Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja pier.......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

współczuje temu psu długo nie pożyje z taka otyłoscią... mój pies powinien schudnoc tak ze 1,5 lub 2 kg. ale ten pies oo booże... jedynie mozna pokazać :cry: a moja kolezanka osttanio gadała że jej pies jest kwadratowy a ten ...

Posted

psia juha, widac pani nie wiedziala ze " aktywny pies dla aktywnego wlasciciela"...a mogla zostac przy sadzeniu kwiatkow w ogrodku,a tak,skatowala psisko zarciem i spacery to ten psiak ma ...kilka razy do okolo bloku , albo siedzi sobie na schodach przed domem majac do obsikania jedno drzewa :-?

...tak jakos niesmacznie sie zrobilo,biedne psisko, bo az samaslodycz bije mu z oczu :cry: :cry: :cry:

Posted

Czy ten bapsztyl jest ślepy. Nie jestem w stanie zrozumieć jak człowiek dorosły może doprowadzić do takiego stanu.

Szkoda psiaka :(

A paniusi przydałby się mocny kop w tłek dla rozruchu. :x

Posted

sebastian - sorki, ale czy Ty widziałeś brzemienną sukę? :wink:

Nie wiem jak haszczaki ale dalmaśki noszą szczeniaki w brzuchu,a nie na karku i żebrach :o

A na poważnie - to jest tragiczne.Niestety panuje przekonanie (u niektórych,ale jednak),że jeśli jest dom z ogrodem to psu nie są potrzebne spacery,jest przecież cały dzień na dworze :roll:

Posted

jeśli nie jesteś pewna czy to pies czy suka to nadal obstaję że to szczenna suka i dodam że widziałem już dużo grubsze suki w tym stanie, a co do wyglądu kobiety to przyjżyjcie się polskim hodowcom championów sami szczupli i wysportowani ludzie ha ha ha !

Posted

a ja mam problem ze Conor jest za chudy....chyba jednak wole chudzielca, to koszmar. Jak mozna psa doprowadzic do takiego stanu!! Ciekawe co na to wet opiekujacy sie tym psiakiem????/ :o :o :o :o

Posted

Słuchajcie może ona/on jest na coś chora i dlatego taka gruba. Aż mi się nie chce wierzyć, że ta baba doprowadziła do takiego stanu psa. I jeszcze z nim wyjeżdża na wycieczki. Wozi go na taczce? Jezu to jakaś makabra!

Posted
nie chcę się wymądrzać ale mnie to wygląda na brzemienną sukę a nie zapasionego psa

brzemienna, nie brzemiennna...ale az taka gruba... mnie sie wydaje, ze jak juz to ciaza+otylosc, ale nie sama ciaza, na 100% nie...no a ta kobieta chyba w ciazy nie jest.. a jezeli ona sie nie rusza to i pies prowadzi siedzacy tryb zycia

Posted
nie chcę się wymądrzać ale mnie to wygląda na brzemienną sukę a nie zapasionego psa

brzemienna, nie brzemiennna...ale az taka gruba... mnie sie wydaje, ze jak juz to ciaza+otylosc, ale nie sama ciaza, na 100% nie...no a ta kobieta chyba w ciazy nie jest.. a jezeli ona sie nie rusza to i pies prowadzi siedzacy tryb zycia

Tak to jest,jak nieodpowiedni ludzie mają psy :evil: