Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dostałam zdjęcia Falbanka w tamtym tyg ale mam nową komórkę i nie potrafię ich zgrać na komputer
Falban ma się wyśmienicie, pani Ela mówiła,że trudno mu zrobić zdjęcie, bo boi się komórki nakierowanej na swoją skromną postać:)

Posted

martka1982 napisał(a):
dostałam zdjęcia Falbanka w tamtym tyg ale mam nową komórkę i nie potrafię ich zgrać na komputer
Falban ma się wyśmienicie, pani Ela mówiła,że trudno mu zrobić zdjęcie, bo boi się komórki nakierowanej na swoją skromną postać:)
No to czekamy, czekamy:)
Ja też nie umiem z telefonu
ale moze ktoś potrafi?

Posted

martka1982 napisał(a):

Falbanek jest po prostu wstydliwy ;)

Posted

martka1982 napisał(a):
są, u mnie w telefonie
mogę je komuś przesłać, nie potrafię ich przegrać, mój komp ich nie widzi gdy podłączam komórkę

Ja też nie umiem z komórki wstawiać, ale mozesz mi wysłać
Popatrzę sobie chociaż;)

• 4 weeks later...
Posted

martka1982 napisał(a):
powysyłam pw z przypomnieniem, niestety większość ciotek zapomniała o Falbaniastym i w tym miesiącu już nie będzie na opłacenie dt:((

Marta musisz zmienić tytuł. Dłużej tak się nie da :(

Posted

maarit napisał(a):
Chłopak tyle przeszedł a teraz wpadł w tarapaty finansowe. On nie może wrócić... :(
Ma jakieś ogłoszenia? Spróbuję w wolnej chwili coś "wymęczyć"

u mnie ma mały pakiecik czyli tablicę, alegratkę, moruska i cafeanimal
poza tym odnawiam gdy tylko dostaję info ma maila,ze jakies ogloszenie wygasa (te co miał w pakietach wykupywane)

prawda jest taka,ze nigdy nikt nawet o niego nie zapytał....:(

Posted

nie zapomniałam....
staram sie na ile mogę wpłacać na górkę bo wiem, że mam sklerozę i nie wiem jaki miesiac jest i czy już przelałam czy nie...
a teraz był problem z dogo...i wszystkie wiadomosci sprzed iluś dni poznikały :(