Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martka - tak Anie są dwie: Ania P. oferuje10 zł/m, a Ania S-K. 20zł/m

Kazik - dzięki, ale to na razie wszystko z deklaracjami... czekam na dalsze akcje.... trzeba rozsyłać zaproszenia do ludzi na PW - każda z nas... A Martka jeszcze dodatkowo ma za zadanie powtarzać mantrę ;-)

A Karolce należy się wileki szacun za poświęcenie i odwagę ( no i zdolności)....

Posted

ULKA12 napisał(a):
To niech będzie 300zł za miesiąc, ale powiem wam szczerze, że mam nadzieję, że on jednak do mnie nie przyjedzie, że wcześniej znajdzie DS:-)

dziękujemy! wiemy już na czym stoimy:)

Posted

No to ja też 10 zł ale zaznaczę, że kończy mi się umowa o pracę więc w razie... (odpukać), nie dam rady wpłacać bo kilka innych już mam. Więc ja tak ostrożnie. Albo powiedzmy że nie piszcie mnie na stałą tylko "raczej" stałą jednorazową ;)

Posted

Gonia13 napisał(a):
No to ja też 10 zł ale zaznaczę, że kończy mi się umowa o pracę więc w razie... (odpukać), nie dam rady wpłacać bo kilka innych już mam. Więc ja tak ostrożnie. Albo powiedzmy że nie piszcie mnie na stałą tylko "raczej" stałą jednorazową ;)

Gonia - doceniamy każdy dar serca - szczególnie od osób w takich sytuacjach jak Twoja - pięknie dziękujemy ;-)

Martucha - jest następna deklaracja na FB - Ewa J. wysłała pieniążki, i taką kwotę deklaruje na każdy miesiąc ( nie wiem ile bo nie napisała na wydarzeniu)

Posted

Myślałyście, że dziś nie będzie wieści . . niu niu.. są, może troszkę smutniejsze. . Generalnie to ja się chyba zakochałam ! ! W takim chłopaszku o imieniu Falbanek ! Zwariowałam może też trochę. . . . heh.
Dziś poprosiłam naszą panią weterynarz żeby mu pazurka ucięła bo się zrósł - biedak nikt go tak dokładnie nie oglądał, przy okazji obejrzeliśmy odbyt, dupeczkę, ogon . . .
No i masz Ci los . . kilka dni temu z boxu wyleciał pies i trafił na Falbanka.... - ma niestety pamiątkę na ogonie, którą pani doktor kazała obserwować . . - takie zadanie domowe dostałam :) .
Napewno będę kontrolować czy się goi itd..... bez obaw.....

No i małe co nie co :D

Tak to wygląda :

Miałam mieć dla was niespodziankę w postaci filmów . . Ale moje baterie na starym aparacie były nie naładowane..... a ładowarka ich nie ładowała...
No nie zgadujcie czemu ! hehehe - no bo trzeba było jeszcze przedłużkę podłączyć do prądu :D :D ale miałam ubaw.... następnym spacer mam nadzieję, się uda..

Posted

[quote name='Karolcia_ko5']Myślałyście, że dziś nie będzie wieści . . niu niu.. są, może troszkę smutniejsze. . Generalnie to ja się chyba zakochałam ! ! W takim chłopaszku o imieniu Falbanek ! Zwariowałam może też trochę. . . . heh.
Dziś poprosiłam naszą panią weterynarz żeby mu pazurka ucięła bo się zrósł - biedak nikt go tak dokładnie nie oglądał, przy okazji obejrzeliśmy odbyt, dupeczkę, ogon . . .
No i masz Ci los . . kilka dni temu z boxu wyleciał pies i trafił na Falbanka.... - ma niestety pamiątkę na ogonie, którą pani doktor kazała obserwować . . - takie zadanie domowe dostałam :) .
Napewno będę kontrolować czy się goi itd..... bez obaw.....

No i małe co nie co :D

Tak to wygląda :

Miałam mieć dla was niespodziankę w postaci filmów . . Ale moje baterie na starym aparacie były nie naładowane..... a ładowarka ich nie ładowała...
No nie zgadujcie czemu ! hehehe - no bo trzeba było jeszcze przedłużkę podłączyć do prądu :D :D ale miałam ubaw.... następnym spacer mam nadzieję, się uda..

Karola - ale niespodziewajka..... Ode mnie masz za dzisiejsze zdjęcia wielkiego buziaka... albo trzy ... :calus::calus::calus:

Muszę przyznać, że ja też się zakochałam w Falbanku, i ......w Twojej miłości do psiaków... nie wiem czy wchodzisz na FB, ale tam Cię wszyscy podziwiaja, pozdrawiają, i kochają za to co robisz dla Falbania :loveu:

NIe mogę napatrzeć się na tę przemianę wycofanego stojącego w kącie boksu pisaka, który nawet na ludzi nie chciał patrzeć... w tego maszerującego dzielnie (i na luźnej smyczce) dumnego pięknota... BRAWO KAROLA :multi:

A tej bidny ogonek jest zdezynfekowany??? Masz teraz poówd do odwiedzania Falbanka codziennie :evil_lol:

Posted

Oj, no to nam naprawdę niespodziankę zorbiłaś!Super! karolciu, i co? On sobie tak daje wetce wszystko robić bez cienia agresji i złości? I te zdjęcia ogonka z bliska? Bez niczego?
Nie, no rzeczywiście zwariowałaś dla falbanka, no rzeczywiście. Ale czy się dziwię? Nie!:)
Wielkie dzięki za tą strzałę Amorka!

Posted

Przecież się zakochałam to jak tu nie odwiedzać. ! ;) Tak zostało zdezynfekowane - obowiązkowo . .
Wchodzę na facebook - ale nie mam linka do Falbanka. . .to ja bym tak poprosiła ;D .

Historia Falbana to dla mnie jakiś mit ! ! Co się dzieje. . . .
Chciałam bym się podzielić na tysiące części - robić tak dla każdego - no ale jak to mówią - wszystkim pomóc się nie da - a tu Falbanka świat może się zmienić...
Boże . . gdybym ja miała warunki to odrazu z Dianą grzały by dupinkę u mnie. . . ehhhhhhhhh. .
No cóż. .

Posted

Pani doktor mówiła żebym Dianę wzięła hehe :evil_lol: - bo ona kocha tylko mnie tak - a do innych mały dystansik ;p a Falbanka normalnie obejrzała. . on nic jakby nic takiego się nie działo. . a przecież to pewnie go troszkę boli . zero agresji, potulny, grzeczny . . . . .

Posted

[quote name='Karolcia_ko5']Przecież się zakochałam to jak tu nie odwiedzać. ! ;) Tak zostało zdezynfekowane - obowiązkowo . .
Wchodzę na facebook - ale nie mam linka do Falbanka. . .to ja bym tak poprosiła ;D .

Historia Falbana to dla mnie jakiś mit ! ! Co się dzieje. . . .
Chciałam bym się podzielić na tysiące części - robić tak dla każdego - no ale jak to mówią - wszystkim pomóc się nie da - a tu Falbanka świat może się zmienić...
Boże . . gdybym ja miała warunki to odrazu z Dianą grzały by dupinkę u mnie. . . ehhhhhhhhh. .
No cóż. .

Ależ proszę bardzo Karolciu: http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=194309343922465

A propos warunków, masz na myśli mieszkaniowe czy finansowe? Bo deklaracje i tak zbieramy dla Falbania ;-)

Posted

Mieszkaniowe i finansowe . .
Bo mieszkam w bloku - mam amstaffkę, kota i króliczka. . i tak zwierzaki opanowały mój dom ! ;) No i Diana długi włos - łeee matko....... co to by było. .
A finansowe też - bo nie mam swoich dochodów - uczę się . .

Posted

A gdyby były fundusze, to znalazłabyś miejsce dla Falbanka jako tymczas? Mogłabyś go socjalizować, i pomagać szukać domu stałego, no i cieszyć się Jego obecnością ....

Posted

Hmm może tak . . za miesiąc kończe szkołę. . - teoretycznie będę mieć długie wakacje - choć nie wiadomo bo trzeba zdać maturę ;p Mam w głowie plany tymczasu, ale głęboko nad tym myślę ponieważ nie wiem czy pójdę do pracy na ten okres czy będę leniuchować..... nawet jeśli bym się udało . . to w okolicach października - moge wyjechać do Poznania - a co wtedy z piesiem, nie mam pewności, że coś się znajdzie do tej pory . . no oczywiście nie oddała bym go do schronu ! ! Ale gdzię by mieszkać musiał ....

KURDE . . no nie kuście tak ! ! ! ! Bo ja wariatka jestem !:D

Posted

Karolcia_ko5 napisał(a):
Hmm może tak . . za miesiąc kończe szkołę. . - teoretycznie będę mieć długie wakacje - choć nie wiadomo bo trzeba zdać maturę ;p Mam w głowie plany tymczasu, ale głęboko nad tym myślę ponieważ nie wiem czy pójdę do pracy na ten okres czy będę leniuchować..... nawet jeśli bym się udało . . to w okolicach października - moge wyjechać do Poznania - a co wtedy z piesiem, nie mam pewności, że coś się znajdzie do tej pory . . no oczywiście nie oddała bym go do schronu ! ! Ale gdzię by mieszkać musiał ....

KURDE . . no nie kuście tak ! ! ! ! Bo ja wariatka jestem !:D

Myśl Karolka, myśl...ja tylko pytam :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Przecież spać nie można przez te psiaki ! ! hehe . .
No ale co ja z nim potem zrobię . . . to nie takie proste jednak... i moja wariatka by go zamęczyła - młoda, bawić się chce ciągle ;p

Posted

martka1982 napisał(a):
dotarły wpłaty od Ewy J oraz Ani P z FB.
deklaracji stałych mamy ok.160zł, brakuje zatem 140zł. jestesmy za połową!!!
Cudowne wiadomości! Niebawem będziemy myśleć o transporcie? Jesli wczesniej uzbieramy, to może trzeba czegoś szukac jeszcze ? Bo szkoda byłoby każdego dnia wg mnie, jego zycia w schronisku. Może u ZuziM? Czytałam,że ma piękne tereny i tez dobrą opiekę.A może się mylę?

Posted

Normalnie ktoś podmienił psa:crazyeye:.
Pamiętam jak "daaaawno, daaaaawno temu":evil_lol: (no może nie całkiem, bo nie dawniej niż w 2008:evil_lol: bo wtedy trafiłam na dogo) wpadłam na wątek Falbania. Jakoś tak mi utkwił w serduchu i nie mogłam się pogodzić z tym, że on nie chce zaufać i woli ten swój świat. Zaglądałam jednak z nadzieją... I proszę - co tu się teraz wyprawia:cool3: Falban jednak zaufał i cieszy michę na spacerach :multi: