ULKA12 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 To niech będzie 300zł za miesiąc, ale powiem wam szczerze, że mam nadzieję, że on jednak do mnie nie przyjedzie, że wcześniej znajdzie DS:-) Quote
delfy2000 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Martka - tak Anie są dwie: Ania P. oferuje10 zł/m, a Ania S-K. 20zł/m Kazik - dzięki, ale to na razie wszystko z deklaracjami... czekam na dalsze akcje.... trzeba rozsyłać zaproszenia do ludzi na PW - każda z nas... A Martka jeszcze dodatkowo ma za zadanie powtarzać mantrę ;-) A Karolce należy się wileki szacun za poświęcenie i odwagę ( no i zdolności).... Quote
martka1982 Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 ULKA12 napisał(a):To niech będzie 300zł za miesiąc, ale powiem wam szczerze, że mam nadzieję, że on jednak do mnie nie przyjedzie, że wcześniej znajdzie DS:-) dziękujemy! wiemy już na czym stoimy:) Quote
maarit Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 No to ja też 10 zł ale zaznaczę, że kończy mi się umowa o pracę więc w razie... (odpukać), nie dam rady wpłacać bo kilka innych już mam. Więc ja tak ostrożnie. Albo powiedzmy że nie piszcie mnie na stałą tylko "raczej" stałą jednorazową ;) Quote
delfy2000 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Gonia13 napisał(a):No to ja też 10 zł ale zaznaczę, że kończy mi się umowa o pracę więc w razie... (odpukać), nie dam rady wpłacać bo kilka innych już mam. Więc ja tak ostrożnie. Albo powiedzmy że nie piszcie mnie na stałą tylko "raczej" stałą jednorazową ;) Gonia - doceniamy każdy dar serca - szczególnie od osób w takich sytuacjach jak Twoja - pięknie dziękujemy ;-) Martucha - jest następna deklaracja na FB - Ewa J. wysłała pieniążki, i taką kwotę deklaruje na każdy miesiąc ( nie wiem ile bo nie napisała na wydarzeniu) Quote
Karolcia_ko5 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Myślałyście, że dziś nie będzie wieści . . niu niu.. są, może troszkę smutniejsze. . Generalnie to ja się chyba zakochałam ! ! W takim chłopaszku o imieniu Falbanek ! Zwariowałam może też trochę. . . . heh. Dziś poprosiłam naszą panią weterynarz żeby mu pazurka ucięła bo się zrósł - biedak nikt go tak dokładnie nie oglądał, przy okazji obejrzeliśmy odbyt, dupeczkę, ogon . . . No i masz Ci los . . kilka dni temu z boxu wyleciał pies i trafił na Falbanka.... - ma niestety pamiątkę na ogonie, którą pani doktor kazała obserwować . . - takie zadanie domowe dostałam :) . Napewno będę kontrolować czy się goi itd..... bez obaw..... No i małe co nie co :D Tak to wygląda : Miałam mieć dla was niespodziankę w postaci filmów . . Ale moje baterie na starym aparacie były nie naładowane..... a ładowarka ich nie ładowała... No nie zgadujcie czemu ! hehehe - no bo trzeba było jeszcze przedłużkę podłączyć do prądu :D :D ale miałam ubaw.... następnym spacer mam nadzieję, się uda.. Quote
delfy2000 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 [quote name='Karolcia_ko5']Myślałyście, że dziś nie będzie wieści . . niu niu.. są, może troszkę smutniejsze. . Generalnie to ja się chyba zakochałam ! ! W takim chłopaszku o imieniu Falbanek ! Zwariowałam może też trochę. . . . heh. Dziś poprosiłam naszą panią weterynarz żeby mu pazurka ucięła bo się zrósł - biedak nikt go tak dokładnie nie oglądał, przy okazji obejrzeliśmy odbyt, dupeczkę, ogon . . . No i masz Ci los . . kilka dni temu z boxu wyleciał pies i trafił na Falbanka.... - ma niestety pamiątkę na ogonie, którą pani doktor kazała obserwować . . - takie zadanie domowe dostałam :) . Napewno będę kontrolować czy się goi itd..... bez obaw..... No i małe co nie co :D Tak to wygląda : Miałam mieć dla was niespodziankę w postaci