AleksandraJ Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Czemu tu tak cicho? Dopiero tu trafilam ale widze, ze sie watek Żabuni urwał? :( Quote
AleksandraJ Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 PS. kochani czemu nie zmienicie opisu, wątek od sierpnia a tylko ósma strona :( ?? Napiszcie cos o tym, ze musi miec dom na zime bo nie wiadomo jak to bedzie (ubierzcie to w slowa) bo dogomaniacy musza zaczac tu wchodzić !!!! JA weszłam tu przez banner, ale dlatego, że nie bylam pewna skrótu DON :oops: bo w nim jest tylko SOS a przy tylu bidach na dogo niestety taka jest prawda, ze wchodzi sie na tytul po ktorym sie mysli ze najbardziej psiak wymaga domu- tutaj wiem to dopiero po przesledzeniu wątku- z tąd moja nieśmiala prośba o zmiane tytulu. Quote
AleksandraJ Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 ON-ka pilnie szuka domku (?) prosimy ON-ko maniaków o pomoc!!! Quote
maggiejan Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Może dacie w tytule imię Żabci, żeby się wyróżniała jakoś spośród innych ON-ków...? Quote
AleksandraJ Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Widzę, ze Natussiaa (zalożycielka postu) była dzisiaj o 16 tej na dogo ale mi nie odpisala :shake: na PM, a chcialam zalożyć suni allegro... Ale ponieważ wątek się urwał, nie wiem co napisać. Odezwijcie się, bo nie wiemy co z suńką :( Quote
Koperek Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 AleksandraJ- jeżeli tylko masz możliwość zrobienia małej allegro to nie czekaj!!! Gdyby nie było jej w schronie to na pewno Natussiaa by napisała! Goska Wam coś pokazać to potem trzeba odpokutować:shake: Uwierz mi, że gdybym miala więcej czasu... Teraz to się skicham! Quote
AleksandraJ Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Koperku a gdzie Żabcia przebywa?? w jakim mieście... Quote
AleksandraJ Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 DON-ka juz na allegro: Owczarek Niemiecki Długowłosy- pilnie DOM!!! (492234203) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Koperek Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 AleksandraJ napisał(a):Koperku a gdzie Żabcia przebywa?? w jakim mieście... ŻABCIA jest w schronisku w Koninie. schroniskokonin@poczta.onet.pl tel. /63/ 243-80-38. Quote
Koperek Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='AleksandraJ']Podnoszę Żabcie, ktora nie moze być na zimę w schronisku :(!!!!! Teraz to już nie ważne, że nie może być na zimę- teraz najważniejsze, że ŻABCIA już W OGÓLE NIE MA CZASU CZEKAĆ! Za dużo latek za sobą i może to się szybciej skończyć tragicznie niż wszyscy zakładamy!:shake: Quote
AleksandraJ Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Podnoszę Żabcie, ktora nie moze być na zimę w schronisku :(!!!!! I ponawiam prosbe do autorki postu o zmienienie tutułu, aby wykazać, że Żaba musi mieć pilnie dom, tu się liczy czas!!! Quote
Natussiaa Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Żabcia nadal w schronisku..:-( Od dzisiaj będę bardzo mało na dogo..:shake: Quote
Natussiaa Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 AleksandraJ Wielki Dzięki za allegro;) Quote
Koperek Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Natussiaa']Żabcia nadal w schronisku..:-( Od dzisiaj będę bardzo mało na dogo..:shake: Ale jakby się cokolwiek w sytuacji ŻABCI zmieniło to daj mi proszę znać Natussiaa: 605095144! Quote
1doberman Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Podnoszę Żabcię i proszę o domek dla niej, zima juz przyszła a psinka nadal w schronie. Czy jest jakieś zainteresowanie na ogłoszenie z allegro? Quote
mala002 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='AleksandraJ']DON-ka juz na allegro: Owczarek Niemiecki Długowłosy- pilnie DOM!!! (492234203) - Aukcje internetowe Allegro ...:Rose::Rose: Quote
AleksandraJ Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Co sie dzieje, że do Żabci nikt nie zagląda?? JAk można się dowiedzieć czy ktoś się odzywał na ogłoszenie? niestety chyba nikogo tu nie ma, kto by mial wieści z pierwszej ręki :( Quote
Natussiaa Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 na razie nie ma żadnego odezwu w sprawie Żabci..:-( Quote
mala002 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 AleksandraJ napisał(a):Co sie dzieje, że do Żabci nikt nie zagląda?? Dogomania juz "postawila na Zabci krzyzyk" :-(:-( Ja niestety nie znam nikogo w Polsce kto moglby jej dac dom:-( Quote
AleksandraJ Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 mala002, przykre to jest, bardzo... Jak sie juz zajmuje jakimś psem to jak to powiedziala mądrze pewna osoba, trzeba to robić do końca... co do Żabci to gdyby wchodzilo tu wiecej ludzi można by bylo coś myśleć, a tak? Quote
maggiejan Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Na dogo można jedynie znaleźć dla psa tymczas, bo o dom stały tutaj jest bardzo trudno, wszyscy zapsieni. Może ktoś by zrobił Żabci allegro wyróżnione? Jaki to byłby koszt i czy można zapłacić sms-em? Quote
Natussiaa Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Wieczorem porobie Zabci więcej ogłoszeń.. Niestety teraz ciężko o domek dla psa a co dopiero dla staruszka...:shake: Quote
AleksandraJ Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Grunt zeby watek nie umieral!!!na allegro obejrzalo ja 250osob i nic ale moze jeszcze zajrzy JEJ czlowiek :( Wieczorem zobacze ile kosztuje wyróznienie, chyba 2zl czy 4... Quote
Recommended Posts