Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Świetnie, dzięki :lol:.
Można by jedynie dodać na końcu to słówko "Polecam się". To mnie tak rozbawiło że przez chwilę myślałm sama żeby ją wziąć chociaż nie mam warunków odpowiednich ;)

• Replies 405
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jest, Gosiu a wiec tak, zrób tam zeby pokazywalo Ci od najmniejszej kwoty, Żaba jest chyba 43 a potem wejdz na 2gą stronę i zobaczysz, że te wyróżnione od tych niewyróżnionych sa odzielone linią (te proporcje moga ulec zmienie bo moze ktos teraz dodaje aukcje) aha, wpisałam w wyszukiwarce "Owczarek Niemiecki"

Posted

[quote name='maggiejan']Aleksandro, a co to znaczy wyróżniona? Ja myślałam że jakoś szczególnie odróżnia się od innych, np. to żółte tło...

Dopiero odczytalam... "wyróżnienie" to znaczy ze po wpisaniu "hasła" w wyszukiwarce dana aukcja pojawia sie gdzies na poczatku np. 200stron, bo np. rzadko kto da rade tyle przejrzec, a wyroznienie daje tak jakby lepsze miejsce..

Zreszta definicja jest na stronie:

Wyróżnienie
Więcej informacjiTak Twój przedmiot będzie zawsze widoczny na początku listy przedmiotów w swojej kategorii i w wynikach wyszukiwania.
Opłata 12,00 zł. Nie podlega zwrotowi.

Posted

W opisie Żabci jest takie stwierdzenie, że lubi porozmawiać z pracownikami schroniska i jak ktoś przychodzi to mu opowiada, co się w tym czasie działo. Chciałabym wiedzieć, czy to oznacza, że jest bardzo szczekliwa, czy to ma JEDYNIE jak ktoś zawita do schronu??

Ważne.

Posted

[quote name='Koperek']lubi porozmawiać z pracownikami schroniska i jak ktoś przychodzi to mu opowiada, co się w tym czasie działo. JEDYNIE jak ktoś zawita do schronu

JEDYNIE jak ktoś zawita do schronu;)

Posted

ponowilam allegeo, problem w tym, ze mimo maili i rozmowy maggiejan z wolontariuszem ponad miesiac temu, do dzis nie dostalysmy zadnego zdjęcia!
A przydaloby sie bo te na aukcji nie są najlepsze, a zawsze to kogoś moglaby Żabcia zauroczyć...

Czy ktos wie co z tym zrobić?