Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A może trzeba było zapytać się czym i jak jest karmiony.

Stosowane w umiarze mogłyby być to niezłe rady dla wszystkich

:roll: TADKÓW NIEJADKÓW

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja dziwie sie,ze ten pies tak sie dal.Z tych huskych,ktore znam zaden nie je tyle ile mu sie da tylko tyle ile chce.I chyba raczej nie chca duzo.

Ach jak ja nie lubie ludzi,ktorym wydaje sie,ze psy stale chca jesc i okazuja im swoja milosc karmiac je. :evil: :fist: :agrue:

Posted

Straszne!! :cry:

Moja teściowa miała takiego jamnika. Karmiony był ilościami ONa, albo większymi.

Niestety wiele osób jest takich, że nie widzą swojej tuszy (lub nie chcą widzieć) i podświadomie dążą do tego aby ich otoczenie też to olewało i przyjmowało jako coś normalnego. Niestety psy takich ludzi skazane są z góry na los podobny do losu ich właścicieli. Cóż.... :evil:

Posted

Taaa... A potem przychodzą do weta z płaczem i pytaniem: "Co jest mojemu pieskowi? Przecież on ma dopiero 5 lat! :o "

A pies prawdopodobnie ma zniszczoną wątrobę i serce na wykończeniu :x

Szlag mnie trafia jak pomyśle jacy ludzie są bezmyślni i oni są władcami świata? Hehe... :x :evil:

:drinking:

Posted

Ice jest jedna rzecz jaka mozemy zrobic.Nie zmienimy wprawdzie wszystkich ludzi,ale na poczatek dobrze jesli swoich psow nie doprowadzimy do takiego stanu. Moze ludzie patrzac na nasze piekne wybiegane szczuple psy beda nam zazdroscic i skloni ich to do jakichs refleksji. :wink:

Posted

ELO!!!

Ice jest jedna rzecz jaka mozemy zrobic.Nie zmienimy wprawdzie wszystkich ludzi,ale na poczatek dobrze jesli swoich psow nie doprowadzimy do takiego stanu. Moze ludzie patrzac na nasze piekne wybiegane szczuple psy beda nam zazdroscic i skloni ich to do jakichs refleksji. :wink:

moze moze ;)