kazik132 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 martka1982 napisał(a):dziewczyny czyli pisze w pierwszym poscie jak wyglada obecna sytuacja i trzeba szukac deklarujacych. ile bedzie kosztowal miesiac pobytu?Nie uzgadniałam tego jeszcze z Ulą. Ale pewnie tu wejdzie to może nam napisze.:) Quote
ULKA12 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Dzsiaj miałam akcję z Chanelką, psicą, która zginęła w październiku 2010 z DS a wcześniej była u mnie na tymczasie. Dzisiaj okazało się, że od listopada siedzi w schronisko, a schronisko powiadomione od początku, nawet jeden pracownik miał sprawdzac czy jej tam aby nie ma, dopiero teraz przypadkiem wyszło, że ona tam tyle siedzi. Co do ceny to może uzgodnimy to jak juz będzie bliżej terminu wyciągnięcia Falbanka ze schronu? Quote
kazik132 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 ULKA12 napisał(a):Dzsiaj miałam akcję z Chanelką, psicą, która zginęła w październiku 2010 z DS a wcześniej była u mnie na tymczasie. Dzisiaj okazało się, że od listopada siedzi w schronisko, a schronisko powiadomione od początku, nawet jeden pracownik miał sprawdzac czy jej tam aby nie ma, dopiero teraz przypadkiem wyszło, że ona tam tyle siedzi. Co do ceny to może uzgodnimy to jak juz będzie bliżej terminu wyciągnięcia Falbanka ze schronu?Oj, to cudownie,że się znalazła! To chyba wielka radość! A co na to DS? Poszła tam spowrotem? Quote
Olena84 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Oby Falbankowi sie powiodlo! Z Chanel to cudowna wiadomosc, ja juz stracilam nadzieje:(. Quote
ULKA12 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Dom stały przestał się nią interesować od razu jak zaginęła, ale fakt, że uciekła jakieś trzy dni po adopcji. Im to bym nawet pluszaka nie dała do adopcji. Quote
kazik132 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 ULKA12 napisał(a):Dom stały przestał się nią interesować od razu jak zaginęła, ale fakt, że uciekła jakieś trzy dni po adopcji. Im to bym nawet pluszaka nie dała do adopcji.:o O ludzie!Jak to przestali?To jakim cudem tam trafiła?Maskowali się pewnie ludzie, co? Gdzie teraz jest w takim razie? Ula,Chanel ma wątek na forum?Chętnie poczytam,żeby nie zasmiecać tutaj zanadto;) Quote
kazik132 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Falbaniu, do ciebie tez zaglądam! Jak zawsze z nadzieją, że nowy dzień może coś przyniesie dla Ciebie. Quote
martka1982 Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 myślę że powinniśmy się skupić na dt u Uli i po prostu już rozgłaszać wątek, do czerwca jakoś zejdzie.... Quote
kazik132 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 martka1982 napisał(a):myślę że powinniśmy się skupić na dt u Uli i po prostu już rozgłaszać wątek, do czerwca jakoś zejdzie.... Ja też dokładnie tak samo myślę. Jeśli po drodze stanie się cud, to będzie cudownie oczywiście, ale czas szybko leci więc potrzebujemy teraz deklaracji i budy dla Falbanka! Quote
delfy2000 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 A nasza cudowna Kasia W. z FB, która już zrobiła listę behawiorystów dla Falbanka, tym razem zasugerowała umieszczenie go na tablicy Wesołej Łapki... nawet tekst napisała: "Szukamy pomocy dla bardzo wycofanego psiaka, Falbanka - po latach stróżowania trafił do schroniska, gdzie nie ma możliwości mu pomóc. Uzbieramy pieniądze, gdyby tylko znalazł się ktoś chętny żeby z nim popracować, ew. przygarnąć choćby tymczasowo i zmienić jego nastawienie - kto podejmie to wyzwanie. Gdyby się udało, chłopak miałby szansę na nowy dom, bo na dzień dzisiejszy nikt się nim nie zainteresuje. BARDZO PROSIMY O JAKĄŚ POMOC, SUGESTIE, RADY..."... Już to wkleiłam na ich tablicę, a Kasia ma jescze zrobic to samo u swojego znajomego, ltSzukamy pomocy dla bardzo wycofanego psiaka, Falbanka - po latach stróżowania trafił do schroniska, gdzie nie ma możliwości mu pomóc. Uzbieramy pieniądze, gdyby tylko znalazł się ktoś chętny żeby z nim popracować, ew. przygarnąć choćby tymczasowo i zmienić jego nastawienie - kto podejmie to wyzwanie. Gdyby się udało, chłopak miałby szansę na nowy dom, bo na dzień dzisiejszy nikt się nim nie zainteresuje. BARDZO PROSIMY O JAKĄŚ POMOC, SUGESTIE, RADY..." Już to wkleiłam na ich tablicę, a Kasia ma to jeszcze umieścić u swojego znajomego, który pomaga zwierzakom... Dzięki Kasiula ;-) Quote
