Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ale ja nie jestem obiektywna poniewaz w moim odczuciu moj Kanemo jest najpiekniejszy:loveu:(nie ujmujac urody waszych akitek) i jak najbardziej proporcjonalny ,choc wiem ze ludzie ktorzy utuczyli swoje psiaki tez tego nie zauwazaja:oops:

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witam wszystkich nowych akitomaniaków :)
Chciałam dodać swoje 5 groszy apropos karmienia. Ja przeszłam na barf i kazdemu polecam to samo. Dajuś czuje się 100 razy lepiej niż na suchej karmie, ma energię, biega, bawi się. Nowym forumowiczom (i starym też)zalecam przeczytanie wątków barfowych na żywieniu albo zapisanie się na listę dyskusyjną na yahoo. Tam znajdują się odpowiedzi na wszystkie pytania dręczące początkujacych barfowców. A co do suchych karm i sławnego już bilansu ;) to się nie wypowiem. Zdrowy rozsądek podpowiada że psów nie wymyślono razem z chrupkami. A i życie psów uległo znacznemu skróceniu odkąd ludzie zaczeli karmić suchym. kocham mojego psa i cghcę dla niego tego co najlepsze :). I tym sie kieruję.

Posted

A propos barfowania to mimo wielkich checi czasem do surowizn dodawalam kaszy gryczanej ,bo Kanemo baardzo lubi i jest zdrowa ,niestety za moje grzeszki i niesluchanie Kasi ktora sugerowala mi barf zaplacil zdrowiem MOJ KOCHANY Kanemo:shake: i teraz biegniemy do weta bo jakies pryszcze muwyskoczyly najpierw na brzuszku ,a teraz na nozkach takie jakby cos go ugryzlo i ze strupkami i zeskrobinki trzeba zbadac zeby byc na 100% pewnym ze to alergia a nie jakies inne chorobsko.:roll:

Posted

O kurcze... wspolczuje :roll:
Ciekawe od czego mu sie to porobilo. Jak sie czegos dowiesz to koniecznie napisz.

Zdrowka przede wszystkim :)

Posted

Wypytalam babcie-Kasie czym karmila psiaki i oczywiscie barf na pelny etet a ja od siebie udoskonalilam smak barfowego papu i dodalam kaszy gryczanej ,wiec prawie na 99% to jest to no chyba ze na cos w powietrzu a tego samego powietrza nie mamy:shake: "babcia" Kasia - Czestochowa Alina&Kanemo-Grecja -moze dlatego ze klimat zmienil? sama nie wiem tak czy inaczej wet prawde nam powie:cool1: