Nea Posted May 30, 2003 Posted May 30, 2003 A może trzeba było zapytać się czym i jak jest karmiony. Stosowane w umiarze mogłyby być to niezłe rady dla wszystkich :roll: TADKÓW NIEJADKÓW Quote
iceangel4444 Posted May 30, 2003 Posted May 30, 2003 Szkoda że ta babka nie mowila po polsku, to byś jej Tajraga nagadala po śląsku. Quote
agacia Posted May 30, 2003 Posted May 30, 2003 A ja dziwie sie,ze ten pies tak sie dal.Z tych huskych,ktore znam zaden nie je tyle ile mu sie da tylko tyle ile chce.I chyba raczej nie chca duzo. Ach jak ja nie lubie ludzi,ktorym wydaje sie,ze psy stale chca jesc i okazuja im swoja milosc karmiac je. :evil: :fist: :agrue: Quote
agacia Posted May 30, 2003 Posted May 30, 2003 Kiedys Azja jadla raz na 2 dni i jak juz bylam bardzo zmartwiona karmilam ja lyzeczka. Quote
basia Posted May 30, 2003 Posted May 30, 2003 Straszne!! :cry: Moja teściowa miała takiego jamnika. Karmiony był ilościami ONa, albo większymi. Niestety wiele osób jest takich, że nie widzą swojej tuszy (lub nie chcą widzieć) i podświadomie dążą do tego aby ich otoczenie też to olewało i przyjmowało jako coś normalnego. Niestety psy takich ludzi skazane są z góry na los podobny do losu ich właścicieli. Cóż.... :evil: Quote
iceangel4444 Posted May 31, 2003 Posted May 31, 2003 Dodatkowo pewnie ten haszczak nie miał w ogóle spacerów, może tylko jakieś po niedzielnym objedzie.eehhhhh Quote
agacia Posted May 31, 2003 Posted May 31, 2003 No co ty ice.Przeciez po obiedzie czas na drzemke,serial kolacja i znow lulu. :wink: Quote
basia Posted June 2, 2003 Posted June 2, 2003 Taaa... A potem przychodzą do weta z płaczem i pytaniem: "Co jest mojemu pieskowi? Przecież on ma dopiero 5 lat! :o " A pies prawdopodobnie ma zniszczoną wątrobę i serce na wykończeniu :x Szlag mnie trafia jak pomyśle jacy ludzie są bezmyślni i oni są władcami świata? Hehe... :x :evil: :drinking: Quote
iceangel4444 Posted June 2, 2003 Posted June 2, 2003 Ale nic nie możemy z tym zrobić, i to jest najgorsze. Quote
agacia Posted June 2, 2003 Posted June 2, 2003 Ice jest jedna rzecz jaka mozemy zrobic.Nie zmienimy wprawdzie wszystkich ludzi,ale na poczatek dobrze jesli swoich psow nie doprowadzimy do takiego stanu. Moze ludzie patrzac na nasze piekne wybiegane szczuple psy beda nam zazdroscic i skloni ich to do jakichs refleksji. :wink: Quote
PaYooK Posted June 2, 2003 Author Posted June 2, 2003 ELO!!! Ice jest jedna rzecz jaka mozemy zrobic.Nie zmienimy wprawdzie wszystkich ludzi,ale na poczatek dobrze jesli swoich psow nie doprowadzimy do takiego stanu. Moze ludzie patrzac na nasze piekne wybiegane szczuple psy beda nam zazdroscic i skloni ich to do jakichs refleksji. :wink: moze moze ;) Quote
agacia Posted June 2, 2003 Posted June 2, 2003 Niestety niektorzy zbyt twardo trzymaja sie reguly "przez zoladek do serca". :( Quote
agacia Posted June 2, 2003 Posted June 2, 2003 Dobrze,ze Azja niezbyt lubi jesc,bo ja lubie.Ale jeszcze nie wygladam az tak jak ta kobieta ze zdjecia :wink: Quote
PaYooK Posted June 2, 2003 Author Posted June 2, 2003 ELO!!! ja tesh lubie jesc :) a moje psy tak roznie ;) Quote
agacia Posted June 2, 2003 Posted June 2, 2003 Ja tak madrze pisze,a okazalo sie,ze Azja przytyla 1.5 kg. :roll: No musze jej pilnowac. :wink: Quote
PaYooK Posted June 2, 2003 Author Posted June 2, 2003 ELO!!! ja musze atosowi ograniczyc przydzial jedzonka bo skubaniec wazy 31kg Quote
Agnieszka_ Posted June 2, 2003 Posted June 2, 2003 Moje ważą 20 kg, a więc maja odpowiednią wagę. Quote
PaYooK Posted June 2, 2003 Author Posted June 2, 2003 ELO!!! u mnie to roznie wyglada z waga psow Quote
Recommended Posts