Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Falbanku,ja pamiętam cały czas. Szukam teraz jakiegoś hoteliku na miarę Twoich potrzeb. Najpierw musimy wiedzieć,że taki jest a potem będziemy szukac pieniązków dla ciebie.

Posted

Kazik masz rację, ale szukanie deklaracji napewno by nie zaszkodziło;). Ja nie mówię o wpłatach. Ale przypuśćmy że znajdzie się Dt,psiak mógłby jechać od razu, a my....

Posted

[quote name='martka1982']nie znalazłam ani jednego miejsca w żadnym z dt o które pytałam czyli: sylwiaso, ewanka, Ulka12, arktyka[/QUOTE]
Ale już dostałas odpowiedzi z tych domków konkretne martka?

Posted

[quote name='Gonia13']Szkoda.... no to liczymy na cud[/QUOTE]
NO dobrze, na cud liczymy ale swoją droga nie odpuszczamy działać! A moze gdzieś mozna zarezerwowac miejsce?Czytałam ,że rezerwują też dziewczyny w różnych hotelikach. Jak znajdziemy taki hotel, który będzie odpowiadał wymaganiom Falbanka, to może warto zarezerwowac i zacząc zbierać pieniążki?

Posted

[quote name='Ninti']Owieczka ma w podpisie:
jeden wolny boks - kom. 782-674-952
I nie ma aktualnie dostępu do internetu, wiec trzeba dzwonić.
Ale Falbanek nie może być w boksie. Może być w budzie ale na bardziej otwartym terenie. A jakie warunki sa u owieczki? Nie znam w ogóle tego hoteliku:(

Posted

[quote name='Ninti']Ci, co maja u niej psy mówią bardzo dobrze. Na przykład A.S.I.A.
O, tu masz jej wątek, to złapiesz kontakt:
http://www.dogomania.pl/threads/203166-POMOCY!Wyrzucona-spa%C5%82a-na-%C5%9Bniegu.-quot-LUDZIE-quot-j%C4%85-teraz-wyp%C4%99dzaj%C4%85-z-piwnicy.Zbiera-na-DT
Ja mogę tam zadzwonić jutro i się wypytać, jeśli to nikomu nie przeszkadza.Chyba,że martka woli dzwonić, to ja nie chcę wybiegać przed orkiestre;)

Posted

[quote name='paulinken']Jestem u Falbanka, straszna bida...
Socjalizacja to może u kasi przystał, DIF, LILUtosi, furciaczek... nie wiem, czy mają miejsca i czy boksy...[/QUOTE]Fajnie,że weszłas do Falbanka.Może razem coś wymyslimy. Ja jeszcze za bardzo biegła nie jestem,ale duzo czytam i się staram.Tylko ja to sama nie poradzę bo nie wiem jeszcze jak się poruszać.Więc im nas więcej, tym lepiej:)

Posted

kasia i dif mają tylko domowe warunki. Falbanek po prostu powinien miec podworko do swojej dyspozycji. jego nie da sie wziac z kojca na spacer a potem tam z powrotem umiescic (moze po jakims czasie pracowitej socjalizacji...). nawet gdyby byl w kojcu, potem wypuszczony na podworko,zeby troche pobiegal, to jak z powrotem namowic go na powrot do kojca? on nie zna takiego zycia, nie chcialabym aby kogos ugryzl. musi miec swobode, czyli np kojec z buda, jako spanko, ok. ale wchodzi tam sam kiedy chce, a jak nie chce, to siedzi na podworku. i wlasnie w tym jest problem, bo gdzie takie dt znalezc

edit: wpłynęła kolejna wpłata dla Falbanka z fb 30zł. razem jest już 40zł, dziękujemy!

Posted

Dokładnie. Trzeba się dobrze zastanowić z tym Dt bo np. w schronisku (o ile się nie mylę:oops:) kiedyś był przy budce. Teraz sobie śmiga po wybiegu. Czyli krok naprzód.
Szkoda by było zamienić jego obecną "wolność" na kojec i zamknięcie. To byłby krok w tył - czy ja źle rozumiem?:oops:

Tak sobie tylko "głośno" myślę:roll:... bo po to tutaj się zbieramy, co nie?

Posted

[quote name='Ninti']Dzięki. Poszło w lud.[/QUOTE]Bardzo dziekuję! Ten psiak zasługuje na lepsze życie, tylko nijak nie możemy mu pomóc.A on własnie sen mi z oczu spędza!Oby cos się wydarzyło, co pozwoli odmienić mu życie!