Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ta sprawa z właścicielem to 2006r.nie ma co do tego wracać.
takich spraw jest mnóstwo, ludzie oddają psy po wielu latach od adopcji..pamiętam jak kiedyś jakiś facet odwiózł psa (to było w tamtym roku, pies miał już wtedy 10lat) z informacją,że on takiego psa nie chce, bo jak mu rzucił kość a potem przeszedł obok niego, to ten pies go w palec u nogi drasnął !!!!! ( a psa miał już dobrych kilka lat). schronisko psa przyjęło, bo z kretynami nie będą się kłócić. pewnie pan sobie młodszego psa znalazł a starego chciał oddać tam skąd go wziął. takich ludzi jest mnóstwo a ich teksty tuż przed oddaniem psa bywają naprawdę żałosne. Falbanek to nie jedyny pies, który wrócił z zakładu pracy, gdzie stróżował.

Posted

właściwie to jeszcze nic nie uzbieraliśmy. dopiero dziś podałam delfy2000 numer mojego konta aby umieściła na facebooku. wcześniej było konto schroniskowe. nie wiem czy ktoś na tamto wpłacił ale oczywiście zapytam

Posted

Gonia13 napisał(a):
Widzę że u Falbabnka się dużo dzieje ;)
No i nareszcie:) Musi sie coś zacząc, bo ten pisak musi opuścic schronisko!!!Dośc już se wysiedział.Teraz juz czas najwyższy na odpoczynek i bliskośc człowieka.:)

Posted

IVV napisał(a):
jest juz jakis konkretny hotelik na horyzoncie ? jesli tak ,to jakie sumy sa potrzebne konkretnie ?
Niestety jeszcze nie mamy żadnego konkretnego hoteliku na oku, ponieważ mało nas tutaj i małe szanse na jakieś pieniązki i deklaracje. Ale tak sobie myslę,że chyba faktycznie trzeba szukac takiego miejsca, zarezerwować a potem zrobić konkretną akcję szukania pieniędzy.

Posted

a czy znajdziemy kogoś z domem z ogrodem nie aż tak zapsionego,żeby znalazł czas i z nim pracował systematycznie? bez systematycznej pracy Falbanek długo może być mało adopcyjny co jeszcze bardziej utrudni nam szukanie mu ds a koszty hoteliku co miesiąc trzeba będzie pokrywać...

Posted

martka1982 napisał(a):
a czy znajdziemy kogoś z domem z ogrodem nie aż tak zapsionego,żeby znalazł czas i z nim pracował systematycznie? bez systematycznej pracy Falbanek długo może być mało adopcyjny co jeszcze bardziej utrudni nam szukanie mu ds a koszty hoteliku co miesiąc trzeba będzie pokrywać...

Znajdziemy!No musimy znaleźc i juz!:)

Posted

[quote name='Olena84']Spytajcie u Lilutosi i DIF.[/QUOTE]
DIF z tego, co czytałam, ma domowy DT chyba tylko, no, chyba ze ma jakies budy na dworze tez. A tego drugiego w ogóle nie znam miejsca.A jeszcze ULKA12 chyba ma domowy ale jakieś siwe budy na dworze chyba ma. O!Może tam tez trzeba zapytać?

Posted

napisałam do Ulka12. nie chciałabym jednak wybierać na ślepo. nie znam hotelików, które wiele osób poleca na wątkach. jeśli macie jakieś info, to proszę o pw. może wątki psiaków, które tam są?

Posted

[quote name='martka1982']napisałam do Ulka12. nie chciałabym jednak wybierać na ślepo. nie znam hotelików, które wiele osób poleca na wątkach. jeśli macie jakieś info, to proszę o pw. może wątki psiaków, które tam są?[/QUOTE]Ja znam!Mozesz być spokojna martka1982;) Jak tylko znajdę linki to prześlę Ci na PW.

Posted

Po akceptacji przez Moderatora ogłoszenie będzie widoczne na stronce. Zachęcam wszystkich do zamieszczania tam psich Dziadziusiów (piesków od 7-go roku życia), wystarczy założyć konto.
Pozdrowionka serdeczne dla wszystkich Przyjaciół Falbanka! Oby udało się mu znaleźć jak najlepszy dom!