bonusowa Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Witam właścicieli DN! Znalazłam to na Allegro: [ciach] Czy są brązowe DN? A poza tym po kiego ten koleś pokazuje szczylki w postawie wystawowej :crazyeye: A ten merlak to jak wyżeł prezentowany :lol: Quote
czarna_hancza Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Brązowy to pewno żółty... :mad: A poza wystawowa pewno podpatrzona na stronach roznych hodowli...tylko trzeba jeszcze wiedziec jaką rase się wystawia :mad::mad: Quote
blacky Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 O ile się nie mylę to arlekiny występują tylko u dogów niemieckich lub ich mieszańców, więc raczej o pomyłce ras nie może być mowy :razz: Quote
moon_light Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 blacky napisał(a):O ile się nie mylę to arlekiny występują tylko u dogów niemieckich lub ich mieszańców, więc raczej o pomyłce ras nie może być mowy :razz: a dalmatynczyk :eviltong:? Quote
czarna_hancza Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 o pomyłce rasy nie...ale o pomyłce pozy wystawowej owszem :p Quote
blacky Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 moon_light napisał(a):a dalmatynczyk :eviltong:? To nie te geny są odpowiedzialne za maść arlekina i dalmatyńczyka ;) czarna_hancza napisał(a):o pomyłce rasy nie...ale o pomyłce pozy wystawowej owszem :p E tam, czepiasz się :eviltong: Mi się poza podoba :p Quote
moon_light Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 blacky napisał(a):To nie te geny są odpowiedzialne za maść arlekina i dalmatyńczyka ;) Mi tłumaczyć nie musisz :P . Myslę że pseudohodowcy myślą inaczej :evil_lol: Quote
blacky Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 moon_light napisał(a):Mi tłumaczyć nie musisz :P . Myslę że pseudohodowcy myślą inaczej :evil_lol: No cóż, jakby nie patrzeć niektóre dogi łudzaco przypominają maść dalmatyńczyka :cool1: A pseudohodowcy to pewnie o genach w ogóle nie myśla :eviltong: Quote
czarna_hancza Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 blacky napisał(a): E tam, czepiasz się :eviltong: Mi się poza podoba :p Wiem ze sie czepiam...wszyscy mi to mowia :evil_lol: A Dalmatynczyk ze czarno bialy to nie znaczy ze taki sam... one sa w kropki...a arlekiny w łaty :cool3: (przeważnie... :razz: ) Quote
blacky Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 czarna_hancza napisał(a): A Dalmatynczyk ze czarno bialy to nie znaczy ze taki sam... one sa w kropki...a arlekiny w łaty :cool3: (przeważnie... :razz: ) Ale świetnie by było jakby arlekiny miały takie samo białe tło jak dalmatyńczki :lol: Quote
Recommended Posts