Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gratuluję sukcesów ,w szczególności mojej przyjaciółce Aleksandrze G. ,BRAWO,piękny wynik,piekne psy i przepiękny handling-tak trzymać:cool1:

Ola-dzięki za wszystko:loveu::loveu::loveu:;)

Posted

[quote name='Daniel ED']Gratuluję sukcesów ,w szczególności mojej przyjaciółce Aleksandrze G. ,BRAWO,piękny wynik,piekne psy i przepiękny handling-tak trzymać:cool1:

Ola-dzięki za wszystko:loveu::loveu::loveu:;)

Daniel również dziękuje za wszystko :loveu::loveu::loveu::lol:
Skoro juz temat powstał to:
Lisa De La Vega Raciborski Puch FCI - zdobyła Championat Ukrainy i Grend Championat Ukrainy
Megi Raciborski Puch - Zdobyła Championat Ukrainy, Grand Championat Ukrainy oraz 3 x BOB.

Pzdr Ola

Posted

No to i ja się pochwalę , ekipa polska wróciła bardzo zadowolona z tej wystawy ,bo nie tylko Ola tam była :)

Więc wyniki :

MISS NEGRY od Lalanki :

Sobota CACIB - CAC , Najlepsza dorosła suka , CACIB oraz BOB w porównaniu z Crashka Brat Pitt - tym sposobem zakończyliśmy Interchampionat !!!!!! i oczywiście Champion Ukrainy .

Niedziela - specjalistyczna wystawa pudli - CAC i Najlepsza dorosła suka .
Niedziela - wystawa CAC - CAC i Najlepsza dorosła suka

Grand Champion Ukrainy !!!!

Po raz 1 pokazywany był za granicamu kraju równiez syn Negry -

QUIRINUS Bursztynowa Bona [SIZE=2]- na wystawie specjalistycznej pudli w klasie szczeniąt otrzymuje [SIZE=3]BEST PUPPY oraz VICE BIS PUPPY :multi:.

Pudla duże tez mogą się cieszyć z tej wyprawy :

Nontiscordardime BIRINO -
sobota CAC , CACIB oraz BOB .

Niedziela specjalistyczna CAC .
Niedziela CAC - CAC oraz BOB .
BIRINO - champion Ukrainy oraz Grand Champion Ukrainy :cool2:

DANCE WITH ME ROSE - [SIZE=2]na 3 wystawach otrzymuje CAC , [SIZE=3]Rosa championem Ukrainy i Grand championem Ukrainy :Cool!:

Na wystawie międzynarodowej Negry i Birino zakwalifikowały się do ścisłej szóstki na wyborach BOG .

Natomiast rasę na wystawie specjalistycznej wziął super przedstawiciel pudli duzych Danvik Magic Johnson - który otrzymal tez tytuł Najlepszego psa z zagranicy na tej wystawie .
Ogólnie wyjazd bardzo udany :laola: :terazpol:

Był tez piesek morelowy Fabiano ,Ola czy możesz uzupełnić jego wyniki z wystaw ??

Posted

Joanna G napisał(a):

Był tez piesek morelowy Fabiano ,Ola czy możesz uzupełnić jego wyniki z wystaw ??

Fabiano niewiem co dostał, wiem że na specjalistycznej sie nie wystawial. Dodam jeszcze ze Guliver na CACIBowce BOG 1 . Pzdr Ola

Posted

to słowa Eweliny z innego forum :)

Lvov CAC I CACIB

FABIANO Karmazynowy Błękit - prezentowany w oba dni wywalczył V1 dosk, 2x CAC, uzyskując tytuł CHAMPION UKRAINY oraz GRAND CHAMPION
w sumie nie do końca wiadomo który z porównywanych psów z PL otrzymał BOB bo pies i suka maja w kartak wpisany BOB CACIBÓW również żaden nie otrzymał

Czyli Fabiano też poszalał :)

Gratulacje dla całej polskiej Ekipy :D

Posted

nooo BRAWO BRAWO !!!!
MOJE GRATULACJE !
!!! Wszystkie osiągnięcia cieszą !!!

ale najbardziej cieszą same pudle !!!!!
i fakt że mamy tak piękne psy juz tutaj u nas ... w kraju !!!

Moje szczególne pozdrowenia dla Lwowskich Zwycięzców !!!!
+ osobiste sympatie dla Negrii i Rino !!!!

Posted

KingToy's;10675360 napisał(a):

Moje szczególne pozdrowenia dla Lwowskich Zwycięzców !!!!
+ osobiste sympatie dla Negrii i Rino !!!!

Magosiu serdecznie dziekuję w imieniu Negri jak i Quirinusa ( po domowemu Kiri , Rino :) - w dalszym ciągu nie ma imienia domowego stałego hehhe).

Może rozpisze konkurs na imie dla brązika ,jak to najczęsciej na niego w domku wołają .

Ja też się bardzo cieszę z tych sukcesów ,ponieważ przez 3 dni wystawy byliśmy najlepszą suczką , w porównaniu z suką Ilany po Croshce .A największy nasz sukces to wygranie porównania o rasę z Croską - psem bardzo utytułowanym na wystawie CACIB-owej , więc tym większa moja radośc .

Posted

i na koniec...
Joy ze swoja slynna poduszeczka i tu z ladna "korona" na glowie :loveu::loveu::loveu: szkoda ze wyglada ona tak ladnie tylko przed ringiem.. :angryy::placz::lol:

niestety innych pudliszonow zdjec nie mam... z aparatem tym razem biegalam nie ja.. wiec mamy tylko krolewiczow :oops:

Posted

Martyna2006, dzieki.. tylko ze jakosc nie za bardzo.. ciezko cos z apararu w hali wycisnac.. :shake::mad:
a roznice wzrostu to Ci nie powiem.. bo nie wiem dokladnie ile cm ma ani Joyson, ani Birino.. :lol!:

Posted

Rita (MagicJonson) ,raz jeszcze Gratuluję i dziękujemy za fotki !!!
dzięki Tobie mozna choc w malenkim procencie poczuc smak tej wystawy !!!
oo , ...i znajome twarze z Ukrainy !!!

a pudle - wszystkie sliczne!!!!

Joyek !!
shyja wspaniala !
i faktycznie ...blodndyneczka (Grand) czarująca !!!!( Czyja ta duza dziewczynka ?

Pozdrowko !

Posted

Gratuluję wszystkim zwycięzom!!!!!!!,Szkoda że nas tam nie było, bo słyszałam, że przy ringu pudli było wesoło. My w domu "cieczkujemy" i liczymy dni do inseminacji. Jednak wygrana dwa razy BOB na trzy wystawy Birina (braciszka) cieszy nas ogromnie i rekompensuje choć częściowo stagnację wystawową. Teraz tylko znoszę jajko czekając na zdjęcia.
pozdrawiam justyna

Posted

KingToy's;10676485 napisał(a):

a pudle - wszystkie sliczne!!!!

i faktycznie ...blodndyneczka (Grand) czarująca !!!!( Czyja ta duza dziewczynka ?

ogromniaste gratulacje!!!!
w blondyneczce to nie tylko birino się kocha - naris też :evil_lol::loveu:
a dziewczyna mieszka w białymstoku u kasi - pozdrawiamy serdecznie:loveu: z lublina