Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Falbanio dostał 754zł od Groma. na jakiś czas jest spokój z finansami

rozmawiałam z panią Elą - mówi,że u nich jest teraz bardzo gorąco, więc Falbanek więcej leży niż chodzi. Wszystko jest ok, zdrowy, radosny, ufny, czasem ma ochotę na zabawę i wtedy sam zaczepia:)

• 2 weeks later...
Posted

Okazuje się,że w poprzednim miesiącu nie tylko ja przesłałam 250zł pani Eli na dt dla Falbana, ale schron także, więc wynika z tego,że Falban ma opłacony również następny miesiąc

Posted

martka1982 napisał(a):
Okazuje się,że w poprzednim miesiącu nie tylko ja przesłałam 250zł pani Eli na dt dla Falbana, ale schron także, więc wynika z tego,że Falban ma opłacony również następny miesiąc

To fajnie:lol:

• 2 weeks later...
Posted

Falbankowi nagle się pogorszyło:( przed chwilą dzwoniła pani Ela, Falban nie może wstać z posłania, próbuje ale tylne łapy ma całkowicie bezwładne, pani Ela jedzie z nim do weta. niektórzy pamiętaja co tam za weci w okolicy są...więc podpowiedziałam silny lek przeciwbólowy i może steryd a jakby coś innego kombinował,to żeby przekazała mi słuchawkę. miejmy nadzieję,że to czasowy atak bólu i że wszystko wkrótce minie, już tak raz było....
a jeszcze wczoraj chodził normalnie, nawet nie kulał....
Falbanku trzymam kciuki!!!

Posted

Falbanek dostał cimalgex na 8 dni. wet uważa,że jeśli mu się w tym czasie nie poprawi powinien zostać uśpiony. konsultował się telefonicznie z wetem konińskim ale wyprosił w tym czasie panią Elę z gabinetu, więc nie wiadomo jak przebiegła rozmowa. jednak po niej, wet poinformował panią Elę,że z prawnego punktu widzenia wszystko jest załatwione (???)
według niego to cud,że Falbanek nadal żyje

Posted

Pani Ela już dzisiaj się trochę uspokoiła, bo wczoraj była w totalnej rozsypce. Jeszcze rano nie było żadnej poprawy, ale jakieś 10minut temu dostałam smsa,że Falbanek po raz pierwszy od kiedy nastąpiło to nagłe pogorszenie sam przeszedł kilka kroków na dworze! uf! wielka ulga....... ogromna ulga! oby było już tylko lepiej