotknac.. W kojcu juz troche sie osmielila, ale dalej najchetniej chowa sie w budzie jak ktos wchodzi. Jest przesliczna !! Quote
gemsi Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Dzieciaki sa przezabawne i przemile, matka troche przestraszona, ale dzielnie sie opiekuje maluchami Quote
jayo Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Maluchy sa juz w slusznym wieku do adopcji - ok. 2 miesiecy. Mama juz nie bardzo chce karmic, ale nie ma sie gdzie przed nimi schowac... Poprosimy o wsparcie w ogloszeniach, ja juz gonie resztkami .. dzis przewozilam kolejne dwa psy do wawy :placz::placz::placz::placz: Quote
malagos Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 A ja widziałam, widziałam tę sunie i dzieciaki :loveu: :loveu: Na zywo :loveu: Jayo i Gemsi, jesteście niesamowici, bardzo Was podziwiam! Szukamy domku dla psiaków! Quote
jayo Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 malagos napisał(a):A ja widziałam, widziałam tę sunie i dzieciaki :loveu: :loveu: Na zywo :loveu: Jayo i Gemsi, jesteście niesamowici, bardzo Was podziwiam! Szukamy domku dla psiaków! Malgos, nie podziwiaj, tylko u sasiadow rozpytuj :-) Quote
gemsi Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 jayo napisał(a):Malgos, nie podziwiaj, tylko u sasiadow rozpytuj :-) nooo... bo my teraz mamy urlop... i mozemy sporo stuffu sciagnac ;), dzisiaj tez zaliczylismy wycieczke w poszukiwaniu szczescia.... psiego, potrzbujemy miejsca w kojcach na kolejne znajdy... Quote
jayo Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Joasia, zmien tytul - Sunia lisiczka z puchatymi maluchami - aktualnie w DT - potrzebny DS i wsparcie finansowe - juz nie wyrabiamy na placenie za kojce.. Po wstepnym rozliczeniu wisze czlowiekowi juz ok 2 tysiaki... Quote
jayo Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 ciotki - trzymajcie kciuki - moze sie uda jutro wyadoptowac dziewczynki.... blagam o dobre fluidy!!!!!!! Quote
jayo Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 No i malunie puchate sunie juz w domu !!!!!! maja do dyspozycji wielki ogrod i Pania, ktora absolutnie pozwala po sobie lazic :evil_lol: Miala byc jedna sunia, ale... smutno bylo druga zostawic, wiec dom znalazly obie panienki :multi: Mieszkaja w Jozefowie pod Legionowem. Licze na zdjecia od Panstwa. To bylo wesole, a teraz troche na smutno :((( Lisiczka bardzo plakala za dziecmi.. I zostala samiutka w boksie.. Moze ktos mialby kaciek, zeby ja z tego kojca przyjac na tymczas ..:shake: ? Sunia jest chudziutka i nieduza, takie chucherko prawdziwe :oops: Quote
joaaa Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 Lisiczka bardzo tęskini!!!!!!!! Prosimy o kącik w mieszkaniu dla suczki!!! Quote
joaaa Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 Lisiczko, kto cię przytuli?! :placz: Quote
jayo Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 joaaa napisał(a):Lisiczko, kto cię przytuli?! :placz: Lisiczce musimy zrobic lepsze zdjecia, zeby ja wystawic na allegro i do ogloszen - na tych nie widac, jaka jest sliczna drobina. Quote
beam6 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Mała jest śliczna i powinna szybko znaleźć kolanka - poproszę o ładne zdjęcie na maila to puszczę Jej ogłoszenie ze zdjęciem do Metra - to działa :) Quote
jayo Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Lisiczka jest cudna - zrobione fotki czekaja na wgranie, tylko wgrywajacy jakos trudny do namowienia. Chyba musze sama popracowac nad tym... Quote
gemsi Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 kilka fotek... dziwczyna jest super, na prawde :) znikajacy pies pies przeciąg Quote
beam6 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='gemsi']kilka fotek... dziwczyna jest super, na prawde :) pies przeciąg Tutaj jest najpiękniejsza :loveu: Zgodnie z obietnicą Dziewczyna zaprezentuje się światu w całej krasie w środowej Ofercie, kontakt dałam na siebie. Quote
jayo Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 beam6 napisał(a):Tutaj jest najpiękniejsza :loveu: Zgodnie z obietnicą Dziewczyna zaprezentuje się światu w całej krasie w środowej Ofercie, kontakt dałam na siebie. rozumiem, ze to bedzie glowne zdjecie prezentacji :evil_lol: Quote
beam6 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 jayo napisał(a):rozumiem, ze to bedzie glowne zdjecie prezentacji :evil_lol: E tam - do gazety poszło "aliganckie" - nr 1 :loveu: A jak nie pomoże to zamieścimy zdjęcie z Cioteczkom z ramach reklamy :evil_lol: Quote
Recommended Posts