Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ULKA12 napisał(a):
Mam tylko dwa kojce i jeden z nich będzie wolny dopiero pod koniec kwietnia, nie wiem czy to nie za późno jak dla Falbanka?

Ulu, jakby co, to rezerwuj kojec dla Falbanka! jeśli okaże się, że coś znajdziemy szybciej i będziemy miały na to fundusze, to damy znać. Jednak w świetle ostatnich wydarzeń na dogo z hotelikami, to sprawdzony hotelik, taki jak Twoj dośc trudno znaleźć. TZn ja nie znam za wiele!
Karolcia_ko5 napisał(a):
Za jakieś pół godzinki powinnam być u Falbanka.. pierwszy raz się nie mogę doczekać aż pojadę :D
To i my czekamy razem z Tobą niecierpliwie!teraz już na wieści!

Posted

Karolcia_ko5 napisał(a):
Za jakieś pół godzinki powinnam być u Falbanka.. pierwszy raz się nie mogę doczekać aż pojadę :D

Karolcia wszyscy czekamy w napięciu :)

Posted

koniec kwietnia!! to przeciez za miesiac a my nie mamy deklaracji. nie wiem czy sie nam uda uzbierac

bardzo bym chciala aby jechał. trzeba sie wziac do roboty bo nam miejsce kolo nosa przeleci

Posted

Dziewczyny zmieńce tytuł, opis i wszystko ! ! Zabierzmy go ze schroniska !
Nie rozczarowałam się dzisiaj nic, a nic.... co będę mówić jak on zareagował - same zobaczcie... Nie można okazać mu strachu.. wtedy dzieje się to :

Są tam zdjęcia ze mną, chciałam pokazać wam, że on nic nie robi jak go dotykam, przybliżam się, głaszcze... głaskałam go dziś wszędzie by sprawdzić jak reaguje, pod brzuszkiem, pyszczku, dupeczce.. on nic......
Był taki zadowolony...

Nie wiem jak wy, ale ja to widzę zadowolony pychol...

Tutaj z moją Dianą - będę brała je razem tak przy okazji :)

Posted

Mój Boże!JAki zadowolony pycholek! Na tych pierwszych zdjęciach widać tak ogromną tęsknotę za ręką człowieka!Calkiem inaczej go sobie do tej pory wyobrażałam!
Dobra! W takim razie zaklepujemy miejsce u Uli i szukamy. Jeśli znajdziemy coś szybciej w znanym nam miejscu, to damy znać. No i kwestia finansów!
W takim układzie deklaracje dla Falbanka potrzebne na JUŻ!
Ja kolejny raz piszę, że mogę coś wysłać na bazarek, gdyby któraś z was zechciała zrobić.
Czy dla Falbanka mamy już jakieś deklaracje?
Martka, Karola i reszta dziewczyn! Pora ruszać ze zmasowanym atakiem na forum, w poszukiwaniu deklaracji!
Ula, a mozesz nam napisać, jaki byłby miesięczny koszt kojca u Ciebie dla Falbanka?Musimy wiedzieć, jakiej kwoty szukamy, zeby wiedziec, co pisać w prośbach:)

Posted

Nie, no! Jeszcze raz spojrzałam na dwie pierwsze fotografie! Nie mogę! On mnie totalnie rozwalił na tych zdjęciach! Siedzę i wyję z wrażenia i wzruszenia!
Wszystkie zdjęcia są piękne, ale te dwa biją na łeb wg mnie wszystkie zdjęcia z wątku!:loveu:

Posted

tak, tak! bardzo prosimy o ogłoszenia. zmieniłam już co trzeba w pierwszym poście
kurcze my właściwie wcale nie mamy deklaracji

Ulka jak wejdziesz, to prosze napisz ile kosztuje u Ciebie miejscu w kojcu na miesiac, to wazne info gdy sie szuka deklarujacych:)

Posted

Jeśli nie będzie to przypadkowa osoba tylko taka co o psach wie i będzie odpowiedzialna i nie będzie postępować z Falbankiem jak ze zwykłym psem, a z psem po przejściach - jak dla mnie może jechać do DS ;)

Posted

Karolcia_ko5 napisał(a):

Karola - a zapisz Ty się na jakieś papiery dla pogramiaczy wycofanych Falbanków, bo talent zdecydowanie masz... to byś miała karierę - czy TY wiesz ilu psiakom i ludziom mogłabyś pomóc z takimi zdolnościami ???

