ewa36 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Skoro tak, to ok. Galacan darling też wpłynie na poprawę kondycji stawów, choć nie jest tak aktywnym preparatem jak Fast. Możemy zrobić zrzutkę dla Żaby na Gelacan Fast dokładam się kto dołączy ? :lol: Quote
ewa36 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Halo, halo ! Akcja ściepka na Gelacan Fast dla Żaby :loveu: Co tu taka cisza ? :mad: Quote
ewa36 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Martko kochna pw na dodo szwankują (na watku Boni pytano czemu nie odpowiadam na pw a tymczasem dawno już to zrobiłam) - sprawa załatwiona :loveu::cool3: Quote
ewa36 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Martko, jutro przelewam 100, - dla Żaby. Zdrowiej malutka ! Quote
martka1982 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 O rany! Dzięki Ewa! Nie spodziewałam się,że to będzie aż taka kwota!:) Jak już wiesz zamówiłam gelacan fast dzisiaj rano. Jak już dojdzie i Żaba dostanie pierwszą dawkę, to dam znać:) Quote
ewa36 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Nie dziękuj bo odbierasz mi bilet do nieba :diabloti: , albowiem dawno temu powiedziano, że kto odebrał swoje zasługi na ziemi, nie otrzyma ich w Niebie :evil_lol: Żaba może na mnie liczyć :cool3: Quote
Koperek Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 ŻABENCJA się pokazuje i WSPARCIA POSZUKUJE! Kto jeszcze może wspomóc?? KTO DA DOMEK NA DOŻYCIE?? Quote
ewa36 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Dziewczyny pamiętajcie, że Galacan Fast trzeba przed podaniem dokładnie najpierw rozprowadzić w wodzie tak, aby nie została ani jedna pomarańczowa granulka - bo sparzy psa w język !!!!!!!!!!!!!!!!! I najlepiej wymieszać z pasztetem świńskim żeby zabić intensywany zapach i smak Gelacanu - polecam firmy Pikok, tanie i duże - ok. 2 zł. puszka jeśli dobrze pamiętam 300 gram Quote
martka1982 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Ci co będą to jej podawać na pewno zapoznają się z "instrukcją obsługi". Mam nadzieję,że zapach tego nie zniechęci Żabę. Quote
ewa36 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Martka miej na to oko zeby Żabie pycha nie poparzyć Fast jest bardzo skuteczny ale wymaga podawania tak jak pisałam Głaski dla ŻAby :loveu: Quote
martka1982 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Ewa mnie nie ma w schronisku codziennie,(jestem tylko wolontariuszką) a jak jestem to w czasie gdy Żaba jest już po jedzeniu, więc nie mam możliwości wglądu jak to się odbywa. Mam nadzieję,że w ulotce, która przyszła z gelacanem, jest to dokładnie napisane. Quote
ewa36 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Na pewno jest to opisane ale jak będziesz Martko u Zaby to koniecznie szepnij komu trzeba :-o Upierdliwa jestem ale znam ten preparta i pod katem skuteczności i pod katem właściwości i podawania Quote
martka1982 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 ewa36 napisał(a):Na pewno jest to opisane ale jak będziesz Martko u Zaby to koniecznie szepnij komu trzeba :-o Upierdliwa jestem ale znam ten preparta i pod katem skuteczności i pod katem właściwości i podawania Szepnęłam - wiedzą, że trzeba dokładnie wymieszać z wodą:) Quote
ewa36 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Żabeczko kudłatko kochana jak ci wchodzi fast ? Łapki przestaną po tym tak bardzo boleć :loveu: i stawy będą silniejsze :loveu: Quote
ewa36 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Ciotki zapomniałam ppowiedzieć że Żabie bardzo posłuży preparat VMP firmy Pficer - baaardo dobra rzecz. Koszt ok. 130 zł. (niestety) opakowanie 50 tabletek. Możemy zrobić kolejną ściepkę dla Żaby :lol: Quote
Koperek Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 ewa36 napisał(a):Ciotki zapomniałam ppowiedzieć że Żabie bardzo posłuży preparat VMP firmy Pficer - baaardo dobra rzecz. Koszt ok. 130 zł. (niestety) opakowanie 50 tabletek. Możemy zrobić kolejną ściepkę dla Żaby :lol: A na co jest ten z kolei?? No i czy nie za dużo, jak na jeden organizm tej tablicy mendelejewa? :evil_lol: Quote
ewa36 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Nie za dużko koperku, nie za dużo. Gelacan Fast uzupełnia niedobory kostniny i przyspiesza produkcję mazi w kaletkach stawowych. Jest świetny przy dysplazjach , zwyrodnieniach i zapaleniach stawów, jakie nękają Żabę. To w zasadzie paralek. No i działa silnie przeciwzapalnie. Natomiast VMP to skrót - pierwsze litary od pełnej nazwy, czyli witaminy, minerały i proteiny. To cudowny środek witaminowy i wzmacniający dla psów. Można podawać razem z Fastem tak 2-3 razy w tygodniu. Byłoby idealnie. Ja tak robię z mioimi kundlami i za weterynarzy już nie płacę :cool3: Quote
ewa36 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Dobrze przynajmniej, że Żaba jest w schronie o ludzkim obliczu. Tak mi jej szkoda. Quote
ewa36 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Żaba w górę biedactwo kochane :multi: Czy znajdziesz jeszcze domek :-( Quote
ewa36 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Znów same na placu boju ciotki wywiało :shake: W górę Żabcia :multi: Quote
martka1982 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Żaba wcina Fast razem z puszką karmy i nie wybrzydza. Ma jednak biegunkę - nie wiem czy fast się do niej przyczynia czy też nie. Jeśli chodzi o poruszanie się, to na razie nie zaobserwowaliśmy poprawy. Quote
Recommended Posts