maarit Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 martka1982 napisał(a):Falbanek jest bez wątpienia ciężkim przypadkiem. Pewnie nie takie psy domy znajdowały ale ludzi, którzy przygarniają takie bidy jest tak niewielu..... Jest jak jest. Falban ma opiekę, jedzenie, dach nad głową więc -nie czarujmy się- tłumów tutaj raczej nie będzie. Taka smutna prawda. Grunt że my o nim pamietamy i próbujemy... I może akurat... W końcu "takich dwóch jak nas trzech to nie ma ani jednego" ;) Quote
kazik132 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Gonia13 napisał(a):Jest jak jest. Falban ma opiekę, jedzenie, dach nad głową więc -nie czarujmy się- tłumów tutaj raczej nie będzie. Taka smutna prawda. Grunt że my o nim pamietamy i próbujemy... I może akurat... W końcu "takich dwóch jak nas trzech to nie ma ani jednego" ;) No ja nie zrezygnuję,jesli nie zostanę sama i co będę umiała,to pomogę zawsze! Quote
martka1982 Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 poproszę zeby kolega jakieś fotki w słońcu zrobił, chociaż tyle.... Quote
kazik132 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 martka1982 napisał(a):poproszę zeby kolega jakieś fotki w słońcu zrobił, chociaż tyle....Byłoby fajnie!Dobre zdjęcia są bardzo ważne w ogłoszeniach.Ciągle myślę,jak pomóc temu biedakowi:( Quote
maarit Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Może masz konto na FB żeby tam go "rozreklamować" wśród znajomych bo ja nie mam. Quote
kazik132 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Gonia13 napisał(a):Może masz konto na FB żeby tam go "rozreklamować" wśród znajomych bo ja nie mam.Ja nie mam konta na FB ale widziałam na wątkach dziewczyny co maja i robią to może poproszę. tylko trzeba jakis fajny tekst i zdjęcia z tego co widziałam. Quote
kazik132 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Już poprosiłam jedną dziewczynę.Mam nadzieję,że znajdzie czasu troszkę i zrobi. Problem w tym,że dom musi być wyjątkowy i bardzo odpowiedzialny.Najlepiej by było dac Falbanka na jakąs socjalizacje do fajnego hotelu albo DT.Jak myślicie, mam rację,czy się mylę?Nie mam doświadczenia,ale z tego co czytałam na innych watkach,to tak myślę. Quote
delfy2000 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Cześć dziewczyny, jestem na zaproszenie Kazika ;-) Kazik - już Cię wczoraj uprzedzałam, a Ty znowu swoje...:mad: Zaraz mogę zrobić wydarzenie z tekstem z pierwszej strony... Ale na pewno trzeba podać dane do konta, bo później nie wiem co ludziom pisać, i wygląda to bardzo podejrzanie... Czyje konto podać? Bez tego nie ma sensu zaczynać... Quote
kazik132 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 delfy2000 napisał(a):Cześć dziewczyny, jestem na zaproszenie Kazika ;-) Kazik - już Cię wczoraj uprzedzałam, a Ty znowu swoje...:mad: Zaraz mogę zrobić wydarzenie z tekstem z pierwszej strony... Ale na pewno trzeba podać dane do konta, bo później nie wiem co ludziom pisać, i wygląda to bardzo podejrzanie... Czyje konto podać? Bez tego nie ma sensu zaczynać...Ja? ja niewinna jestem;) To nie ja, to kazik;)Ale przyjmuję na klatę wszelkie razy, dla Falbanka wszystko:D Delfy mam konto martki więc moge podać, albo może paulinken mogłaby udostępnic swoje. Dziewczyny bardzo proszę o decyzje i pomoc! Jak Falbanek będzie miał FB, to może będzie szanasa szukania mu DT! Quote
martka1982 Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 rozmarzyłam się........myślę, gdzie możnaby go umieścić. na pewno podwórko ale nie kojec. on teraz mieszka sobie na dość sporym podwórku, ma do dyspozycji budę. mieszkał kiedyś w kojcu ale wtedy jeszcze bardziej zamknął się w sobie. podejrzewam,że mieszkanie w domu, to by było zbyt wiele dla jego psychiki niestety Falbanek potrafi ze strachu pokazać zęby. ogólnie jednak nie okazuje agresji Quote