filmów . . Ale moje baterie na starym aparacie były nie naładowane..... a ładowarka ich nie ładowała... No nie zgadujcie czemu ! hehehe - no bo trzeba było jeszcze przedłużkę podłączyć do prądu :D :D ale miałam ubaw.... następnym spacer mam nadzieję, się uda.. Karola - ale niespodziewajka..... Ode mnie masz za dzisiejsze zdjęcia wielkiego buziaka... albo trzy ... :calus::calus::calus: Muszę przyznać, że ja też się zakochałam w Falbanku, i ......w Twojej miłości do psiaków... nie wiem czy wchodzisz na FB, ale tam Cię wszyscy podziwiaja, pozdrawiają, i kochają za to co robisz dla Falbania :loveu: NIe mogę napatrzeć się na tę przemianę wycofanego stojącego w kącie boksu pisaka, który nawet na ludzi nie chciał patrzeć... w tego maszerującego dzielnie (i na luźnej smyczce) dumnego pięknota... BRAWO KAROLA :multi: A tej bidny ogonek jest zdezynfekowany??? Masz teraz poówd do odwiedzania Falbanka codziennie :evil_lol: Quote
kazik132 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Oj, no to nam naprawdę niespodziankę zorbiłaś!Super! karolciu, i co? On sobie tak daje wetce wszystko robić bez cienia agresji i złości? I te zdjęcia ogonka z bliska? Bez niczego? Nie, no rzeczywiście zwariowałaś dla falbanka, no rzeczywiście. Ale czy się dziwię? Nie!:) Wielkie dzięki za tą strzałę Amorka! Quote
Karolcia_ko5 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Przecież się zakochałam to jak tu nie odwiedzać. ! ;) Tak zostało zdezynfekowane - obowiązkowo . . Wchodzę na facebook - ale nie mam linka do Falbanka. . .to ja bym tak poprosiła ;D . Historia Falbana to dla mnie jakiś mit ! ! Co się dzieje. . . . Chciałam bym się podzielić na tysiące części - robić tak dla każdego - no ale jak to mówią - wszystkim pomóc się nie da - a tu Falbanka świat może się zmienić... Boże . . gdybym ja miała warunki to odrazu z Dianą grzały by dupinkę u mnie. . . ehhhhhhhhh. . No cóż. . Quote
Karolcia_ko5 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Pani doktor mówiła żebym Dianę wzięła hehe :evil_lol: - bo ona kocha tylko mnie tak - a do innych mały dystansik ;p a Falbanka normalnie obejrzała. . on nic jakby nic takiego się nie działo. . a przecież to pewnie go troszkę boli . zero agresji, potulny, grzeczny . . . . . Quote
delfy2000 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 [quote name='Karolcia_ko5']Przecież się zakochałam to jak tu nie odwiedzać. ! ;) Tak zostało zdezynfekowane - obowiązkowo . . Wchodzę na facebook - ale nie mam linka do Falbanka. . .to ja bym tak poprosiła ;D . Historia Falbana to dla mnie jakiś mit ! ! Co się dzieje. . . . Chciałam bym się podzielić na tysiące części - robić tak dla każdego - no ale jak to mówią - wszystkim pomóc się nie da - a tu Falbanka świat może się zmienić... Boże . . gdybym ja miała warunki to odrazu z Dianą grzały by dupinkę u mnie. . . ehhhhhhhhh. . No cóż. . Ależ proszę bardzo Karolciu: http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=194309343922465 A propos warunków, masz na myśli mieszkaniowe czy finansowe? Bo deklaracje i tak zbieramy dla Falbania ;-) Quote
Karolcia_ko5 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Mieszkaniowe i finansowe . . Bo mieszkam w bloku - mam amstaffkę, kota i króliczka. . i tak zwierzaki opanowały mój dom ! ;) No i Diana długi włos - łeee matko....... co to by było. . A finansowe też - bo nie mam swoich dochodów - uczę się . . Quote
Karolcia_ko5 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Dzięki za link. Już się zapisałam ;). . Quote
delfy2000 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 A gdyby były fundusze, to znalazłabyś miejsce dla Falbanka jako tymczas? Mogłabyś go socjalizować, i pomagać szukać domu stałego, no i cieszyć się Jego obecnością .... Quote
