Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zadzwonię kochana jutro, dowiem się jak jego samopoczucie

na tę chwilę paypal podaje przelicznik 121,79, jeszcze nie wypłaciłam tej kwoty, poczekam kilka dni,może się zwiększy, ok?

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

martka1982 napisał(a):
Falbanku myślę o Tobie
odnawiam mu ogłoszenia, jednak nie było do tej pory żadnego zapytania

No cóż. Ja się po cichu trochę cieszę, że nie ma zapytania. Nie gniewajcie się na mnie, ale jak pomyslę, że teraz Falbanio miałby się gdzieś przenosić, to by mi chyba pękło serce. a co dopiero domkowi, ktory na pewno go bardzo kocha. Ale wiem, wiem, że to sa koszty a domek może gdzieś być równie cudny.
ale i tak najbarziej się ciesze, ze Falbanek żyje i ma się dobrze.

Posted

za każdym razem jak dzwonię do pani Eli, to ona mnie po prostu rozczula swoją dobrocią, miłością do zwierząt
cóż mi takiego przekazała...
Falbanek jest wręcz od niej uzależniony, totalnie do niej przywiązany, zaufał jej całkowicie i przylgnął do niej, ona jest dla niego numerem jeden, poza tym kocha jeszcze suczkę Sonię i zawsze i wszędzie chodzą razem i są jak papużki nierozłączki
Poza tym Falban akceptuje mamę pani Eli a facetów właściwie w ogóle nie dostrzega
gdy pani Ela wraca skądś po dwóch godzinach to wita ją tak ciężki skowyt i pisk jednego i drugiego zwierza, jakby jej nie było co najmniej kilka dni

Falbanek chodzi zupełnie normalnie, nawet nie kuleje, czasem trochę pobiega ale raczej chodzi, wychodzi na 5-6 spacerków dziennie, bo pani Ela uważa,że musi ćwiczyć te swoje girki
ma apetyt, śpi pod kocykiem, dużo się bawi i jest optymistycznie nastawiony do życia
Pani Ela mówi,że od niego ta radość życia i optymizm po prostu biją!

nie mogło być lepszych wieści:)

Posted

martka1982 napisał(a):
za każdym razem jak dzwonię do pani Eli, to ona mnie po prostu rozczula swoją dobrocią, miłością do zwierząt
cóż mi takiego przekazała...
Falbanek jest wręcz od niej uzależniony, totalnie do niej przywiązany, zaufał jej całkowicie i przylgnął do niej, ona jest dla niego numerem jeden, poza tym kocha jeszcze suczkę Sonię i zawsze i wszędzie chodzą razem i są jak papużki nierozłączki
Poza tym Falban akceptuje mamę pani Eli a facetów właściwie w ogóle nie dostrzega
gdy pani Ela wraca skądś po dwóch godzinach to wita ją tak ciężki skowyt i pisk jednego i drugiego zwierza, jakby jej nie było co najmniej kilka dni

Falbanek chodzi zupełnie normalnie, nawet nie kuleje, czasem trochę pobiega ale raczej chodzi, wychodzi na 5-6 spacerków dziennie, bo pani Ela uważa,że musi ćwiczyć te swoje girki
ma apetyt, śpi pod kocykiem, dużo się bawi i jest optymistycznie nastawiony do życia
Pani Ela mówi,że od niego ta radość życia i optymizm po prostu biją!

nie mogło być lepszych wieści:)
Wieści są cudowne. Martka, czy my na pewno szukamy Falbankowi domku?;)

Posted

martka1982 napisał(a):
dzięki Gonia, potwierdzę pewnie po weekendzie, bo wtedy spłynie:)
Myslałam , że jakieś wieści od Falbania.
Zawsze, jak widze u niego wpis martki, to serce mi lekko drży przed otwarciem, bo mam w pamięci wydarzenia przeszłe. Na szczęscie te już są za nami.

Posted

[quote name='malizna78']Martka, czy jakieś zdjęcia
Falbanka będą może?
FAjnie by było znow go zobaczyć:)[/QUOTE]

mogę jedynie poprosić panią Elę aby przesłała mi mmsa z Falbaniastym
już tak kiedyś zrobiła ale jakość była słabiutka, może teraz będzie lepiej

Posted

[quote name='martka1982']mogę jedynie poprosić panią Elę aby przesłała mi mmsa z Falbaniastym
już tak kiedyś zrobiła ale jakość była słabiutka, może teraz będzie lepiej[/QUOTE]Super
To czekamy na mmska

Posted

[quote name='martka1982']ups..wchodzę i widzę,że o czymś zapomniałam....

dziękujemy bonheur i kami_23 za wpłaty![/QUOTE]
A już myślałam, ze własnie otworze mmska;)
Ale ja chyba też o czymś zapomniałam.
ups;)