Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziękuję za wpłatę lipcową od doroty1

do każdej z Was wysyłam info z nowym kontem, ponieważ nie jestem już w stanie dopłacać braków finansowych, dlatego Falbanek przechodzi pod opiekę finansową schroniska

była kierowniczka schroniska jest na dogo i rozlicza inne psy, więc w pierwszym wolnym poście swojego autorstwa może robić jego rozliczenie

wysłałam już do schroniska maila z informacją kto wpłaca na Falbanka ale i tak proszę się upewnić,że w tytule przelewu jest nick i imię psa
pani Ela już również została powiadomiona
a ja dziękuję Wam za dotychczasową współpracę i postaram się od czasu do czasu zajrzeć do niego

Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami w Polsce Oddział w Koninie

62-510 Konin, ul. Gajowa 7a

PKO BP 85 1020 2746 0000 3502 0017 0217

koniecznie w tytule z nickiem z dogo oraz imieniem psa

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

martka1982 napisał(a):
(...) a ja dziękuję Wam za dotychczasową współpracę i postaram się od czasu do czasu zajrzeć do niego

Marta zaglądaj bo nas tutaj i tak mało było :(

Posted

Wieści od Falbanka są jak miód na serce
Ma się bardzo dobrze, pani Ela go rozpieszcza, spędza z nim całe dnie, Falban bawi się jak szczeniak, wprost uwielbia zabawę z człowiekiem.
Niestety odeszła jego towarzyszka, mała sunia, którą zabrał nowotwór i pani Ela mówi,że widzi po nim,że brakuje mu jej. Gdy ona żyła chodzili na dłuższe spacery, bo Falban małpował trochę za nią i szedł tam gdzie ona, a teraz wychodzi, trochę się poszwęda i jak widzi,że nic ciekawego się nie dzieje to woli wrócić do domu niż np poleżeć sobie w słońcu, więc pani Ela mówi,że to domator. Na szczęście z łapkami również wszystko w porządku

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Pani Ela jest zdruzgotana, Falbanek już nie chodził, miał przykurcze w tylnych łapkach, a pani Ela go nosiła. Dziś u weta została podjęta decyzja o eutanazji. Podziękowałam jej za serce i opiekę nad nim. Ona jest cudowną osobą, bardzo wrażliwą i czułą - to był najwspanialszy dom dla Falbanka, jaki można sobie było wymarzyć. Falbanku, pani Ela wynagrodziła Ci całe zło, którego doświadczyłeś kiedyś, a teraz odpoczywaj
[*]
[*]
[*]

Posted

Falbanku :(

To kiedyś musiało nastąpić :( Cieszę się, że Falbanek miał szansę poznać czym jest prawdziwy dom.
Dziękuje Wam za to, że go wyciągnęłyście ze schroniska.

Posted

Bardzo dziękuje wszystkim osobom, które wspierały Falbanka zarówno finansowo jak i duchowo.
To dzięki Wam - darczyńcom mógł opuścić schronisko i cieszyć się życiem. Wielkie dzięki dla Was!

Posted

martka1982 napisał(a):
Bardzo dziękuje wszystkim osobom, które wspierały Falbanka zarówno finansowo jak i duchowo.
To dzięki Wam - darczyńcom mógł opuścić schronisko i cieszyć się życiem. Wielkie dzięki dla Was!

I dla Ciebie , że mu to umożliwiłaś...
On teraz jest szczęśliwy i zdrowy...