PaYooK Posted May 27, 2003 Posted May 27, 2003 ELO!!!! a mowia ze to wlasciciel sie upodabnia do psa ale tu widzimy odrotna sytuacje ..... biedny psiak :( Quote
greg Posted May 27, 2003 Posted May 27, 2003 Ja pier.......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
iceangel4444 Posted May 27, 2003 Posted May 27, 2003 Ja pierdykam. Ciekawe ile latek ma ten psiaczek Quote
zaba14 Posted May 27, 2003 Posted May 27, 2003 współczuje temu psu długo nie pożyje z taka otyłoscią... mój pies powinien schudnoc tak ze 1,5 lub 2 kg. ale ten pies oo booże... jedynie mozna pokazać :cry: a moja kolezanka osttanio gadała że jej pies jest kwadratowy a ten ... Quote
PaYooK Posted May 27, 2003 Author Posted May 27, 2003 ELO!!! ciekawe ile jeszcze pozyje biedactwo :snipersm: :snipersm: :snipersm: :snipersm: :snipersm: Quote
Ariadna Posted May 27, 2003 Posted May 27, 2003 psia juha, widac pani nie wiedziala ze " aktywny pies dla aktywnego wlasciciela"...a mogla zostac przy sadzeniu kwiatkow w ogrodku,a tak,skatowala psisko zarciem i spacery to ten psiak ma ...kilka razy do okolo bloku , albo siedzi sobie na schodach przed domem majac do obsikania jedno drzewa :-? ...tak jakos niesmacznie sie zrobilo,biedne psisko, bo az samaslodycz bije mu z oczu :cry: :cry: :cry: Quote
Kazik@ Posted May 28, 2003 Posted May 28, 2003 Czy ten bapsztyl jest ślepy. Nie jestem w stanie zrozumieć jak człowiek dorosły może doprowadzić do takiego stanu. Szkoda psiaka :( A paniusi przydałby się mocny kop w tłek dla rozruchu. :x Quote
_sebastian_ Posted May 28, 2003 Posted May 28, 2003 nie chcę się wymądrzać ale mnie to wygląda na brzemienną sukę a nie zapasionego psa Quote
mausa Posted May 28, 2003 Posted May 28, 2003 sebastian - sorki, ale czy Ty widziałeś brzemienną sukę? :wink: Nie wiem jak haszczaki ale dalmaśki noszą szczeniaki w brzuchu,a nie na karku i żebrach :o A na poważnie - to jest tragiczne.Niestety panuje przekonanie (u niektórych,ale jednak),że jeśli jest dom z ogrodem to psu nie są potrzebne spacery,jest przecież cały dzień na dworze :roll: Quote
_sebastian_ Posted May 28, 2003 Posted May 28, 2003 jeśli nie jesteś pewna czy to pies czy suka to nadal obstaję że to szczenna suka i dodam że widziałem już dużo grubsze suki w tym stanie, a co do wyglądu kobiety to przyjżyjcie się polskim hodowcom championów sami szczupli i wysportowani ludzie ha ha ha ! Quote
Dolphine Posted May 28, 2003 Posted May 28, 2003 a ja mam problem ze Conor jest za chudy....chyba jednak wole chudzielca, to koszmar. Jak mozna psa doprowadzic do takiego stanu!! Ciekawe co na to wet opiekujacy sie tym psiakiem????/ :o :o :o :o Quote
iceangel4444 Posted May 28, 2003 Posted May 28, 2003 Jak dla mnie to jest bardzo gruba a nie gruba, a mój Shagi też jest chudy, ale co mam począć on nie ma apetytu :-? . Czasami coś skubnie. :( :( Quote
PaYooK Posted May 28, 2003 Author Posted May 28, 2003 ELO!!! ice no wiesz lepiej zeby bylby chudszy niz taki jak na zdjeciu Quote
Agnieszka_ Posted May 28, 2003 Posted May 28, 2003 A ja czasami słyszę, że moje psy są wychudzone, głodzę je i że powinni mnie podać do TOZ-u :) Quote
iceangel4444 Posted May 28, 2003 Posted May 28, 2003 No ale ja sie martwie o niego bo nie chce jeść TADEK NIEJADEK Quote
asia40 Posted May 29, 2003 Posted May 29, 2003 Żeby to było w Stanach, to jeszcze ale Francja takie wysublimowane jedzenie :lol: April ma krzywicę, bo nie chce jeść :cry: Quote
PaYooK Posted May 29, 2003 Author Posted May 29, 2003 ELO!!! ale krzywice na jedzenie czy krzywice kregosupa ?? Quote
Kiki Posted May 29, 2003 Posted May 29, 2003 Słuchajcie może ona/on jest na coś chora i dlatego taka gruba. Aż mi się nie chce wierzyć, że ta baba doprowadziła do takiego stanu psa. I jeszcze z nim wyjeżdża na wycieczki. Wozi go na taczce? Jezu to jakaś makabra! Quote
Johny Posted May 30, 2003 Posted May 30, 2003 nie chcę się wymądrzać ale mnie to wygląda na brzemienną sukę a nie zapasionego psa brzemienna, nie brzemiennna...ale az taka gruba... mnie sie wydaje, ze jak juz to ciaza+otylosc, ale nie sama ciaza, na 100% nie...no a ta kobieta chyba w ciazy nie jest.. a jezeli ona sie nie rusza to i pies prowadzi siedzacy tryb zycia Quote
Johny Posted May 30, 2003 Posted May 30, 2003 nie chcę się wymądrzać ale mnie to wygląda na brzemienną sukę a nie zapasionego psa brzemienna, nie brzemiennna...ale az taka gruba... mnie sie wydaje, ze jak juz to ciaza+otylosc, ale nie sama ciaza, na 100% nie...no a ta kobieta chyba w ciazy nie jest.. a jezeli ona sie nie rusza to i pies prowadzi siedzacy tryb zycia Tak to jest,jak nieodpowiedni ludzie mają psy :evil: Quote
Recommended Posts