Jump to content
Dogomania

Ile "Psich Czasopism" czytasz?  

465 members have voted

1. 1. Ile "Psich Czasopism" czytasz?

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 months later...
Posted

Czyta niektóre gazety wiminione powyżej ale uważam ,że Mó Pies powinien zmienić nazwę na Mój Zwierzak lub coś w tym styly ponieważ mało treści dużo niepdtrzebnych żeczy, najleprze z nich wszystkich to PIES . Take moje zdanie.

Pozdrawia Paulina z Daxsem.

• 5 weeks later...
  • 4 months later...
  • 9 months later...
Posted

Ja sobie czytam Przyjaciela Psa, Mojego Psa(nie nażekam bo są ciekawe artykuły np o tresurze). A i mam takie pytanko gdzie można "Psa" kupić? Albo jakieś namiary na r5edakcje?Ile kosztuje i jak często wychodzi pismo??

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Ja czytam PRZYJACIELA PSA (odmieniać Wy kochani przez przypadki nie umiecie. No, z polaja pewnie nie najlepsi byliście :lol: ) PSA i mojej siory gazetę czytam bo ona kupuje MOJEGO PSA

Posted

Ja czytam PRZYJACIELA PSA (odmieniać Wy kochani przez przypadki nie umiecie. No, z polaja pewnie nie najlepsi byliście :lol: ) PSA i mojej siory gazetę czytam bo ona kupuje MOJEGO PSA

PIES kosztuje 3,5 PLN (ostatnio nie mogę złapać w Kłodzku tej gazety więc nie wiem)

PRZYJACIEL PIES 5 PLN

MÓJ PIES - 5,8 PLN (najpierw dali więcej stron i że niby nie podrożał, że niby tacy dobrzy są. A teraz... podrożał)

Posted

Niestety muszę zmartwić miłośników ASKO - aktualny numer jest ostatnim. :cry:

Ja czytam również z przyzwyczaenia Przyjaciela Psa" i "Mojego Psa" (choć poziom tego pierwszego z każdym miesiącem coraz milej mnie zaskakuje! :o ) a ponadto "Psy Myśliwskie", "PIES", "Kynologia", a ostatnio kupiłam najnowszą gazetkę o psich rasach - "Psy Rasowe".

Poza tym od czasu do czasu coś niemieckojęzycznego (jeśli jest w Empiku 8) )