To zdjęcie z uśmiechem mogłabym oglądać godzinami... Zaraz dodaję na FB... i zbieramy na dom....

Posted

Zdjęcia dodane... wiadomość do uczestników wysłana... i jest pierwsza deklaracja od Ani P. z FB na 10 zł miesięcznie ... Ja dodaję od siebie 20 zł miesięcznie... piszcie do ludzi na PW - to działa najlepiej ;-)

edit: Ania właśnie dodała 20 zł miesięcznie dla Falbanka...to już razem mamy 50 zł/m z FB (wliczając moje)....czyli razem z tą od Cleo z pierwszej - mamy jakieś 80 zł/m.... no chyba nieźle jak na trzy godziny... oby tak dalej...

Martka proszę powtarzać mantrę: "oczekujemy cudu i cuda nam się zdarzają" przynajmniej 3x dziennie....:)

Karola - aleś gwiazdą przez Falbanka się zrobiła na FB - wszyscy Cię podziwiają (oczywiście ja pierwsza); jak tak dalej pójdzie to niedługo pewnie będą oferty na pracę z psiakami ;-)

Martka - Aleksandra Ś. z FB przesłała do Ciebie listem poleconym 20 zł na Falbanka (inaczej nie mogła) - prosze potwierdź gdy dostaniesz ;-)

Posted

Mnie to się bardziej wydaję, że Falban miał zrobioną niezłą reklamę - "psa gryzącego"... i wszyscy się bali cokolwiek zrobić - tylko jak trzeba - szczepienie, odrobaczenie..
Pytałam byłego pracownika, który też różne psiaki wyciągał z dołów i nie miał niestety kontaktu z Falbankiem.............

Najważniejsze, żeby go wyciągnąć...
Jeszcze ta zadyszka, ja wiem, że się męczy szybciej, bo starszy i kuleje, ale może zrobić mu badania serduszka............. czy coś.........

Posted

Falbanek przesiedział dłuższy czas w kojcu, nie biegał, miał mało ruchu, więc i kondycja żadna. I wiek robi swoje.
Może mi się wydaje, ale mam wrażenie, że masy też nabrał. A badanie serca nie zaszkodzi.

Posted

i kolejne cudne wieści :)
deklaracje się przydadzą
a ile w końcu ten miesiąc kojca będzie kosztował? bo jakoś nie zauważyłam odp. na to pytanie :p

3mam kciuki - mam nadzieję, że ten miesiąc szybko zleci i Falbanek pożegna się ze schronem raz na zawsze :loveu:

Posted

delfy2000 napisał(a):
Zdjęcia dodane... wiadomość do uczestników wysłana... i jest pierwsza deklaracja od Ani P. z FB na 10 zł miesięcznie ... Ja dodaję od siebie 20 zł miesięcznie... piszcie do ludzi na PW - to działa najlepiej ;-)

edit: Ania właśnie dodała 20 zł miesięcznie dla Falbanka...to już razem mamy 50 zł/m z FB (wliczając moje)....czyli razem z tą od Cleo z pierwszej - mamy jakieś 80 zł/m.... no chyba nieźle jak na trzy godziny... oby tak dalej...

Martka - Aleksandra Ś. z FB przesłała do Ciebie listem poleconym 20 zł na Falbanka (inaczej nie mogła) - prosze potwierdź gdy dostaniesz ;-)

delfy, czyli są dwie różne Anie tak? jedna daje 20 a druga 10 zl stałej?

super:))

oczywiscie potwierdze jesli dostane

Posted

O matko!Sprawdziło się porzekadło mojej mamuśki:Chłop śpi a mu samo rośnie;)
Delfy, Ty chwalisz Karolcię i dobrze, bo jest za co, ale Ty nie gorsza jesteś!Ja smacznie śpię a Ty kasę zgarniasz po FB! Nie zdziwię się jak zaraz wpadniesz na wątek i napiszesz nam tutaj, że mamy kolejną deklarację;) Cuda? No proszę Cię! To cuda-dziwy!:) Bardzo się cieszę, i bardzo dziękuję!