kazik132 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 [SIZE=3]dane do przelewu: Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami w Polsce Oddział w Koninie 62-510 Konin, ul. Gajowa 7a PKO BP 85 1020 2746 0000 3502 0017 0217 z dopiskiem DLA FALBANKA i nick z dogo,o ile to osoba z dogo, w przeciwnym wypadku bedziemy podawac w rozliczeniach imie i pierwsza literę nazwiska. Quote
delfy2000 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Czy konto ma być takie samo jak dla Pepina? edit: hihihiihih, pisałyśmy jednoczesnie... wydarzenie dla Falbanka zrobię trochę później - inne osoby wtedy wchodzą na FB .... Quote
kazik132 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Gonia13 napisał(a):coś sie dzieje... super :)O Falbanka będziemy walczyć i sie nie poddamy!Prawda dziewczyny?Musi się w końcu odmienić jego los!Bo niby dlaczego nie? Quote
delfy2000 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Kazik, Ty rewolucjonistko :eviltong: :eviltong::eviltong: .... gdzieś Ty była jak ja pod górki chodziłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No to zabieramy się do poważnej roboty :mad: Quote
kazik132 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 delfy2000 napisał(a):Kazik, Ty rewolucjonistko :eviltong: :eviltong::eviltong: .... gdzieś Ty była jak ja pod górki chodziłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No to zabieramy się do poważnej roboty :mad:Zgadzam się i zgłaszam gotowość!Ale od jutra,bo dziś padam;) Quote
delfy2000 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Wydarzenie na FB zrobione: http://www.facebook.com/?ref=home#!/event.php?eid=194309343922465&index=1 Tylko mam jedną sugestię, może Kazik napisze taki wzruszający tekst jak dla Bubusia... ten który dołączyłam z pierwszej strony, z małymi modyfikacjami, jest OK, ale nam potrzeba czegoś bardziej poruszającego serca..... Kazik, napiszesz, co? Quote
Olena84 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 5 stron przez 2,5 roku! Bidak, nawet na dogo nikt go nei chce:( Quote
kazik132 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 [quote name='delfy2000']Wydarzenie na FB zrobione: http://www.facebook.com/?ref=home#!/event.php?eid=194309343922465&index=1 Tylko mam jedną sugestię, może Kazik napisze taki wzruszający tekst jak dla Bubusia... ten który dołączyłam z pierwszej strony, z małymi modyfikacjami, jest OK, ale nam potrzeba czegoś bardziej poruszającego serca..... Kazik, napiszesz, co? Się mści na mnie kobieta,to jasne!;)Jasne,że napiszę, tylko wieczorkiem,dobrze?teraz mam trochę zajęc niestety i musze sprostać wymaganiom domowym:( [quote name='Olena84']5 stron przez 2,5 roku! Bidak, nawet na dogo nikt go nei chce:(To jest dla mnie najgorsze!I dlatego się nie poddamy!Ten psiak zasługuje na odmianę losu!Jak każdy inny,wiem. Ale Falbankiem też zainteresujemy innych!Nie może być inaczej! Quote
kazik132 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Olena84 napisał(a):To może ja podniose!Falbanku,dalej nas malutko?Jeszcze trochę,a będzie więcej! Quote
beataczl Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 kazik132 napisał(a):Falbanku,dalej nas malutko?Jeszcze trochę,a będzie więcej! z banerka przyszlam... Quote
kazik132 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 beataczl napisał(a):z banerka przyszlam...:multi:Witamy serdecznie!Już nas wiecej,więc o zaglądanie prosimy i o pomoc w rozsyłaniu wątku i zapraszaniu ludzi do Falbanka:lol:Musimy mu pomóc! Quote
martka1982 Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 super,że się rozkręca. ja jutro od siebie dorzucę świeże fotki Falbanka:))) Quote
Recommended Posts