Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tez na to patrzylam - Takinka ponad setke, mala 30-40 odwiedzin :( Tylko nie mam pojecia jak ja reklamowac! Z ksztaltu to ona troche do Anatolijana podobna, ale inne cechy nie bardzo. No i ogolnie - fizycznie strozujacy, psychicznie retriver ;) I jaka rase tu wymyslic?
KWL! Ty masz chyba najwieksza z nas wiedze o duzych owczarach - czy ona Ci czegos nie przypomina?

Posted

Tez ja podrzucam! Ktos ma pomysl "jaka to rasa"?! Cholercia, ona szlachetniej wyglada niz Takinka, a o nia juz 2 pytania byly bo... nowofunland! No i bernenczyk w dodatku - o 2 rasy mozna pytac :( Nie ma to jak wielorasowiec ;)

Posted

Przepraszam, ze dopiero teraz, ale cala operacja zabrala mi prawie 6 h.
Udalo sie sunie umiescic w przytulisku w fundacji emir.
Dzis jeszcze bedzie zaszczepiona. Jak wyjezdzalysmy stamtad z AniaW to byla juz zupelnie zadomowiona w szpitaliku.
Sunia jest bezpieczna. Bedzie wysterylizowana po cieczce.
Czyli szuka domu, wydana bedzie po sterylce :)
Zmienic musze tytul watku.
To jest naprawde przeMiluśka dziewczyna. Podroz zniosla bohatersko, choc przebijalysmy sie przez cala Warszawe w godzinach popoludniowych. Dla czlowieka zrobi wiele - wsiadzie do samochodu, choc na miekkich lapach i przejdzie miedzy plotami pelnymi szczekajacych psow, choc najchetniej wpelzlaby pod samochod.

Posted

Mala bezpieczna. Fundacyjnie zmienila imie na Wierna :) Dobrze sie zaadaptowala, nie stwarza problemow, zaczyna sie bawic z innymi.
Trzeba ja wysterylizowac. A potem oddac kochajacemu czlowiekowi - starannie szukamy domu na "za 3 tygodnie"!

Posted

Bardzo ładne imię :)

Część psów nie odnajduję się w warunkach schroniskowych ale widać że ona jak już weszła w towarzystwo to była rozluźniona i radosna.

KOMU BARDZO RADOSNY, KOCHANY I WIERNY PIES..przperaszam SUKA ;)