maarit Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 A wpadnę do Ciebie psinko żebyś nie był sam:shake: Quote
Natussiaa Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 marne szanse że ktoś Falbankiem się zainteresuje...:-( Quote
maarit Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Co z nim zrobimy? Ogłaszamy? A może jakiś cud sie stanie i psiak zmieni swoje nastawienie....:roll: Quote
Natussiaa Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Falbanek raczej nastwienia niestety nie zmieni..:shake: Może lepiej go oglaszac.. sama nie wiem:roll: Quote
maarit Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Do góry Falban póki nie wymyślimy co dalej... Quote
MagdaH Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Natussiaa']nie mam pojęcia co to za piesek na tym filmie[/quote] Identyczny jak mój Biszkopt:-( Q..wa poryczałam się jak to zobaczyłam:placz: Quote
Maszaberla Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Moze pomoge w oglaszaniu? Bo hopki to niewiele chyba dadza?:shake: Biedulek, trzeba go pokazac gdzie sie da Quote
Natussiaa Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Maszaberla napisał(a):Moze pomoge w oglaszaniu? super by było;) zmienię tylko troszkę tekst na bardziej zachęcający..:roll: Quote
Maszaberla Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Natussiaa napisał(a):super by było;) zmienię tylko troszkę tekst na bardziej zachęcający..:roll: Tekst bardziej zachecajacy no i zdjecia, te sa slabej jakosci - jest szansa na zrobienie nowych?:oops: Quote
Karolcia_ko5 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Duża sesyja Falbanka. Wyszedł dziś sobie z budy, więc wykorzystałam okazję, że mam przyjemność go widzieć w świetle dziennym. No i zrobiłam mu dużo fotek. Quote
Natussiaa Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Karolcia_ko5 dzięki za nowe fotki Falbanka:lol: Quote
Maszaberla Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Natussiaa napisał(a):super by było;) zmienię tylko troszkę tekst na bardziej zachęcający..:roll: Nati ale zmodyfikuj moze calkowicie ten tekst z 1 postu Nie piszmy moze o pokazywaniu zabkow albo moze o warczeniu, tzn jesli juz to moze to przemycic w lzejszy sposob, wiesz o co chodzi?:razz: Tak zeby nie zniechecac potencjalnych domkow juz z gory Quote
Maszaberla Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Natussiaa napisał(a):Ok już zmieniam;) To jeszcze tylko napisz czy mam pisac ze szukamy domku stalego czy moze byc tez tymczasowy? I gdzie on dokladnie jest? schronisko w Chorzowie? Quote
Natussiaa Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Maszaberla napisał(a):To jeszcze tylko napisz czy mam pisac ze szukamy domku stalego czy moze byc tez tymczasowy? I gdzie on dokladnie jest? schronisko w Chorzowie? Oczywiscie DT też jak najbardziej poszukiwany,chociaż i znalezienie takiego dla Falbanka graniczy z cudem:-( On przebywa w schronisku w Koninie Kontakt w sprawie pytań, adopcji: 0-63 243-80-38 Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt ul.Gajowa 7A Konin (wielkopolskie) Quote
Maszaberla Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Natussiaa napisał(a):Oczywiscie DT też jak najbardziej poszukiwany,chociaż i znalezienie takiego dla Falbanka graniczy z cudem:-( On przebywa w schronisku w Koninie Kontakt w sprawie pytań, adopcji: 0-63 243-80-38 Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt ul.Gajowa 7A Konin (wielkopolskie) Juz wszystko wiem, jutro zaczne robic czesc ogloszen bo dzisiaj juz nie dalam rady Quote
Maszaberla Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Cioteczki jeszcze cierpliwosci, jak ogarne wszystko - wezme sie w koncu za ogloszenia... Quote
maarit Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 martka1982 napisał(a):Ale cisza u Falbanka.... Nooooo cisza a on się nic nie zmienił???? ani troszkę????:shake: Quote
Recommended Posts