martka1982 Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 trzymam mocno kciuki!!!! schronisko rozmawiało wczoraj z domkiem. nasza prezeska jeszcze raz opowiedziala o Falbanku, o tym co może sie zdarzyc itp. dt to nie zraża. dt rowniez pasuje piątek za tydzien, więc jeśli to ja mam wieźć, to musi to być piątek, bo tak jak pisałam, potem nie mam z kim, a mogę tylko w weekendy. Quote
kazik132 Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 TERESA BORCZ napisał(a):mam odpowiedż od kingi , zadzwoniłam i usłyszałam przemiłą osobę, doświadczoną z multum tymczasków tak jak ja, napewno będzie odpowiednią inspektorką, odległość z KOSZALINA mniejsza niż dotąd znalezione możliwości, poukłada sobie wszystko w czasie (i przestrzeni!!) i da nam znać!czekam z wielką nadzieją!!!Super! To czekamy niecierpliwie:) Quote
martka1982 Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 Gonia13 napisał(a):Moja deklaracja będzie stała :) dziękujemy bardzo:)) schron mówi,żebym jechała a w najgorszym wypadku wrócimy z Falbankiem.......... co robić? mi się wydaje,że są małe szanse aby na miejscu okazało się coś, co by spowodowało,że będziemy z nim wracać.... Quote
TERESA BORCZ Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 kinga może coś zdziałać po weekendzie, cieszę się bardzo ze schron po rozmowie jest wstępnie przekonany do tego domku, ja też jestem zdania że nawet gdyby się kindze nie udało to można jechać, i jednak nie ma zagrożenia że wrócicie z FALBANKIEM, trzeba być dobrej myśli, i jak już tyle szczęścia miał Falbanek że nim się zajęliście to może opatrzność doprowadzi ten optymistyczny FALBANKOWY projekt do końca/ przepadam za oglądaniem stale tych zdjęć ukazujacych metamorfozę FALBANKA, dobra robota cioteczki, musi być dobrze pod taka opieka!!! Quote
martka1982 Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 ja też uważam,że powinien pojechać, skupimy wtedy siły na znalezieniu kogoś do wizyty po adopcji,może któraś cioteczka jadąć latem nad morze zahaczy o Falbaniastego? rozsyłam zatem konto do wpłat i bardzo proszę o wpłaty jednorazowe na paliwo:) i Delfy będę wdzięczna jeśli napiszesz,że Falbanek jedzie w piątek 27 mają i będziemy wdzięczni za wpłaty jednorazowe na pokrycie kosztów przejazdu. auto jest na gaz. koszt to 140zł Quote
TERESA BORCZ Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 ile tej kasy bedzie trzeba na transport, ja się nie znam na paliwie, dobrze mieć jakąś realną sumę przed oczami, napewno zbierzemy!!! Ja napewno pojadę zobaczyć to miejsce, tym bardziej że planuję tam jeszcze jeden dt na dwa conajmniej psiaki w tej samej miejscowości, zawieziemy jakieś prezenty dla FALBANKA, jak tylko wyadoptują sie ze dwa cudne ozdrowieńce z mojego dt!! Quote
martka1982 Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 [quote name='TERESA BORCZ'] Ja napewno pojadę zobaczyć to miejsce, tym bardziej że planuję tam jeszcze jeden dt na dwa conajmniej psiaki w tej samej miejscowości, zawieziemy jakieś prezenty dla FALBANKA, jak tylko wyadoptują sie ze dwa cudne ozdrowieńce z mojego dt!! polecam koniniaki:) i jeśli chodzi o ten nowy dt i w miejsce tych dwóch ozdrowienców:) w tej chwili największa bida u nas to ten: http://www.dogomania.pl/threads/204816-Drops-ma-sparali%C5%BCowane-tylne-%C5%82apki.-Prosimy-o-pomoc!!!?p=16566680#post16566680 szukamy kogoś z katowic lub krakowa kto go przygarnie na czas rehabilitacji. w przeciwnym wypadku zostanie kaleką z zerowymi szansami na dom:( Quote
dorota1 Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Martka, dziękuję za numer konta. Jutro wpłacę deklarację i coś jeszcze na transport. Powodzenia Falbanku! Quote
delfy2000 Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Marta - przelew poleciał (kilka groszy dodatkowo na transport), Ania i Majka powiadomione... ludzie na FB też... więc już chyba czas na mnie ;-) Quote
Cleo2008 Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 marta wlasnie przelalam ci paypalem 20 euro na transport lub co tam potrzeba i wyslalam ci pw Quote
maarit Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Ja dopiero przeslę w przyszłym tygodniu -oczywiscie z dodatkiem na transport. Quote
martka1982 Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 dzięki dziewczyny! zaraz wejdę na paypal:) Quote
Cleo2008 Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 martka to zaktualizuj fundusze w pierwszym poscie moze? nota bene sorry za offa , ale tu sa bardzo prezne cioteczki - szukamy kogos do opieki nad Bruno (LUBLIN) w czasie wakacji lub DT w okolicach, bo jego opiekunka musi wyjechac na ok (moze) 2 miesiace. Bruno ma chorobe Cushinga i MUSI regularnie przyjmowac lekarstwa - jest w schronisku. Czy ktos moze pomoc? http://www.dogomania.pl/threads/198505-Dom-%C5%BCycie.Potworna-bieda-Bruno-ze-schroniska-prosi-o-pomoc./page64 Quote
martka1982 Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 są zaktualizowane, pewnie większość spłynie po weekendzie Falbanek pochodził dziś trochę ale te upały mu nie służą, więc poleżał również chwilę w cieniu. powiedziałam mu,że jedzie ale tylko na mnie patrzył... Quote
Cleo2008 Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 martka1982 napisał(a):są zaktualizowane, pewnie większość spłynie po weekendzie Falbanek pochodził dziś trochę ale te upały mu nie służą, więc poleżał również chwilę w cieniu. powiedziałam mu,że jedzie ale tylko na mnie patrzył... ciekawa jestem co dalej, bedziecie pisac, prawda? Quote
TERESA BORCZ Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 znowu sie odezwała cioteczka kinga, mio trudnosci obiecała że dalej ie będzie starac cos wymyslic w sprawie tej wizyty, oby, Oj Falbanku, z perypetiami malutkimi ale w końcu będziez miał nieco wygody i dużo tkliwości!! Quote
kazik132 Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 TERESA BORCZ napisał(a):znowu sie odezwała cioteczka kinga, mio trudnosci obiecała że dalej ie będzie starac cos wymyslic w sprawie tej wizyty, oby, Oj Falbanku, z perypetiami malutkimi ale w końcu będziez miał nieco wygody i dużo tkliwości!!Oby tak się stało jak najszybciej:) Quote
Recommended Posts