_Aga_ Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 martka1982 napisał(a):trzymam kciuki za odzew!:) Ja też :) :) Quote
Cleo2008 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 ULKA12 napisał(a):Dzsiaj miałam akcję z Chanelką, psicą, która zginęła w październiku 2010 z DS a wcześniej była u mnie na tymczasie. Dzisiaj okazało się, że od listopada siedzi w schronisko, a schronisko powiadomione od początku, nawet jeden pracownik miał sprawdzac czy jej tam aby nie ma, dopiero teraz przypadkiem wyszło, że ona tam tyle siedzi. Co do ceny to może uzgodnimy to jak juz będzie bliżej terminu wyciągnięcia Falbanka ze schronu? sqrw*** ny ci w schronisku od chanelki, no nie do wiary Quote
Agula99 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Jak DS mógł się przestać interesować swoim psem, a czy ktoś sprawdził ten dom??? I czy ktoś po adopcji odwiedził psinę??? Ludzie nie oddajmy z jednego miejsca w drugie ot tak psów, z jednej poniewierki w drugą, bo to nie ma sensu, albo dom jest sprawdzony albo się psa nie oddaje. Quote
Cleo2008 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Czyli jak najweicej deklaracji do czerwca? warto to napisac na FB ! Quote
ULKA12 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Agula99 napisał(a):Jak DS mógł się przestać interesować swoim psem, a czy ktoś sprawdził ten dom??? I czy ktoś po adopcji odwiedził psinę??? Ludzie nie oddajmy z jednego miejsca w drugie ot tak psów, z jednej poniewierki w drugą, bo to nie ma sensu, albo dom jest sprawdzony albo się psa nie oddaje. Dom był sprawdzany i wszystko wydawało by się OK,Chanel uciekła od nich juz drugiego dnia pobytu więc nie przywiązali się do niej za bardzo. A szczerze mówiąc ja nie odważyłabym się im oddać Chanel. Quote
kazik132 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 delfy2000 napisał(a):A nasza cudowna Kasia W. z FB, która już zrobiła listę behawiorystów dla Falbanka, tym razem zasugerowała umieszczenie go na tablicy Wesołej Łapki... nawet tekst napisała: "Szukamy pomocy dla bardzo wycofanego psiaka, Falbanka - po latach stróżowania trafił do schroniska, gdzie nie ma możliwości mu pomóc. Uzbieramy pieniądze, gdyby tylko znalazł się ktoś chętny żeby z nim popracować, ew. przygarnąć choćby tymczasowo i zmienić jego nastawienie - kto podejmie to wyzwanie. Gdyby się udało, chłopak miałby szansę na nowy dom, bo na dzień dzisiejszy nikt się nim nie zainteresuje. BARDZO PROSIMY O JAKĄŚ POMOC, SUGESTIE, RADY..."... Już to wkleiłam na ich tablicę, a Kasia ma jescze zrobic to samo u swojego znajomego, ltSzukamy pomocy dla bardzo wycofanego psiaka, Falbanka - po latach stróżowania trafił do schroniska, gdzie nie ma możliwości mu pomóc. Uzbieramy pieniądze, gdyby tylko znalazł się ktoś chętny żeby z nim popracować, ew. przygarnąć choćby tymczasowo i zmienić jego nastawienie - kto podejmie to wyzwanie. Gdyby się udało, chłopak miałby szansę na nowy dom, bo na dzień dzisiejszy nikt się nim nie zainteresuje. BARDZO PROSIMY O JAKĄŚ POMOC, SUGESTIE, RADY..." Już to wkleiłam na ich tablicę, a Kasia ma to jeszcze umieścić u swojego znajomego, który pomaga zwierzakom... Dzięki Kasiula ;-) Oj, to cudnie! Wielkie dzieki!Delfy, podziękuj Kasi od nas koniecznie:) Quote
martka1982 Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 Cleo2008 napisał(a):Czyli jak najweicej deklaracji do czerwca? warto to napisac na FB ! dokładnie tak! w chwili obecnej jest 40zł z wpłat jednorazowych Quote
Cleo2008 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 nie ma zadnych stalych deklaracji wogole???? daje od kwietnia do czerwca po 10 euro/mies (ok 38 zl), ale prosze mi przypomniec na poczatku kwietnia!!! Quote
martka1982 Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 [quote name='Cleo2008']nie ma zadnych stalych deklaracji wogole???? daje od kwietnia do czerwca po 10 euro/mies (ok 38 zl), ale prosze mi przypomniec na poczatku kwietnia!!! nie ma jesteś pierwsza:) dziękuję! Quote
martka1982 Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 wpłynęła wpłata jednorazowa od Ani z FB. dziękujemy! Quote
Cleo2008 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 zapisalam sobie w kalendarzu ! czekamy na dalszych zakochanych w falbanku, cioteczki, moze chociaz po 5 zl dla bidulka? Quote
Recommended Posts