Karolcia_ko5 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Hmm może tak . . za miesiąc kończe szkołę. . - teoretycznie będę mieć długie wakacje - choć nie wiadomo bo trzeba zdać maturę ;p Mam w głowie plany tymczasu, ale głęboko nad tym myślę ponieważ nie wiem czy pójdę do pracy na ten okres czy będę leniuchować..... nawet jeśli bym się udało . . to w okolicach października - moge wyjechać do Poznania - a co wtedy z piesiem, nie mam pewności, że coś się znajdzie do tej pory . . no oczywiście nie oddała bym go do schronu ! ! Ale gdzię by mieszkać musiał .... KURDE . . no nie kuście tak ! ! ! ! Bo ja wariatka jestem !:D Quote
Karolcia_ko5 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/189835-Diana-7-letnia-suczka-w-typie-Kaukaza-po-operacji-guza-gruczołu-mlekowego.Pokochaj!/page2 A tak swoją drogą zajrzyjcie do mojej dziewczyny !. W końcu to nowa koleżanka Falbanka.. chyba przez jakiś czas będzie na nią skazany :evil_lol::evil_lol: Quote
delfy2000 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Karolcia_ko5 napisał(a):Hmm może tak . . za miesiąc kończe szkołę. . - teoretycznie będę mieć długie wakacje - choć nie wiadomo bo trzeba zdać maturę ;p Mam w głowie plany tymczasu, ale głęboko nad tym myślę ponieważ nie wiem czy pójdę do pracy na ten okres czy będę leniuchować..... nawet jeśli bym się udało . . to w okolicach października - moge wyjechać do Poznania - a co wtedy z piesiem, nie mam pewności, że coś się znajdzie do tej pory . . no oczywiście nie oddała bym go do schronu ! ! Ale gdzię by mieszkać musiał .... KURDE . . no nie kuście tak ! ! ! ! Bo ja wariatka jestem !:D Myśl Karolka, myśl...ja tylko pytam :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Karolcia_ko5 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Przecież spać nie można przez te psiaki ! ! hehe . . No ale co ja z nim potem zrobię . . . to nie takie proste jednak... i moja wariatka by go zamęczyła - młoda, bawić się chce ciągle ;p Quote
Olena84 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Ale wspaniale wiadomosci, wazne ze Falbanek zaczal wychodzic z kojca i sie troche rozruszal. Quote
martka1982 Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 dziękujemy za deklaracje. namówiłam również Kateczkę aby swoje 20zł przeznaczyła na Falbanka:) Quote
martka1982 Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 dotarły wpłaty od Ewy J oraz Ani P z FB. deklaracji stałych mamy ok.160zł, brakuje zatem 140zł. jestesmy za połową!!! Quote
kazik132 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 martka1982 napisał(a):dotarły wpłaty od Ewy J oraz Ani P z FB. deklaracji stałych mamy ok.160zł, brakuje zatem 140zł. jestesmy za połową!!!Cudowne wiadomości! Niebawem będziemy myśleć o transporcie? Jesli wczesniej uzbieramy, to może trzeba czegoś szukac jeszcze ? Bo szkoda byłoby każdego dnia wg mnie, jego zycia w schronisku. Może u ZuziM? Czytałam,że ma piękne tereny i tez dobrą opiekę.A może się mylę? Quote
maarit Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Normalnie ktoś podmienił psa:crazyeye:. Pamiętam jak "daaaawno, daaaaawno temu":evil_lol: (no może nie całkiem, bo nie dawniej niż w 2008:evil_lol: bo wtedy trafiłam na dogo) wpadłam na wątek Falbania. Jakoś tak mi utkwił w serduchu i nie mogłam się pogodzić z tym, że on nie chce zaufać i woli ten swój świat. Zaglądałam jednak z nadzieją... I proszę - co tu się teraz wyprawia:cool3: Falban jednak zaufał i cieszy michę na spacerach :multi: Quote
delfy2000 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Karolinko - odwiedzałaś dzisiaj Falbanka? Quote
Recommended Posts