Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziękujemy Gonia13! Falbankowi bardzo się teraz przyda każda złotówka, bo nie ma kompletu deklaracji.
trocoxil już u mnie, razem z wpłatą na poczcie na następny miesiąc w dt, wyślę lek poleconym

Posted

Falbanek jest taki szczęśliwy w dt, widać to na fotkach porównawczych z 1 postu.

Szkoda, że tak mało osób tu zagląda, w porównaniu z tym co było na początku:( Poproszę o nr konta na pw, dorzucę 50 zł jednorazowo na leki dla Falbanka.

Posted

bardzo dziękuję bico! na leki już mamy uzbierane ale Twoja wpłata bardzo się przyda, ponieważ brakuje mu miesięcznie 55zł, więc Twoją wpłatę przeznaczę na uzupełnienie opłaty za dt.
dotarła wpłata od Ewa J z FB. dziękujemy!

zauważyłam,że często tak jest na wątkach,że zanim pies nie pojedzie do dt to jest szum a potem nastaje stagnacja...szkoda

Posted

dzisiaj dzwoniła do mnie pani Elżbieta. trocoxil i pieniądze dotarły...pani Ela bardzo ale to bardzo dziękuję za te tabletki.
Mówi,że Falbanek nie sprawia najmniejszych problemów,że zaczyna się bawić i robi przy tym takie miny i figury,że ma z nim niezły ubaw. Jak pani Ela wraca np z zakupów i jest już pod domem, to Falbanek ją wyczuwa i zaraz bardzo się ożywia i czeka gotowy do witania. No i mówi,że wygląda jeszcze piękniej niż gdy się ostatnio widziałyśmy:)

Posted

dotarły wpłaty od delfy2000, dorota1 oraz od si_bcw

dziewczyny próbuje skontaktować się z metro aby dać tam ogłoszenie dla Falbanka na wybrane miasto,i bez przerwy jedna kobieta odsyła mnie do drugiej, a na maile nie dostaje żadnej odpowiedzi. kupowała któraś z was ogłoszenie w metro kiedyś? może macie namiary na kogoś konkretnego?