C&B Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Dwa tygodnie temu odszedł mój skarb... Zwyczajny kundelek... Miał jakieś 4 , 5 roku... Nie mieszkał ze mną lecz z moją babcią... Jakieś okrutne psy go zagryzły...:-(:-(:-(:-(:-(Bardzo tęsknie za moim skarbem... Nie było lepszego psa od niego w merdaniu ogonem , obszczekiwaniu krów... Był taki kochany... Nigdy nie zapomniany... [CENTER]Z toba chwilę płyneły dłużej Często chowałeś się w chatce kurzej Tyle razem przeżyliśmy Przyjaciółmi byliśmy... Wiem , że jeszcze się spotkamy I z badolem poganiamy Arni bądź szczęśliwy tam Jeszcze kiedyś patyka ci dam... [LEFT]Wierszy to ja pięknych nie piszę... Ale tak bardzo chciałabym przytulić mojego kochanego pieska... Te piękne chwile....Arni czekaj na mnie za TM ;(;(;(;(;(;(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( (*) [/LEFT] [/CENTER] Quote
izulka Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Napewno mój Avisek za TM zaopiekował się Arnim. I tam są szczęśliwe wolne od bólu z miskami pełnymi smakołyków i pewnie mają domek z kominkiem.... A my kiedyś dołączymy do nich i już zawsze będziemy razem! Łączę się z Tobą w bólu Iza Quote
C&B Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Dzięki . Arni napewno jest tam szczęsliwy i może znalazł wymażony patyk gruby i duży :) Avisku (*) Quote
izulka Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 O tak napewno! Avisek też ciągnął zawsze ogromny patyk za sobą. Musimy wierzyć że nasze pociechy sa tam szczesliwe a my kiedyś dołączymy do nich. Trzymaj się Iza Quote
C&B Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 :) Arni był mały , ale silny. Umiał parko kilowy badol zaciągnąć :) Quote
C&B Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Od śmierci Arniego już sporo mineło , ale ból nie...:-(:-(:-(:-(:placz::placz::placz: Quote
C&B Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Arni nie był psem bez wad... Ale był jedynym psem z którym spedziłam tak trudne dla mnie chwile... Mój kochany Arni .... Zawsze pozostaniesz w moim rozdartym serduszku:placz::placz: Quote
***Paulina*** Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Nam też jest bardzo przykro z powodu Arni'ego:-( Nawet nie wiem co napisać... Jak ty to pięknie napisałaś w pierwszym poście... Aż mi się łza w oku zakręciła...:-( Quote
C&B Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Dzięki...:-( Kochany...Wiem , że już nie wrócisz , ale zawsze będziesz grał swoją serenadę w moim sercu..O czym mówię wiem tylko ja i Ty... Quote
Recommended Posts