Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 405
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PS. kochani czemu nie zmienicie opisu, wątek od sierpnia a tylko ósma strona :( ?? Napiszcie cos o tym, ze musi miec dom na zime bo nie wiadomo jak to bedzie (ubierzcie to w slowa) bo dogomaniacy musza zaczac tu wchodzić !!!!

JA weszłam tu przez banner, ale dlatego, że nie bylam pewna skrótu DON :oops: bo w nim jest tylko SOS a przy tylu bidach na dogo niestety taka jest prawda, ze wchodzi sie na tytul po ktorym sie mysli ze najbardziej psiak wymaga domu- tutaj wiem to dopiero po przesledzeniu wątku- z tąd moja nieśmiala prośba o zmiane tytulu.

Posted

Widzę, ze Natussiaa (zalożycielka postu) była dzisiaj o 16 tej na dogo ale mi nie odpisala :shake: na PM, a chcialam zalożyć suni allegro... Ale ponieważ wątek się urwał, nie wiem co napisać.

Odezwijcie się, bo nie wiemy co z suńką :(

Posted

AleksandraJ- jeżeli tylko masz możliwość zrobienia małej allegro to nie czekaj!!! Gdyby nie było jej w schronie to na pewno Natussiaa by napisała!

Goska Wam coś pokazać to potem trzeba odpokutować:shake: Uwierz mi, że gdybym miala więcej czasu... Teraz to się skicham!

Posted

[quote name='AleksandraJ']Podnoszę Żabcie, ktora nie moze być na zimę w schronisku :(!!!!!
Teraz to już nie ważne, że nie może być na zimę- teraz najważniejsze, że ŻABCIA już W OGÓLE NIE MA CZASU CZEKAĆ! Za dużo latek za sobą i może to się szybciej skończyć tragicznie niż wszyscy zakładamy!:shake:

Posted

[quote name='Natussiaa']Żabcia nadal w schronisku..:-(
Od dzisiaj będę bardzo mało na dogo..:shake:
Ale jakby się cokolwiek w sytuacji ŻABCI zmieniło to daj mi proszę znać Natussiaa: 605095144!

Posted

AleksandraJ napisał(a):
Co sie dzieje, że do Żabci nikt nie zagląda??

Dogomania juz "postawila na Zabci krzyzyk" :-(:-(
Ja niestety nie znam nikogo w Polsce kto moglby jej dac dom:-(

Posted

mala002, przykre to jest, bardzo...

Jak sie juz zajmuje jakimś psem to jak to powiedziala mądrze pewna osoba, trzeba to robić do końca... co do Żabci to gdyby wchodzilo tu wiecej ludzi można by bylo coś myśleć, a tak?

Posted

Na dogo można jedynie znaleźć dla psa tymczas, bo o dom stały tutaj jest bardzo trudno, wszyscy zapsieni.

Może ktoś by zrobił Żabci allegro wyróżnione? Jaki to byłby koszt i czy można zapłacić sms-em?